Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel regelmatig en kan het altijd ophalen! Contact is snel en fijn. De kleding is fantastisch en goede prijs/kwaliteit! Nooit een slechte ervaring gehad en blijf er zeker nog een lange tijd beste... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit kleding. Afgeprijsde artikelen mogen in het geheel niet geretourneerd worden. Dit zou bij het plaatsen van de order zijn aangegeven. Ik heb het nergens gezien maar ik verwacht dat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik was altijd erg tevreden over deze webshop. De kleding is mooi en bestellingen worden snel geleverd. Helaas verandert dat beeld zodra er een klacht ontstaat. Op dat moment ervaar ik weinig tot... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tweede keer dat ik hier wat bestelde. Beide keren bijzonder lang op mijn bestelling moeten wachten. De tweede keer ontving ik een kapot product. Dit mocht ik, op eigen kosten retour sturen. €8 betaald... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

💖 Elle Voudrait 💖 is de webshop met de leukste fashion items voor jou 👚 We hebben 2x per week een nieuwe collectie 😍 Op werkdagen voor 15:30 uur besteld = volgende dag in huis 🎁 Achteraf betalen via Billink mogelijk 💸

2,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 81% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

2,2

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hier een keer besteld en redelijk…

Hier een keer besteld en redelijk teleurgesteld. Er worden best hoge prijzen gevraagd voor niet al te beste kwaliteit. Ook vielen de maten klein, moet mezelf echt in een M proppen terwijl dit normaal gesproken prima zit. Heb pas nog een jurk voorbij zien komen voor 40 euro terwijl deze gewoon op Shein staat voor 20, echt precies dezelfde. Oei. Enige positieve dat ik kan zeggen is dat het aanbod kleding erg leuk is.

18 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meest slechte service ooit!!!!!

Meest slechte service ooit!!!!!! december 2021 een bestelling geplaatst, producten waren niet goed en mocht deze retour sturen, producten retour gestuurd en de webshop blijft aangeven de producten niet te hebben ontvangen, meerdere keren contact gehad en het track en trace bewijs aangeleverd aan de webshop, ze blijven nu (2 jaar later!!!!!) aanmaningen sturen dat ik moet betalen en zit inmiddels op een bedrag van €110 euro!!!!’( met aanmaningskosten ) Te schandalig voor woorden en de webshop wil je niet eens fatsoenlijk te woord staan om samen tot een gepaste oplossing te komen. Ga dan ook zeker niet betalen voor een bestelling die ik netjes in 2021 al geretourneerd heb. Voor mij de meest slechte webshop in service, ook zeker geen aanrader om hier te bestellen… zelfs te jammer voor woorden dat ik hier 1 ster voor moet geven want het liefste gaf ik ze helemaal niks!!!

5 de marzo de 2023
Logotipo de Elle Voudrait

Respuesta de Elle Voudrait

Beste Lisanne,

Wij vinden het oprecht erg jammer dat u een vervelende ervaring hebt gehad met een bestelling bij ons, echter is uw review niet helemaal eerlijk.
U geeft aan dat u ons een track and trace code heeft gestuurd, maar wij hebben u herhaaldelijk om de track and trace gevraagd per mail, maar niets ontvangen.

In de mailwisseling geeft u aan dat u deze per telefoon hebt doorgegeven en dat onze medewerker heeft aangegeven een onderzoek te laten starten bij de pakketdienst. Echter is dit niet mogelijk want wij kunnen geen onderzoek starten bij de pakketdienst, omdat wij niet de opdrachtgever van de verzending zijn (dat bent u namelijk). Bovendien loopt alle communicatie van onze klantenservice per email (om alle communicatie te borgen en juist dit soort situaties te voorkomen), dus begrijpen wij ook niet hoe het mogelijk is dat u dit telefonisch heeft doorgegeven.

Wij vragen u nogmaals om de track and trace code naar ons te sturen of eerdere mailwisseling hierover naar ons door te sturen, zodat wij dit kunnen controleren. Wij hopen dat u begrijpt dat wij zonder enige gegevens van uw retourzending niks kunnen crediteren.

Elle Voudrait

Boots van €60 besteld

Boots van €60 besteld, na 2,5 maand liet de hele onderkant van beide schoenen al los, slechte kwaliteit dus. Hierover gemaild en krijg terug dat ze er niks mee kunnen omdat ze niet kunnen nagaan “wat er allemaal met de boots is gedaan”. Slecht hoe je met je klanten omgaat. Ik bestel nooit meer. Joe

1 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Volgende dag geleverd, leugens.

Voor 16.30u besteld volgende dag geleverd.
Stress voor nieuwjaar? Geen probleem, volgende dag geleverd.
Ik bestelde dinsdag een top en op vrijdag nog niets.
Ik laat het aan hen weten en klopt, staat nog in wacht…dus gaat er niet op tijd zijn.
Hoe je nieuwjaar als kledingwinkel voor iemand verpest… zo dus.

29 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sale artikelen niet te retourneren

Ik heb een pakket besteld bij Elle Voudrait. Bij het retour verzenden zag ik opeens staan dat je de sale artikelen niet kan retourneren, terwijl dit op hun website nergens duidelijk vermeld staat. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

23 de agosto de 2022

Slechte service

Kleding besteld met korting, blijkt er ergens op de website staan geschreven dat je sale items niet mag ruilen… een item van alsnog 30,- die je niet mag retouren echt absurd.

28 de julio de 2022

Een jurkje besteld

Een jurkje besteld. ten eerste was het een jurkje in de maat L, maar de cupmaat was niet groter dan cup B... als ik large bestel ga ik er wel vanuit dat er ook gedacht is aan een borstpartij in maat L. Dat paste natuurlijk niet. Toen ik het retour wilde sturen kwam ik er achter dat ik dit zelf moest bekostigen (we leven in 2022, dat is toch niet meer van deze tijd). Zo gezegd zo gedaan. Het hele retourproces duurt maarliefst 14 werkdagen.... en het is maar hopen dat het aankomt en dat ze je geld terug geven. Ik heb het eindelijk weer terug gekregen, na wat over en weer gemail, maar ik bestel hier nooit meer iets.

12 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top webshop & snelle levering!

Top webshop & snelle levering!

Eergisteren kleding besteld, volgende dag gelijk al in huis! Kleding zag er allemaal erg goed uit, goede prijs kwaliteitsverhouding.

Klantenservice is erg vriendelijk en reageren snel! Ik had op Instagram een vraag gesteld over de maat en kreeg gelijk antwoord, super fijn.

Binnenkort weer bestellen voordat ik op vakantie ga :)

echt een aanrader!

13 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een setje besteld in een maat L XL dit…

Een setje besteld in een maat L XL dit viel als een maat 36 kreeg het broekje niet eens dicht en ik weeg 68 kilo...
Vervolgens retour gestuurd en geen idee of het bij hun is aangekomen en dan maar afwachten of je binnen 14 dagen je geld terug gaat krijgen zeer slecht.....
Ik ga hier nooit meer bestellen.
Kwaliteit laat ook te wensen over zeker met zulke bedragen....Jammer....

5 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurgesteld in kwaliteit en service

De levering duurde al enorm lang omdat 1 van de artikelen niet in voorraad was. Daarom moest ik bijna 2 weken wachten tot het werd verzonden. Maar goed, na wat geduld ontving ik het pakket. Toen bleek 1 van de artikelen verkeerd genaaid, waardoor ik hem niet eens kon passen. De rest van de kleren waren van matige kwaliteit. In verhouding met de prijzen vond ik dit best teleurstellend.

Toen ik het wilde terugsturen moest ik ook nog eens 18€ eigen verzendkosten betalen... Ondertussen zijn we 2 weken verder en heb ik nog niets gehoord over mijn retour. De klantenservice laat weten dat ze het druk hebben en de terugbetaling wordt verwerkt binnen de 14 dagen na ontvangst, maar ik heb tot nu toe niet eens vernomen of mijn retour al dan niet is aangekomen.

Momenteel ben ik dus nog steeds aan het wachten op een terugbetaling van 300€... zonder te weten waar mijn retourzending zich op dit moment bevindt.

Ik schrijf nooit slechte reviews, maar dit zit mij gewoon echt niet lekker.

18 de abril de 2022

Zeer slechte kwaliteit

Kwaliteit is zeer slecht voor de prijs die je ervoor betaalt. Leuke blouse besteld, althans zo zag het op de foto uit, eenmaal thuis gekregen leek het op Ali expres materiaal ( een of ander vies synthetisch stofje). Ik bestel er in ieder geval niks meer, had gehoopt dat ik van tevoren een review had gevonden om mijn bestelling te voorkomen. Om anderen te waarschuwen toch een review geplaatst, hopelijk voorkomt het teleurstelling.

Ohja en als je je bestelling terug wilt verzenden moet je nog eens 6 euro zelf betalen.

3 de abril de 2022

Zeer slecht

Zeer slecht. Ik heb hier voor een onwijs hoog bedrag besteld en ben echt teleurgesteld. Kwaliteit lijkt op die van de Haagse markt en dan wordt het verkocht voor de hoofdprijs. Bespaar jezelf de moeite om hier te bestellen. De truien kriebelen allemaal en de verzendkosten om de bestelling terug te sturen moet je zelf betalen.

12 de enero de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.