Tegnende en Guld ejerskifteforsikring da vi købte vores el-bil. Da vi så havde brug for forsikringen, og både Renault, eget værksted og FDM samstemmende var enige om, at reparationen af bilen burde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ifm. køb af vores hus tegnede vi en ejerskifteforsikring hos ETU, som jeg i dag mest vil betegne som tyveri…! Forud for købet var der en række forhold omkring elinstallationerne som skulle u... Ver más
Super god service efter stormskade, ingen problemer med dækning. Virkelig god og effektiv mailkorrespondance med taksator, hvor man fik svar meget hurtigt. Og der blev taget hånd om skaden. Så ETU for... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i dag haft endnu en sag behandlet hos ETU af deres ejerskifteforsikringsteam. Jeg vil gerne give dem min varmeste anbefaling. Vi har desværre måtte bruge dem flere gange, men er blevet mød... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ETU Forsikring tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel. Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.
Información de contacto
Hærvejen 8, 6230, Rødekro, Dinamarca
- info@etuforsikring.dk
- www.etuforsikring.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fusker!
Fusker!
Jeg føler mig bogstavelig talt snydt!
Jeg køber bilejerskifte forsikringen for netop ikke stå i situationer med dyre reparationer. Min bil laver larm fra kæden.
Jeg har bronze pakke med dækning i motor elektronik og mekaniske komponenter, og deres argument er at kæden ikke er en del af denne dækning.
Virkelig trist.. Jeg ville ønske at kunne få min penge retur og komme ud af deres lor.. dækning!
Umuligt at få svar, uhøflige og smækker røret på
Vi meldte en ejerskifte forsikringssag i Oktober 2024, og sagsbehandlingen er ekstrem langsom, og den er ikke afsluttet i dag i slut januar.
Det er nærmest umuligt at få svar på mails, og der kan nemt gå en måned imellem, og hvis vi gør, så har vi rykket for det flere gange eller måtte ringe.
Når man snakker med dem i telefonen for, at høre hvornår vi kan forvente at få svar, er vi blevet mødt med en meget uhøflig og til tider nedladende tone, og røret er endda blevet smækket på!
Det er nu snart 2 måneder siden vi har hørt noget sidst.
Vi fortryder meget vi har valgt ETU, og kan på ingen måde anbefale dem til andre - det er i hvert fald ikke en familie tilgang jeg ønsker at være en del af.
Behandlingstiden af en skade
Behandlingstiden af en skade. samt udbetalingen efter skaden er udbedret. ETU har trukket selvrisikoen 2 gang på trods at jeg har en aftale med dem (LAR) om jeg kun skulle kun betale en gang da det er en gammel skade hvor jeg har betalt selvrisiko tidligere. Jeg har forgæves prøvet at få kontakt til dem!
ETU forsikring
Efter ETU er blevet overtaget a et nyt selskab er servicen dalet fra 9 stjerner til 1 stjerne de vil ikke hjælpe med noget og ikke fortælle hvad vi skal gøre har jeg har snart et med en damme fra ETU som var meget uforskammet at snakke med og havde inge forståelse vores problem
Til alle andre flyt jeres forsikringer til et andet selskab
Title
Øhm... Jeg kan ikke lide jer, den første sætning jeg læser er umulig at læse med den valgt baggrund i har lavet.
Ingen vender tilbage
Ingen vender tilbage.
Jeg tegnede en 10-årige udvidet ejerskifteforsikring igennem ETU - Optager efter få måneder, at der er skimmelsvamp i garage under gulvtæppe fra tidligere ejer. Kæmpede +7 måneder på at få dem ud, da projektet skulle starte forsvinder kontaktperson og ingen andre hos ETU vil tage ansvar. Svaret er "Du skal sende en mail", hvilket på nutids-dansk er samme sætning som "Ren.. mig i røve..."
Da jeg blev opereret for en brækket…
Da jeg blev opereret for en brækket hæl.
Fik jeg af vide.
Af operationlægen .
At jeg få en mengrad på 10%
Idag kan jeg ikke arbejde mere.
Pga smerter
Har lukket mit firma.
20 år som bygningsmaler blev det til.
Men etus læge mente jeg havde en mengrad på 8 %
etu vil ikke udbetale de 50.000 kr som min jeg skal ha:(
11 år har jeg haft etu forsikring.
tænk jeg godt om.
Før i vælger etu forsikring.
Billigt men så sker skaden.....
Jeg fik en dårlig oplevelse med Etu.
Jeg fik motor haveri med min motorbåd og vi skyllede op på stranden på nærmeste kyst.
Jeg lagde selv ud for bjergning og starthjælp af båden. Kontaktede Etu for at få dækket denne udgift. (Kaskoforsikring) Svaret herfra Etu var at båden var på land og dermed ikke forsikret!
Hold jer langt fra dette selvskab! Brænder lokummet ringes du op af en gammel sur taksator som bestemt ikke er din ven!
Altid super betjening
Fik super betjening af Jens, har ikke fortrudt mine efterhånden mange år som kunde🙂

Forbilledlig behandling
ETU er dyrere end andre ejerskifteforsikringer, men de er også en bedre hjælp.
Jeg har haft en sag med en dårlig konstruktion af afløbet i min brusekabine, som min ejerskifteforsikring dækkede fuldt og helt (bortset fra selvrisiko). Også selv om der kom ekstra udgifter på, fordi den elektriske gulvvarme blev ødelagt undervejs.
Jeg er meget glad for, at jeg valgte at give det mere for forsikringen, når jeg læser om andres problemer med at få dækket skader.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Anmeldte skade på min veteranknallert…
Anmeldte skade på min veteranknallert (blev påkørt af flugtbilist bagfra) men har i hele forløbet fået en rigtig god og kompetent rådgivning det har jeg sat stor pris på.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
ETU nægter at dække skadesårsag der ikke står i tilstandsrapporten
ETU har desværre ikke levet op til forventningerne. De nægter at dække skadesårsagen på vores tag, omend vi har haft en uvildig byggesagkyndig ude, der er enig i, at ETU skal dække.
Vi har allerede klaget til ETU, men de har eksperter, der ved hvordan de slipper udenom sagen. Meget ubehagelig oplevelse.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Super hjælp & effektiv sagsbehandling!
Super hjælp & effektiv sagsbehandling!
Efter lynnedslag i vores hus og et halvt døgn uden strøm osv. var ETU kanon effektive og hjælpsomme både ift. næste skridt og dialog med elektriker osv. såvel som i sadesagsbehandlingen.
Meget hurtig og god telefonisk dialog efterfulgt af mailkorrespondance med Jan Aaroe Hansen omkring omfang af skaden, dialogen med elektrikeren og sidst men ikke mindst, ingen slinger i valsen, tvivl eller bøvl ifm. erstatning og udbetaling. Meget tilfredsstillende, fair og menneskelig behandling med grundlæggende tilgang med tillid og respekt.
Absolut virkelig tilfredse med vi skiftede til ETU dengang - til billigere penge end tidligere forsikringsselskab. Lad os håbe vi aldrig mere får brug for dem - men gør vi, så er vi ikke i tvivl om vi har god kompetent hjælp og ekspertise lige ved hånden.

Meget kompetente og servicesminded
Nu er det egentlig ETU, der har opsagt mine 3 katteforsikringer fordi de bliver overtaget af et nyt selskab, og jeg har blot kontaktet ETU for at ændre datoen for opsigelsen.
Jeg har altid fået god behandling, de svarer meget hurtigt på henvendelser, er meget kompetente og yderst serviceminded, så det er ikke mit valg at forlade selskabet.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Altid søde og rare mennesker at tale…
Altid søde og rare mennesker at tale med, og fornuftige præmier, som jeg dog altid synes er lidt dyre 😉.. har ikke været ude for at gøre brug af mine forsikringer, og håber ikke jeg får brug for det, men her vil min forventning, de også lever op til min forventning , om dækning af evt skade .

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Selv en rets dom omfortolker ETU
Det er ikke et selskab jeg kan anbefale..
Jeg oplever at der omfortolkes, selv på trods af retten, i en sag har afsagt dom, som modstrider selskabet afgørelse, og først derefter udbetaler de næsten ingenting, da det nu hedder sig at sagen er over flere step..!! Bahr.. sikken måde at drive forretning på..!

ETU har altiv været god
ETU har altiv været god, og virket når de skulle... :o)

La experiencia Trustpilot