Tegnende en Guld ejerskifteforsikring da vi købte vores el-bil. Da vi så havde brug for forsikringen, og både Renault, eget værksted og FDM samstemmende var enige om, at reparationen af bilen burde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ifm. køb af vores hus tegnede vi en ejerskifteforsikring hos ETU, som jeg i dag mest vil betegne som tyveri…! Forud for købet var der en række forhold omkring elinstallationerne som skulle u... Ver más
Super god service efter stormskade, ingen problemer med dækning. Virkelig god og effektiv mailkorrespondance med taksator, hvor man fik svar meget hurtigt. Og der blev taget hånd om skaden. Så ETU for... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i dag haft endnu en sag behandlet hos ETU af deres ejerskifteforsikringsteam. Jeg vil gerne give dem min varmeste anbefaling. Vi har desværre måtte bruge dem flere gange, men er blevet mød... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ETU Forsikring tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel. Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.
Información de contacto
Hærvejen 8, 6230, Rødekro, Dinamarca
- info@etuforsikring.dk
- www.etuforsikring.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Maj-Britt Nielsen
De gange jeg har været i kontakt med, eller har haft brug for ETU har det altid været med hurtige svar og god rådgivning.
Kan klart anbefales.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Danmarks bedste forsikring til bedste…
Danmarks bedste forsikring til bedste pris 👍 ETU forsikring har også verdens bedste kunde service 👍. De tar telefonen inden for 2 minutter og det er nærmest verdens klasse 😁

God, hurtig service
Ingen telefonventetid og hurtig og effektiv samt ikke mindst venlig løsning af mit problem - og et godt tilbud på forsikringen.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Hurtigt svar på spørgsmål og god løsning

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Venlig og professionel betjening.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Hurtig respons med fejlretning på…
Hurtig respons med fejlretning på police. Super service:-)

Hurtigt svar på mail.
Hurtigt svar på mail og nogle pæne ord, når man mister sin bedste jagthund gennem 13 år.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Super fjendtlig og ansvarsfraskrivelse…
Super fjendtlig og ansvarsfraskrivende adfærd. Selvfølgelig venlige og imødekommende ved oprettelsen af forsikringen, men da vi fik brug for dem kunne de ikke afskrive os hurtigt nok. Hold dig langt væk.

Go dialog
Forstående og go samtale og go rådgivning er meget tilfreds

Forsikring til kat
jeg har skulle tage min forsikring i brug til min kat da hun blev indlagt.
De har dækket uden spørgsmål og der har været utrolige hjælpsomme.. Og det skal siges at deres katte Forsikring dækker meget, så din kat vil kunne få den vedste behandling der er uden at skulle betale selv.
Hende som jeg snakkede med i telefonen var også meget hurtigt til at løse mit problem med det samme.
så kan helt klart anbefales!

Altid en go samtale
Altid en go samtale. Jeg har haft kontaktet ETU med mange spørgsmål ang bil/hus forsikringer. De er altid behjælpelige 10/10. Jeg vil altid anbefale ETU til venner og bekendte. Vi har alle vores forsikringer hos dem. Aldrig har jeg oplevet at være til besvær eller stille dårlige spørgsmål der er så rare

God og venlig service
God og venlig service. God pris og har heldigvis ikke haft brug for forsikringen endnu.

La experiencia Trustpilot