Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj kvalitet produkter, super kundeservice. Min vare kom efter 2 dage som lovet, trods min skepsis. Vesten er super behagelig at have på. Meget service mindede, skal jeg bruge en ny vest bliver det ud... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service, valgte Impact modellen og godt tilfreds den er velsiddende lige bortset fra et knæk ved nakken ellers en robust vest. eneste minus, **velcroen bliver hurtigt flosset og har hurtigt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig god oplevelse med yderst kompetent service og rådgivning. De tager sig god tid til at gennemgå alt inden du bestiller, altid til at få kontakt på telefonen og ja forsendelse og hastighed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vest jeg har fået (er dog ikke afprøvet ved skud endnu). Men meget behagelig at bære. Købte en large, men blev i tvivl om størrelse, Bestilte så en medium som passede perfekt. Patrich fra EA g... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos de seguridad
  2. Proveedor de equipos de seguridad

Escrito por la empresa

Elite Armor er Danmarks førende forhandler af skudsikre og stiksikre veste. Sortimentet består af veste, som er designet og funktionsudviklet i Danmark. Alle vestene er produceret af materialer af allerhøjeste kvalitet, så du er sikret allerhøjeste beskyttelse. Vestene er både skud- og stiksikre, så du ikke skal vælge mellem, hvad du skal være beskyttet mod. Se udvalget af skud- og stiksikre veste her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode produkter og meget hurtig…

Super gode produkter og meget hurtig levering. Super god webshop som jeg varmt kan anbefale!

26 de noviembre de 2022

Hej Alexander

Tusind tak for den virkelig gode anmeldelse :-)
Jeg er meget glad for at høre du var tilfreds med både produkterne og leveringen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en rigtig god snak omkring mit køb

Fik en rigtig god snak omkring mit køb, og en fantastisk service.
Total god kundeservice.
Bestilte mandag, og havde det tirsdag formiddag.
En Super tilfreds kunde.

31 de octubre de 2022

Hej Paddy

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse af os! :-)

Vi er meget glade for at høre du syntes det var god kundeservice og hurtig levering.

Go weekend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 trøjer og en vest og…

Jeg bestilte 2 trøjer og en vest og modtog trøjerne relativt kort efterfølgende. Dog med lang vente tid på vest hvor efter de gav mig rabat for forsinkelsen, kan varmt anbefale elite Armor

5 de septiembre de 2022

Hej Asbjørn

Tusind tak for den meget flotte anmdelse af os. Vi er glade for du var tilfreds med løsningen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Måske verdens lækreste veste?

Jeg har modtaget min hybridvest (Extreme modellen) og man kan med det samme både se og mærke at det er en top-kvalitets vest! Den er behagelig at have på og så ser den sgu ikke dum ud.

Jeg har før hen i tiden prøvet og set forskellige veste, men denne her er en liga for sig selv😍

Derfor vil jeg helt klart anbefale Elite-Armor og deres veste til alle der går op i kvaliteten! 💯

Kundeservice, supporten og leveringen spillede også bare 100% 👌🏾

Vh.
En tilfreds kunde 5/5

29 de junio de 2022

Hej Az

Det var da en super dejlig anmeldelse at møde ind til i dag :-) Vi takker mange gange for den her.

Rigtig god sommer.

Sådan

Sådan ! - Kortere kan det ikke beskrives.. Absolut en god handel og servicen er i top - God vejledning og levering til tiden.. Tak for en super behandling, jeg kan kun anbefale Elite Armor til alle, her føler man sig tryk gennem hele handlen. Tak.

14 de enero de 2022

Hej Rene.

Mange mange tak for den flotte anmeldelse af din oplevelse hos os. Vi er rigtig glade for at høre alt gik som det skulle :-)

Fantastisk.

Fantastisk.
Det er første gang jeg handler hos dem og jeg havde endda mulighed for at tage forbi deres lille shop for at prøve vesten først. Super søde folk og rigtig lækker kvalitet af veste. De sidder bare for de skal. Kan klart anbefale dem.

31 de agosto de 2021

Følte mig godt behandlet

Følte mig godt behandlet, skulle bruge en ny vest, så var i butikken hvilke fungeret fint

28 de julio de 2021

Hej Jannick

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at du var tilfreds med handlen og vejledningen.

Det betyder meget for os.

Du ønskes en god dag.
Mvh. Anton

Hyggeligt lille showroom

Hyggeligt lille showroom, venlig og kompetent betjening og god service.
PS: Få lavet ringeklokken ;-)

24 de mayo de 2021

Hej Jacob.

Mange mange tak for de 5 stjerner!
Det betyder rigtig meget for os at du var tilfreds med vores service og betjening her.

Bliver ikke bedre

Har købt 2 veste ved dem samt skrevet flere gange med deres kundeservice og fået rigtig gode svar og hjælp hver gang, hurtig levering og rigtig god kvalitet

13 de noviembre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.