Jeg havde egentlig affundet mig med et liv præget af armod, træthed og depression. Så fandt jeg Er Det Fredag. Nu står jeg op kl. 02.30 hver dag og laver fem timers linedance inden arbejde som... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
super side! svarer indenfor få sekunder. I går (en torsdag), var jeg i tvivl og tjekkede derfor siden. Jeg fik et klart svar med det samme og vidste så, at det IKKE var fredag. Det havde været meget d... Ver más
Jeg synes at det er rigtig trist at erdetfredag.dk ikke har sørget for at deres hjemmeside ikke er en "ren" nok side til at den er tilgængelig fra min arbejdsplads. Vi har netop filtre der er sat op t... Ver más
Det er en god og informativ side, dog kunne jeg godt tænke mig at der var mulighed for at hoppe frem i tiden. Der er bare nogle gange om mandagen hvor jeg virkelig trænger til weekend, så ville det jo... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg ville ønske jeg havde fundet på…
Jeg ville ønske jeg havde fundet på denne genistreg
God fredag!
Bedste website nogensinde
Erdetfredag.dk er nok noget af det mest geniale der nogensinde er blevet opfundet... når man spekulerer på om det er fredag kan man bare gå ind på hjemmesiden og så svarer den korrekt hver gang🤯
Virkelig brugbar hjemmeside
En virkelig god hjemmeside som altid siger om det er fredag. Den giver dig kun brugbar informationer. Erdetfredag.dk har også gjort mig glad. Hver gang jeg er trist på en fredag går jeg bare ind på erdetfredag.dk og hvis der står ja er min dag meget bedre :))
En helt fantastisk hjemmeside
En helt fantastisk hjemmeside, der kommer med et korrekt svar, ved hvert eneste opslag.
Findes ganske enkelt ikke nogen website i denne verden,
med flere korrekte svar på opslag.
Det är fredag
God og pålidelig kilde til at finde ud…
God og pålidelig kilde til at finde ud af om det er tid til en fredagsbajer.
fredag!!!!!
Corporate PRO edition: virker bare
Jeg er super tilfreds med deres service. Jeg benytter premium corporate guld udgaven, altså den uden reklamer
Det er bare god
Hej.
Det var en mega god hjemmeside. Dog er den fedest at bruge om fredagen. Virker upåklageligt. Love it.
God mandag
No nonsense hjemmeside
No nonsense hjemmeside, der leverer, hvad den lover - og JA, det er fredag! 👍😀
Det var fredag :))))))
tip til erdetfredag.dk
hvis man klikker 2 gange pil op 2 gange pil ned, højre pil venstre pil og så b og a så får man my little pony's.
ellers er den god men det er lidt øv når den siger nej:(
Det var slet ikk fredag :(
F*** det er tirsdag...
Den gav mig en dårlig start på ugen begyndte at græde... F*** det er tirsdag...
Gør livet nemmere
Jeg lider af korttidshukommelse og jeg er ofte i tvivl om hvilken dag det er.
Denne side hjælper mig altid med at vide hvornår det er den bedste dag på ugen
Giver alle de svar man ønsker
Den er kun god om fredagen så bliver…
Den er kun god om fredagen så bliver man ligesom lige mindet om det er fredag og det er bare dejligt. : )
Dejligt at blive overrasket!
Dejligt at blive overrasket!! (Dog kun når det er fredag). Det kan være forvirrende med alle de dage, men når man er forvirret kan man altid finde ud af om det er fredag eller ej, og det er alt der betyder noget :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.