Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en ladeboks og den blev leveret på 1 dag super. Jeg fortrød derefter købet og returservice fungerede perfekt. Efter returnering blev beløbet tilbagebetale på 7 dage som lovet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte lader til min elbil, blev ringet op at de var i restordre, men fik tilbudt en opgradering af en der var bedre og dyrere til samme pris. Virkelig god service. Tak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt ind til et par renoveringsprojekter hos el-netsalg.dk i 4-5 omgange. Der er altid hurtig levering (som regel dagen efter bestilling), tingene er pænt pakket og alt er med. Ved små ordrer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Køb billige el-artikler, LED-pærer og Philips Hue online hos EL-Netsalg siden 2006. Hurtig levering og dansk webshop med personlig service.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg gir 5 stjerner

Jeg gir 5 stjerner, men kun fordi at Tenna Ryborg som er sælger i firmaet var utrolig sød og vedholdende og kæmpede for min sag til sidste blodsdråbe, firmaet kan være utrolig stolte af Tenna. Sagen var at jeg havde bestilt nogle varer, og der var nogle alu-rør som ikke dukkede op, da fragtmanden kom til mig, havde glemt at læsse røerne eller havde læsset dem af et forkert sted, Jeg ringede til El-Netsalg, Tenna kontaktede fragtfirmaet TeamJK, og de lovede at komme med røerne dagen efter, ok med mig. Men tiden gik, dagen efter kom der stadig ingen fragtmand med mine rør, jeg kontaktede selv fragtfirmaet TeamJK, men de vidste ikke hvor røerne var henne, og var egentlig lidt ligeglade, og kunne ikke hjælpe mig, og jeg skulle bruge de rør nu. Så ringede jeg til Tenna Ryborg, som tog sig af sagen og med express-fragt kom mine rør efter 4 timer, TAK TAK TAK søde flinke Tenna, havde du været min medarbejder så havde du fået lønforhøjelse, Tenna er utroligt engageret i sine kunder, det ser man godt nok sjældent i dag. Det var en utrolig flot præstation du gjorde for mig. Vh. Johnni Nøhr Andersen

10 de abril de 2026

Hej Johnni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er vi virkelig glade for at høre!

Vi giver helt sikkert rosen videre til Tenna, som vi er meget stolte af. Dejligt at hun kunne hjælpe dig 😊

Fin returservice ved fortrydelse

20 de marzo de 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både levering og returnering fungerede, som det skulle 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte lader til min elbil

20 de marzo de 2026

Hej Max,

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du fik en god løsning på restordren 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig ekspedition af ordren,og…

Super hurtig ekspedition af ordren,og hurtig levering.Dejlig lampe til en fin pris.Kan varmt anbefale El-Netsalg.

5 de marzo de 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os 😊

EL-Netsalgg

Nemt og hurtig levering

7 de marzo de 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Fedt at høre, at leveringen var både nem og hurtig 😊

Meget tilfreds

20 de febrero de 2026

Hej John,

Tak for din anmeldelse – skønt at høre, at du er tilfreds med det hele 😊

Hurtig og kompetent levering

Hurtig og kompetent levering. 👍

3 de febrero de 2026

Respuesta de EL-Netsalg.dk

Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du oplevede både hurtig og kompetent levering.

Det spillede bare

Det spillede bare. Pæren var gået i badeværelset. Bestilte kl 22 tirsdag og hentede torsdag i pakkeshop. Bum

6 de enero de 2026

Hej Søren
Tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at det hele spillede, og at leveringen gik hurtigt. Vi er glade for din anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fedt sted at handle og ekstrem…

Super fedt sted at handle og ekstrem hurtig levering. Bestilte om eftermiddagen og modtog varerne allerede næste formiddag. Virkelig søde medarbejdere der giver god guidence. Kan varmt anbefales at handle her!

5 de enero de 2026

Hej Tine
Tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at både den hurtige levering og hjælpen undervejs gjorde en forskel. Vi sætter stor pris på anbefalingen.

Fint udvalg af varer

Fint udvalg af varer. Ledte efter en bestemt type el-pærer, som jeg ikke kunne finde andre steder. Hurtig levering.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de EL-Netsalg.dk

Tak for de pæne ord, Søren. Dejligt at høre, at du fandt netop de el-pærer, du ledte efter, og at leveringen var hurtig. Vi sætter pris på din anmeldelse.

Tydelige beskrivelser

Tydelige beskrivelser så jeg nemt kunne finde den rigtige pære.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de EL-Netsalg.dk

Hej Susanne. Tak for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at beskrivelserne gjorde det nemt at finde den rigtige pære.

Alt spiller

Alt spiller - den rigtige vare til tiden

19 de diciembre de 2025

Respuesta de EL-Netsalg.dk

Tak for de 5 stjerner, Peter. Det er præcis sådan, det skal være :-)

Hvidt lys

Hurtig ekspedition. Købte elpærer. De har blot et meget hvidt lys.

26 de diciembre de 2025

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner. Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt. Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning om et alternativ, hvis du ønsker en anden lysfarve.

Hurrig levering.

Hurrig levering.

12 de diciembre de 2025

Hej Arne

Tak for tilbagemeldingen. Godt at høre, at leveringen var hurtig.

Sig endelig til, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.