youngavenue.dk

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her. Gode tilbud og et stort udvalg af de mærker som vi holder af hos os. Rigtig god service med hurtig levering. Tak for den søde, personlige hilsen…... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte varer fra deres udsalg - køb 3 ting få 70% rabat. Modtog 2 par sko 2 dage efter, den tredie ting (som jeg bare købte for at få rabatten ;o) var udsolgt, men rabatten var der stadig og skoene... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en rigtig lækker jakke fra Danefæ og var meget i tvivl om størrelsen, men Gitte fra Emmamai tog imod opkald både aften og weekend. Jakken modtog jeg allerede dagen efter bestillingen og da j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hello, I don't understand a thing, so meaby you should also make your website in English! I am very pleased with my package. I received it within a week in perfect condition. So 'tak' :)... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Young Avenue by Emmamai online salg af børnetøj og dametøj. Vi har alle de populære mærker som Calvin Klein, Levis, Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard og Lmtd. Altid gratis fragt til pakkeshop i Danmark og hurtig levering.

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Al for lang leveringstid

Al for lang leveringstid. I reklamerer med dag til dag levering og jeg fik først min være efter 5 dage. Efter 3 dage ringede jeg for at høre hvor varen blev af og først den dag jeg ringede blev der sat label på og pakken ville blive sendt.

24 de febrero de 2020

Hej Annmari
Jeg er ked af at høre at din pakke har været lidt længere under vejs end normalt. Vi bestræber os altid på at få alle ordre ud af døren så hurtigt som muligt.
Håber dog aligevel at du bliver glad for dine varer.

Gode priser

Gode priser - hurtig levering

24 de febrero de 2020

Hej Nina
Tak for din anmeldelse:-)

Super service

Super service - hurtig levering.

Hej Lisbeth
Tak for din anmeldelse.
Hilsen Gitte / emmamai

Levering ok

Levering ok. Varen skal først pakkes ud juleaften men jeg forventer den er i orden.

Hej Lisbeth
Tak for din anmeldelse. Vi håber alt er som det skal være, ellers kontakter du os selvfølgelig bare.
Hilsen Gitte / emmamai

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening og god kvalitet på den fremsendte vare.

Hej Anne
Mange tak for din anmeldelse.
Kh Gitte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin service og hurtig levering…

Meget fin service og hurtig levering 😊😊

Hej Lene
Tak for din anmeldelse, håber at se dig igen en anden gang på shoppen:-)
Hilsen Gitte // emmamai

Super god oplevelse

Super god oplevelse - fantastisk kundeservice og hurtig levering - kan helt klart anbefale web shop og vil helt klart handle der igen 😊

25 de noviembre de 2019

Hej Anette
Tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til at se dig igen på shoppen
Hilsen Gitte // emmmai

godt tifreds

11 de noviembre de 2019

Hej Birthe
Dejligt at høre at du er tilfreds:-)
Hilsen Gitte fra Emmamai

Hurtig levering

4 de noviembre de 2019

Hej Annemette
Tak for din anmeldelse, håber du bliver glad for dit nye køb:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig hurtig levring og varerne er i…

Dejlig hurtig levring og varerne er i orden👍

4 de noviembre de 2019

Hej Lone

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre du har været tilfreds:-)

Hilsen Gitte fra Emmamai

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super skøn webshop og god service👍

Super skøn webshop og god service👍. Har købt en del og også byttet og der har aldrig været noget bøvl😊. De har mange lækre mærker og tilbud, så jeg handler ofte hos jer😀.

21 de octubre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Amatør hjemmeside!

Jeg har da sjældent støt på SÅ Uprofessionel en hjemmeside/amatør kundeservice! Jeg starter med at kontakte kundeservice for at hører om de vil lave et pris match på en jakke, der er så en længere dialog frem og tilbage om hvad det er for én jakke jeg er interesseret i fordi de har byttet om på navnene på to jakker (fair nok det kan jo ske) men da vi endelig bliver "enige" om hvilken jakke der er tale om, får jeg afvide at de ikke laver pris match, hvilket de efter min mening bare kunne have oplyst om fra start, så havde vi begge sparet en masse tid frem og tilbage, når men jeg vælger så at bestille jakken alligevel (fredag) og jeg modtager en ordrebekræftelse på mit køb osv. Idag mandag får jeg så en mail om at de slet IKKE har jakken på lager!! Hvor uprofessionelt kan det snart lige blive?! Aldrig om jeg vil overveje at lave en ny bestilling på deres amatør hjemmeside!

22 de julio de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.