Pludselig sidder cykelstyret helt løst - som var det solidt monteret i flødeskum. Jeg hiver min nu livsfarlige cykel ned i kælderen til basen-basen.dk på Gothersgade, hvor en venlig herre på stedet st... Ver más
La empresa ha respondido
Ren fusk!! Hver gang de skal lappe en slange, sætter de blot en ny slange i til 298 kr. De siger, at hullet ikke kan lappes. Sjovt at hullet sidder samme sted hver gang. De snyder så vandet driver... Ver más
Strømmen gik på min gode Ebsen el-cykel, og det ordnede Cykel Basen i Valby på 1 dag. Skiftede display og gav den fuld service for helt rimelig pris. Meget venlig betjening oveni! Det hører med, at j... Ver más
Handlen forløb nemt og hurtigt. Der gik få dage fra jeg havde bestilt cyklen til den kunne hentes i forretningen. Personalet der samt set faktum at man modtager samme service som hvis cyklen havde vær... Ver más
La empresa ha respondido
Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med værksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglært cykelmekaniker til din bopæl. På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk køber vi store restpartier op af kendte cykelmærker, derfor kan vi altid leverer til stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. . Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget højt service til alle vores kunder.
Vigerslevalle 58, 2500, Valby , Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I picked up a new bicycle here which was perfectly assembled, with lubricated components and absolutely no marks or signs of the assembly process. It was ready just a few hours after placing my order. The guy who I picked the bicycle up from was kind and accommodated my request for the right seat colour, which was different from the one in the photo online. He also had all manuals and warranty documents ready for me in an envelope. Overall I’m very satisfied and will return again.
Hurtig og god service. Sød personale! Jeg afleverede min cykel med en punktering og et gammelt dæk sent fredag eftermiddag. 20 minutter efter at jeg var gået, fik jeg en sms om, at min cykel var klar, og det reddede min weekend!
Jeg har handlet hos Elcykelsalg.dk af flere gange.
Det har drejet sig om reservedele til en lidt ældre Kildemoes EL-cykel fra 2016. Jeg har hver gang fået en meget god behandling i butikken i Valby, hvor Karrar er gået med ud og kigget på cyklen og sikret sig at der bliver bestilt de rigtig rigtige reservedele i form af forhjul/motor, controllere, display - og hvad jeg ellers har brug for.
Jeg kan varmt anbefale forretningen. Jeg mener, både service og priser er helt i orden.
Jeg betalte 489 kr til cykel-basen Valby for at få skiftet mit bagdæk og slange og kunne meget tilfreds afhente cyklen allerede et par timer senere. Da jeg har forladt butikken med min cykel ser jeg, at håndbremsekablet er revet over og går retur med cyklen.
Ekspedienten i butikken er meget uforstående overfor, at jeg overhovedet kan tro, at de kan have noget med det ødelagte kabel at gøre, når de jo kun har skiftet bagdækket og jeg forklarer at jeg ikke ved hvordan det er sket, men at jeg blot kan konstatere at kablet var helt da jeg indleverede min cykel hos dem. Han vil tage kontakt til sin mekaniker og kontakter mig kort tid herefter for blot at informere mig om, igen, at han absolut ikke kan se hvordan jeg kan tro, at det er dem der har ødelagt kablet.
Da jeg kommer for at hente min cykel skal vi endnu engang debatere hvorvidt det er hans mekaniker eller mig selv der har ødelagt kablet og han betvivler mig kraftigt og spørger flere gange om jeg dog ikke kan se det fra deres side af, hvortil at jeg kun kan svare, at jeg er ked af at have fået en ødelagt cykel retur og om vi dog ikke kan finde en løsning. Ekspedientens løsning er, at jeg kan få lavet bremsekablet mod fuld betaling på +250 kr.
Øv at have afleveret sin cykel til nogle “professionelle” og have betalt 489 kr for at få en ødelagt cykel retur.

Respuesta de Elcykelsalg
I have bought a bike there previously for my partner.
I've bought bike parts, eg brake cables, inner tubes.
I went by yesterday to ask if I could borrow a tool to tighten my brake cable, as it had lost tension in the rain.
A 30 second loan
I was refused and told to go across the road.
It's these little "customer service" things that count to me.
I will never purchase another item from that store, and will inform everyone I know to do likewise.
The shop will take my money, but not loan a tool for 30 seconds.

Respuesta de Elcykelsalg
Rigtig venlige arbejdere der yder god service og der vil hjælpe med hvad de kan og så hurtigt de kan hvis de ikke har for travlt. Derudover er de også fair med priser og hjælper gerne til med de mindste problemer der ikke nødvendigvis kræver betaling
Har brugt dem fast siden jeg flyttede til København i 2016. Altid god og ærlig service; til en fair pris.
Glad kunde, og kommer helt sikkert tilbage næste gang også.
Supergod service. Min datters cykel punterede 2 gange på en uge, men vi betalte kun for 1 gang.
Jeg havde fundet en cykel på Cykelbasens website og tog ud til Cykelbasen og bestilte cyklen. Dagen efter var cyklen klar med både lygter, lås og kurv som bestilt. Supergod service!!
Jeg fandt den præcise cykel som jeg skulle bruge, og til en rigtig god pris.
Derudover blev cyklen gjort klar på 1 dag, hvilket jeg var mere end tilfreds med.
Havde glemt vores reservation, så nu skal familien ikke på camping alligevel. Super dårlig stil

Super god service - kan varmt anbefales 👌
Og så arbejder de effektivt og hurtigt👌

Respuesta de Elcykelsalg
Jeg købte en ny cykel til en god pris og fik monteret en masse ekstra udstyr som virker rigtigt godt. Cyklen var klar samme dag, så det var lige som det skulle være.

Respuesta de Elcykelsalg
Fanatisk service. Top klasse produkter, og gode resultater. Bedste cykelhandler i København!

Respuesta de Elcykelsalg
Meget venlig og professionel rådgivning. Oven i købet en rigtig god pris på min nye Centurion. En rigtig god oplevelse!

Respuesta de Elcykelsalg
God service kommer fra Hvidovre med min cykel til service eftersyn den var klar efter 2 timer så jeg ikke skulle frem og til bage fra Hvidovre, har købt min el cykel hos cykel basen da de var billigst med prisen, vil fremover benytte dem hilsen jill

Respuesta de Elcykelsalg
Min 19 år gamle cykel er altid blevet serviceret i den forretning hvor jeg købte den i December 2004. Nu er forretningen lukket. Grundet sygdom og flytning havde den stået ude hele efterår og vinteren 2022 så den trængte til eftersyn og udskiftning af kæde, smøring og der var også problemer med forbremsen, ham der tog imod cyklen opdagede at der var brud på bremsekablet til bagbremsen. Jeg fik et pris overslag og fik af vide at der ville komme en SMS når den var klar. Jeg tog toget fra Valby til Østerbro i den tro at den nok ville være klar tidligt næste dag. Havde kun været hjemme i 1 1/2 timer da der tikkede en SMS ind om at cyklen var klar! Det var virkelig hurtigt, prisen blev som overslaget og den kører igen som en ny cykel, alt var smurt, ja selv låsen havde fået olie. Det er fra nu af min faste cykel smed, alt i alt perfekt forløb.

Respuesta de Elcykelsalg
God kommunikation, svar på mail indenfor 24 timer. Cykel leveret til tiden. Flink personale i butikken i Valby.
Virkelig god og hurtig service! Service hvor man kan stille cyklen foran butikken i lukketid og smide nøglen i postkassen, og laver de den til dagen efter. Stillede min sent tirsdag aften, og den var allerede klar kl 11 onsdag. De ringede kl 9 og sagde den ville være klar kl 12, men spurgte om den kunne være klar til kl 11, og det var intet problem. Søde og effektive.

Respuesta de Elcykelsalg
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.