EMQ Opiniones 86

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prima elektrische vouwfiets Lastig als je niet in de buurt woont van hun shop of een auto hebt om heen te gaan. Want dopjes waarop de fiets in vouwstand staat en andere kleine specifieke onderdeeltje... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Emq gekocht in Bolsward bij Bike de jong. Prima advies en goede service. Communicatie vanuit Emq zelf is sympathiek snel en adequaat. Wat de fiets zelf betreft, het rijden is boven verwachting en z... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfiets. 2 fietsen passen soepel in onze compacte buscamper, naast alle andere spullen, die mee moeten. Was een feestje om tegen de heuvels/bergen op te rijden in Frankrijk. Ondersteuning is krac... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

De allerlichtste, razendsnelle en supercompacte EMQ e-bike, kan altijd overal gemakkelijk mee naartoe. Nooit meer een gestolen fiets. Nooit meer bezweet ergens aankomen. En altijd razendsnel van A naar B!

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met onze vouwfietsen van EMQ

Op de Vakantie jaarbeurs hebben we een proefrit gemaakt op deze mooie vouwfiets. Na een leuk gesprek met Mireille hebben we meteen besloten om twee vouwfietsen te kopen en ze werden al binnen een week afgeleverd. We gaan ze vooral gebruiken voor als we op vakantie zijn met onze camper. Ze kunnen met gemak achterin. We hebben inmiddels onze eerste km gefietst en zijn erg tevreden over het gemak van (elektrisch) fietsen, het gemakkelijk vouwen, het lage gewicht en de mooie kleuren groen en geel.

1 de noviembre de 2023

Respuesta de EMQ

Best Jaap en Anneke, wat leuk om te lezen hoe blij jullie met de EMQ's zijn! Daar doen we het voor! Dank voor het schrijven van de mooie review en heel veel fietsplezier gewenst met jullie mooie EMQ's! Hartelijke groet, EMQ

Service en garantie

wij hadden met beide fietsen kort na aanschaf enkele problemen. Er werd snel een afspraak voor de werkplaats gemaakt. Hier aangekomen werd geholpen de fietsen uit te laden en stond er koffie klaar. De klachten werden zeer serieus genomen en er werd door een enthousiast team direct gestart met het herstel. De meeste klachten waren terecht en werden onder garantie hersteld. Na 2 uren van reparatie was ik weer met 2 prima fietsen op weg naar huis. CHAPEAU. ga zo door.

19 de septiembre de 2023

Respuesta de EMQ

Beste T.M., wat een geweldige review!! We gaan altijd voor 100% voor onze e-bikes en voor onze klanten. Fijn om te lezen dat dit ook bij u gelukt is! Heel veel plezier met jullie EMQ's gewenst. Hartelijke groet, EMQ

Fijne,lichtgewicht vouwfiets.

De EMQ bevalt prima. Makkelijk mee te nemen in de auto. Voor mij goed te dragen. Dagje eruit of vakantie dan gaat de fiets mee. Hij fietst heerlijk. Contact met het bedrijf verloopt ook altijd prettig. Alle vragen worden beantwoord. Aan huis mogen uitproberen en aan huis geleverd. Goede service!
Kortom ik ben er blij mee.

14 de septiembre de 2023

Fiets en klant

Ik ben heel afhankelijk van de fiets door mijn longprobleem en de manier waarop jullie op mijn wensen reageren is fantasties ,goeie service en jullie aandacht voor fiets en klant is super dat zie je niet vaak meer.
Het personeel is heel aardig en behulpzaam,zeker weten er hangt een goeie sfeer en je voelt je welkom door de heerlijke koffie.

30 de agosto de 2023

1e servicebeurt

Bij de 1e servicebeurt is alles secuur bijgesteld en aangedraaid.
Daarnaast kon ik alle vragen stellen en kreeg bruikbare antwoorden.

31 de agosto de 2023

prima geholpen

heldere afspraken, goed bereikbaar (email, telefonisch), altijd prima toelichting op vragen over de fiets.

30 de agosto de 2023

1e onderhoudsbeurt

Het was goed om te zien hoe alle onderdelen van fiets vakkundig op juist functioneren werden gecheckt en zo nodig bijgesteld. Ook fijn dat er ook service werd gegeven bij het aanbrengen van een ander zadel en het installeren van een ander type stuur waardoor ook diverse kabels aangepast moesten worden. Met een gerust gevoel ga ik weer heerlijk fietsen!

24 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn sinds kort eigenaren van de…

Wij zijn sinds kort eigenaren van de EMQ. En wij zijn zoals dat in de volksmond heet “bejaarden”! Wonen in de stad en deze fietsen zijn een uitkomst. Zo lekker licht en een geweldige ondersteuning. De zware e-bike kan de deur wel uit. Ze passen samen op de achterbank dus wij gaan Nederland ontdekken en misschien nog eens met de trein naar Parijs.
Ook een terrasje pakken, zetten de fietsjes naast ons en deze nemen minder ruimte in dan een rollator. En niet meer zo goed ter been? Als “loopfiets” over de markt werkt uitstekend. Wij zijn vanaf nu de ambassadeur voor leeftijdgenoten! Neem een EMQ💕!

20 de agosto de 2023

Respuesta de EMQ

Heel veel dank voor deze geweldige, enthousiaste review! Wat ontzettend leuk en fijn om te lezen hoe blij jullie met de EMQ's zijn. We wensen jullie mooie avonturen met de e-bikes! Hartelijke groet, het EMQ team

Perfecte service

Mijn fiets was hard aan onderhoudsbeurt toe.
Vorige week heeft het EMQ team dit gedaan en mijn fiets fietst weer helemaal top.
Kon er op wachten onder het genot van kopje koffie. Wat een ongelofelijke goede service en leuk team!

En natuurlijk een perfecte fiets

14 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fiets, ideaal voor in de trein

Super fiets! Heb hem nu 3 jaar en hij bevalt prima. Neem hem nu bijvoorbeeld in de trein mee naar Parijs. Geen extra kosten en door het super lichte gewicht en kleine afmeting makkelijk mee te nemen. Kan er alle uithoeken van de stad mee bereiken. Aanrader!

4 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne fiets, persoonlijke service, goede kalchtenafhandeling

Na een aantal blije kilometers toch last van kleine mankementen: ketting bleef haken, handrem schoot zo nu en dan los, fiets trapte door en nog wat dingen.
Kort nadat ik mijn onvrede heb geuit werd ik gebeld en de mogelijkheid gegeven de fiets volledig na te kijken en te herstellen. In de tussentijd een leenfiets mogen gebruiken.
Alle mankementen zijn verholpen en de fiets fietst als een zonnetje. Ik ben een blije gebruiker en erg dankbaar voor de geboden service. Ik voel me als klant gehoord en gewaardeerd.

Team EMQ bedankt!

23 de mayo de 2023

Respuesta de EMQ

Wat ontzettend fijn om dit te lezen! Dank voor het nemen van de tijd voor deze uitgebreide en eerlijke review. Het liefst willen we natuurlijk nóóit mankementen zien bij onze fietsen en onze klanten een totaal onbezorgde ervaring geven. Helaas is de realiteit dat er, zeker bij elektrische vouwfietsen - een toch wat kwetsbaarder product dan niet-vouwbare fietsen, toch af en toe iets niet goed gaat. Dan vinden we het heel belangrijk om klaar te staan en altijd ons uiterste best te doen om onze klanten zo goed, zo snel en zo klantvriendelijk mogelijk bij te staan. Dank dat we die kans ook kregen en dat je onze inspanningen ziet en waardeert. Heel veel fietsplezier weer gewenst met je EMQ e-bike! Hartelijke groet, het EMQ team

Vakkennis en geduld

Men gaf me ruim de tijd om de ongemakjes aan de fiets uit te leggen en nadien werd fiets keurig en hier en daar zelfs nog verbeterd weer aan me overgedragen.

25 de abril de 2023

Respuesta de EMQ

Dag Jacob, wat goed om te lezen dat u zich zo prettig geholpen voelde! Daar doen we ons best voor en proberen altijd voor iedereen uitgebreid de tijd te nemen. Dank voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review! Hartelijke groet, EMQ

Uitstekende service

Vakbekwaam personeel, uitstekende service en een geweldig product! Wat moet ik meer zeggen.

Ronald

19 de abril de 2023

Respuesta de EMQ

Dag Ronald, wat fijn om te lezen hoe enthousiast u bent! Dank voor het schrijven van deze mooie review! Hartelijke groet, EMQ

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.