Det er nu tredje gang, at jeg handler her, og jeg er stadig yderst tilfreds. De har de kaffesirupper, jeg kan lide og de leverer allerede dagen efter. Desuden får man masser af information om ens ordr... Ver más
La empresa ha respondido
Fremragende smagfulde produkter. Knap så hurtig sending derfor kun 4 ud af 5 stjerner⭐⭐⭐⭐
Jeg bestilte en flaske Pumpkin Spice sirup og troede jeg skulle lege barista. Føj hvor det smagte, men det ændrer ikke på at kaffeexperten havde god og hurtig service. 5 stjerner herfra - og så skal j... Ver más
La empresa ha respondido
Kaffeexpressen skrev til mig, da noget af det jeg havde bestilt, var udsolgt. De tilbød mig et andet lignende produkt der var dyrere, men jeg fik det til den pris som det jeg oprindelig havde bestilt... Ver más
Kaffeexpressen.dk sælger lækker kaffe, kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffeudstyr til den kvalitetsbevidste kunde.
Smallegade 11, 9520, Skørping, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fremragende smagfulde produkter.
Knap så hurtig sending derfor kun 4 ud af 5 stjerner⭐⭐⭐⭐
Fine og velsmagende produkter og rigtig god og hurtig service.
Meget tilfreds hurtigt at bestille og nemt og varen kommer hurtig så alt i alt positiv
Økologisk sirup.
Endelig fandt vi en leverandør på økologisk sirup. Hurtigt og nemt
Hjemmesiden var nem at bruge og levering var hurtig og effektiv. Fantastisk.
Har stadig ikke modtaget min vare, har prøvet at kontakte kundeservice 3 gange nu uden held!
Virkelig god og hurtig service - kan anbefales til alle 😀
Bestilte varer til afhentning. Det gik hurtigt og var nemt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.