Elcykelsalg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pludselig sidder cykelstyret helt løst - som var det solidt monteret i flødeskum. Jeg hiver min nu livsfarlige cykel ned i kælderen til basen-basen.dk på Gothersgade, hvor en venlig herre på stedet st... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ren fusk!! Hver gang de skal lappe en slange, sætter de blot en ny slange i til 298 kr. De siger, at hullet ikke kan lappes. Sjovt at hullet sidder samme sted hver gang. De snyder så vandet driver... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handlen forløb nemt og hurtigt. Der gik få dage fra jeg havde bestilt cyklen til den kunne hentes i forretningen. Personalet der samt set faktum at man modtager samme service som hvis cyklen havde vær... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Servicio de alquiler de bicicletas
  3. Tienda de reparación de bicicletas
  4. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med værksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglært cykelmekaniker til din bopæl. På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk køber vi store restpartier op af kendte cykelmærker, derfor kan vi altid leverer til stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. . Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget højt service til alle vores kunder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var så serviceminded derude

De var så serviceminded derude, cyklen sku have skiftet på bremser og gearkabel. Det gik hurtigt da jeg sagde jeg havde travlt, og prisen var overhovedet ikke slem.

14 de diciembre de 2022

Fantastisk service

Fik skiftet dæk og slange og monteret skærme for og bag. Min cykel er min eneste måde at komme rundt! Så da jeg fortalte dette, blev min cykel fixet på under 3 timer! Super service!!

11 de diciembre de 2022

Super god service

Strømmen gik på min gode Ebsen el-cykel, og det ordnede Cykel Basen i Valby på 1 dag. Skiftede display og gav den fuld service for helt rimelig pris. Meget venlig betjening oveni! Det hører med, at jeg ikke kunne få den lavet på Frederiksberg, og Fri-kæden i Vanløse gad ikke engang fejlsøge på den, fordi de ikke sælger mærket, selvom jeg ville købe en ny, hvis den ikke kunne repareres. Så når min el-cykel skal udskiftes næste gang, vælger jeg Cykel Basen!

23 de noviembre de 2022

Good

Good service, kind attention to client and good advice without being overwhelming.
I have bought here a couple of bikes over the years, they have reasonable prices. Bike service is good as well, they give you a call to confirm in case something comes up during the service that costs extra.
I will come back.

20 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Direkte betjening og god service

Rigtig fin betjening. Man kan roligt spørge ind til sin cykel og jeg er især en som ikke vil betale mere end jeg skal. De svarede så fint på alle spørgsmål og jeg fik lavet en fin reparation på mit baghjul (486 kr) samt service tjek/eftersyn ( 400 kr). Min cykel køre som smurt og jeg fortryder at jeg ikke havde fået min cykel til eftersyn nogle måneder før hos cykelbasen. Det havde nok sparet mig et nyt baghjul. Tak for god service og god betjening.

1 de noviembre de 2022

God og hurtig service

Kom ind en time før lukketid og bad om at få skiftet bagdæk og kæde. Vi aftalte at de ville være færdige dagen efter kl. 14, men de ringede allerede efter et kvarter, og jeg kunne hente cyklen samme dag, lige inden de lukkede.
God og hurtig service ;)

11 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde kik på en bestemt cykel som…

Jeg havde kik på en bestemt cykel som jeg fandt hos Cykelbasen, men den var desværre udsolgt.
Hos Cykelbasen fandt man dog den samme cykel på lageret og gjorde sig så den ulejlighed at kontakte mig.
Jeg har nu modtaget cyklen og fremsendt med fragtmand til Nordjylland.
Super Service.
Ole

24 de agosto de 2022

Hej Ole
Tusind tak for dine 5 stjerner
Er du tilfreds, kan vi ikke bede om mere! Vi håber du bliver glad for dit køb :-)
Rigtig god dag!
M.v.h Karrar

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolut dårlig service og dårlig…

Absolut dårlig service og dårlig attitude fra den mand som står i butikken. Vil aldrig anbefale at bruge en krone der. betalte for at få et støtteben på som faldt forover, så helt ubrugbart! Han ville ikke betale mig pengene tilbage. Blev aggressiv og kastede støttebenet efter mig da jeg sagde jeg burde have mine penge retur… tænk man gider at tilbyde sådan en service - sikke en type ! Hold jer væk ! Gik til Trekroner cykelhandleren få meter derfra, som hjalp på under fem minutter for ialt 200 kr. Cykel basen ville have 349 kr for samme “service”😂😫🥵

17 de agosto de 2022

Respuesta de Elcykelsalg

Kære Jeannie. Tak for din anmeldes. Du glemt at skive at du kom med dit eget støtteben som du vil have monteret, og fik at vide fra starten at det er ikke sikkeret at den vil passe til din cykel. Jeg anbefalet dig fra starten at monter vores eget støtteben til 249kr som passer til cyklen, men det ville du ikke. Vi aftalt en pris på 100kr for montering af den støtteben som du selv kom med, og fik lavet din kurv uden berigning . Du var ikke tilfreds med resultatet og bad os at monter vores støtteben som du fik en pris på 249 kr. Da du skulle betale ved kassen så vil du ikke betale 249kr men kun 149 kr for nu har du betalt 100 kr i forvejen. Jeg forslog at du betalt 200kr men nej det var du heller ikke interesseret i. Jeg fik afmonteret støtteben igen og bad dig på en venlig måde at finde et andet sted da vi ikke kan blive enig. Men nej det var heller ikke godt nok for dig ,nu vil du have din 100kr tilbage. Du begyndt at råbe og skrige i butikken og jeg bad dig om at forlade butikken og det vil du ikke. Efter noget tid gik du ud af butikken og fortæller mig at du har masser af tid og du syntes at det var sjovt at stå foran butikken i over en time og skræmme kunder væk og nedgøre os og kalde os svindler til alle de kunder der vil ind i butikken. At jeg har kastede støtteben i mod dig er løgn. Jeg syntes at det er en mærkelig opførsel af en tidligere TV2 News reportrer at syntes en cykelmekanikker ikke skal have noget for noget arbejde som du beder om og udøve grov chikane på denne måde. Ønsker dig en god dag.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Cykel ikke på lager og ingen svar på henvendelse

Virksomhedens hjemmeside påstod, at have cyklen på lager, selvom dette ikke var muligt ifølge importør. Virksomheden besvarede ikke henvendelser per email og telefon før denne bedømmelse blev lagt.

9 de agosto de 2022

Hej Michael
Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os på at besvare alle mails indenfor 24 timer. Vi har manglet en kollega der har været syg og det har skabt travlhed i butikken derfor besvarede jeg din mail efter 2 dage. Hvis du stadig er interesseret i cyklen er du velkommen til at skrive til os.
Rigtig god dag!
M.v.h Karrar

Har kommet her i 12 år

Har kommet her i 12 år nu og har lige købt min anden cykel af dem. Altid god service og klar beskrivelse af forskellige muligheder inden for reperation og fordele og ulemper. Meget tilfreds

8 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.