Købte en Ceado EP6 Burr kaffekværn til 7900,-. Alle andre Ceado kværne er dog nedsat - og ved forespørgsel om rabat -ingen kommentarer. Det kunne være god service at “bare” svare på spørgsmålet ell... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
For mig er Emofabrik dejlige mennesker der laver dejlig kaffe. Jeg har købt friskristet kaffe af suveræn kvalitet hos dem i mere end et år nu, og de har så mange valgmuligheder at jeg virkelig har k... Ver más
Jeg bestilte reservedele til min Bialetti Moka Express og det var helt igennem en god oplevelse. De havde for det første de to dele jeg skulle bruge, hvor den ene ellers var udsolgt mange andre steder... Ver más
Fantastisk god kaffe! Hurtig levering fra Emofabrik Altid venlig kommunikation Tak for god kaffe!
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Espressomaskiner, friskristet kaffe og baristagrej. Vi har markedets bredeste udvalg af kvalitets espressomaskiner, kaffekværne og kaffetilbehør. Derudover har vi altid friskristet kaffe fra eget mikroristeri i Aarhus. Hos os får du altid dygtig og personlig service. Se det store udvalg i vores butik eller på www.emofabrik.dk
Información de contacto
Søren Frichs Vej 22, 8000, Århus C
- Info@emofabrik.dk
- www.emofabrik.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg fik hvad jeg skulle bruge og en…
Jeg fik hvad jeg skulle bruge og en chokolade til kaffen :). Det er fedt!
God oplevelse og service 👍🏼
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Min vare var i restordre. Blev hurtigt kontaktet og tilbudt at vente eller få penge tilbage. Ventede, og varen kom som lovet.
Jeg har haft en god oplevelse med jer
Jeg har haft en god oplevelse med jer. 😊 I yder hurtig service, man skal ikke vente længe på ordren. Jeg vil meget gerne anbefale jer til andre.
Hurtig levering og dejlig kaffe.
jeg fik det jeg bestilte super hurtig 😎
god service
god service. mine varer var ikke allesammen på lager, men fik hurtigt besked herom pr tlf og fik straks tilsendt det resterende, da det var kommet på lager igen
Perfekt og hurtig service 👍👍
Ingen problem i bestillingen
Fedt med spareparts til den gamle mokka…
Fedt med spareparts til den gamle mokka bialetti kande. Hurtig ekspedition og forsendelse.
Anmeldt til forbrugerklagenævnet
Anmeldt til forbrugerklagenævnet -
14. august 2020: Espressomaskinen bestilles online på Emofabrik.dk pris 4.094 kr. jf. bilag 1.
18. august 2020: Efter at have modtaget kaffemaskinen, konstaterer vi, at der er en ridse på fronten af maskinen, og vi beder Emofabrikk.dk udbedre dette eller kompensere fejlen, da der er tale om en helt ny maskine. Vi når at brygge en kop, da vi opdager ridsen, men slukker herefter for den, og bruger den ikke yderligere før skaden udbedres medio oktober.
18. august – 14. oktober: Dialog om udbedring af ridsen i maskinen jf. bilag 2. Det betyder, at vi ikke bruger kaffemaskinen i denne periode. Emofabrik.dk vil ikke kompensere fejlen, men acceptere at udbedre skaden. Herefter indleveres maskinen til en tekniker primo oktober.
Ultimo oktober: Vi modtager den reparerede kaffemaskine tilbage, og anvender den efter anvisninger. Vi rengør og afkalker efter anvisninger. Afkalkningsmiddel er købt jf. anvisning i brugsvejledningen.
28. februar 2021: Varmelegemet går i stykker på maskinen.
1. marts: Vi klager til Emofabrik.dk over maskinen, og påpeger, at vi mener at skaden er dækket af garantien jf. bilag 5. Det aftales at vi, mod betaling på 210 kr. + moms, får hentet og tilbageleveret kaffemaskinen.
16. marts: telefonisk kontakt med teknikeren, hvor vi rykker for tilbagemelding. Her oplyser teknikeren, at vi vil modtage en tilbagemelding den efterfølgende dag. I samtalen giver han os ikke anledning til at tro at der er problemer, og at vi ikke kan få vores maskine tilbage.
17. marts: vi modtog en mail, med ordlyden ” Hej Kristian, Din kaffemaskine er repareret, men garantien kan ikke anerkendes, fordi maskinen var fuld af kalk. Det er nødvendigt at bruge filtreret vand eller afkalke maskinen hver 2/3 måned for at undgå disse problemer. Så snart vi modtager betalingen, leverer teknikeren maskinen.” samt en regning på 2.263,40 kr. jf. bilag 3, samt se vedlagte fotos vedlagt i bilag 3.1.
Det skal hertil bemærkes, at der ikke har været dialog om at udbedre skaden eller at den ikke er dækket af garantien, og om vi evt. er villige til at betale for dette. Dvs. at der ingen dialog var fra maskinen hentes til samtalen med teknikeren 16. marts, samt mail af d. 17. marts med en regning og en trussel om at maskinen kun udleveres når et beløb svarende til ca. 55 pct. af maskinens værdi betales.
Herefter følger en løbende dialog både telefonisk og via mail om rimeligheden af, at vi skal betale for skaden der er sket på en ny maskine, hvor vi kun har haft brugsret fra ultimo oktober 2020 til 28. februar 2021, grundet den første reparation.
Den 4. april: Emofabrik.dk sender en ny faktura på 950 kr. samt trækker den oprindelige tilbage jf. bilag 4 og 4.1. Samtidig skriver de, at hvis vi betaler denne, så kan vi få vores maskine tilbage i samme stand som vi indleverede den, med et ødelagt varmelegeme. Regningen på 950 kr. indeholder 1 fuld tekniker time samt transport til 210 kr. + moms.
For at løse konflikten, der er gået i hårdknude, har vi tilbudt via telefon og mail at påtage os 50 % af regningen på 950 kr. hvilket modparten ikke har ville acceptere.
Da Emofabrik.dk afviser dette, foreslår vi at hente vores maskine, så vi kan få skaden udbedret et andet sted, og få en uvildig til at se på skaden. Emofabrik.dk fastholder dog, at vi skal betale den fulde regning på 950 kr. for at de vil udlevere vores maskine.
Emofabrik.dk har som resultat af denne konflikt haft vores maskine siden marts måned.
Konfliktens standpunkter:
En maskine på ca. 6 måneder af denne kvalitet bør kunne klare almindeligt slid i en husstand med 2 voksne der drikker i alt ca. 4 kopper kaffe om dagen samt anvendelse af almindeligt postevand på maskinen. Vi er ikke enige i, at vi har misvedligeholdt maskinen, da vi har fulgt alle gældende anbefalinger om frekvens for rengøring og afkalkning af maskinen jf. brugsvejledningen.
Emofabrik.dk (samt teknikeren) mener at fejlen på maskinen skyldes kalk, grundet manglende vedligeholdelse samt anvendelse af ikke demineraliseret vand og påpeger at kalk i espressomaskiner ikke er omfattet af reklamationsretten. Emofabrik.dk skriver i deres tilbagemelding, jf. mail bilag 5, at maskinen min. skal afkalkes hver 2-3 måned, samt at man skal anvende demineraliseret vand, hvilket ifl. dem er årsag til at varmelegemet er brudt sammen. I maskinens brugsvejledning står der intet om, at der skal bruges demineraliseret vand, hvilket vi har gjort Emofabrik.dk opmærksom. Herefter ændrede de deres argument til kun at omfatte manglende afkalkning.

Respuesta de Emofabrik.dk
God kaffe og fin levering
Godt sted at handle fra
Hurtig levering. Fik præcis hvad jeg forventede og i perfekt stand. Kan klart anbefale til andre.
Ikke det bedste førstegangs indtryk
Ikke det bedste førstegangs indtryk
Bestiller en vare og henter denne efter et par dage, det er så en anden kundes bestilling jeg har fået, jeg henvender mig på mail og får en mail retur at de vil sende varen igen og med en returlabel så jeg kan sende de forkerte varer retur til dem. Det er jo fair nok bortset fra at jeg skal bruge tid på at sende det retur, jeg har endnu ikke modtaget min bestilling vil da håbe den kommer med en pose kaffe som et plaster på såret.
Så fint hele vejen.
La experiencia Trustpilot