Tegnende en Guld ejerskifteforsikring da vi købte vores el-bil. Da vi så havde brug for forsikringen, og både Renault, eget værksted og FDM samstemmende var enige om, at reparationen af bilen burde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ifm. køb af vores hus tegnede vi en ejerskifteforsikring hos ETU, som jeg i dag mest vil betegne som tyveri…! Forud for købet var der en række forhold omkring elinstallationerne som skulle u... Ver más
Super god service efter stormskade, ingen problemer med dækning. Virkelig god og effektiv mailkorrespondance med taksator, hvor man fik svar meget hurtigt. Og der blev taget hånd om skaden. Så ETU for... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i dag haft endnu en sag behandlet hos ETU af deres ejerskifteforsikringsteam. Jeg vil gerne give dem min varmeste anbefaling. Vi har desværre måtte bruge dem flere gange, men er blevet mød... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ETU Forsikring tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel. Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.
Información de contacto
Hærvejen 8, 6230, Rødekro, Dinamarca
- info@etuforsikring.dk
- www.etuforsikring.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har kun godt at sige om ETU.
Jeg har kun godt at sige om ETU.
De vender altid hurtigt tilbage på spørgsmål og min mand og jeg har på intet tidspunkt følt os overset eller ikke fået den hjælp vi havde brug for.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Det her er saftsuseme god kundeservice
Det her er saftsuseme god kundeservice.
Min telefon blev smadret igår, hvilket jeg ringer til ETU Forsikring om. Jeg har så åbenbart ikke en elektronik forsikring i min indbo forsikring.
Hvordan håndterer man den. Forsøger man at opsælge mig, sige bare ærgerligt Sonny-boy.. NIxen bixen pomfrit - Man siger "nååå men fordi du er god kunde gennem mange år med minus skader så overfører jeg da lige 3600DKK til dig. De skulle gerne stå på din konto om 2-3 hverdage"
Det er eddermagme kongeservice...
PS: så er de også langt billigere end alle andre forsikringselskaber der har forsøgt at nappe mig igennem årene såå deeeet....

Hund sygeforsikring
Har været kunde i 6 måneder, og vi fik dækket vores Hund Milo sygeforsikring uden problemer, da vi var nødt til at tage på dyrehospitalet om natten, fordi han kastede op hvert 10. min…
Rigtig god service uden problemer og på under 24 timer. Tak til Jane🙌🏻

Respuesta de ETU Forsikring A/S
God service og fornuftige priser

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Klart og hurtigt svar på mit spørgsmål

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Urimelig sagsbehandlingstid og upålidelige tilbagemeldinger
Vi oplever urimelig lang sagsbehandlingstid i vores sag ang. vores hus. Når vi ringer ind oplever vi desuden, at de meldinger, vi får i forhold til hvornår vi får en afgørelse, løbende glippes uden øvrigt at melde tilbage. Og så må man ringe igen. Og igen. Og igen. Og...
Sagen er blevet indleveret den 21. februar i år.
Først den 7. maj modtog vi et temmelig ugrundigt afslag. I hvert fald har vores relativt åbenlyse indsigelser betydet, at man hos ETU nu igen afvejer sagen, uden dags dato at være i stand til at komme med endelig afgørelse.
Dette er nødvendigt for at vi kan lave først en intern klagesag, og dette er igen forudsætningen for, at vi kan få en uvildig bedømmelse hos forsikringsankenævnet.
Vi synes ikke, det er OK.

Good service
Good service. Friendly and helpful. Would be improved with text notifications about my policy.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
ETU forsikrings ejerskifteafdeling er med vilje organiseret dysfunktionelt så sagerne bliver trukket ud og fejlbehandlet.
Hvorvidt man man er dækket eller ej kan der nogen gange være delte meninger om og argumenter for og imod. Fair nok, men når sagsbehandlerne ikke altid læser alle dokumenter og materiale der er sendt ind inden de laver en afgørelse og når den klageansvarlige er en person som ingen i ETU er i stand til at sætte en i telefonisk kontakt med og personen bruger 1,5+ måned på at nå til ens mail i deres inbox og derefter afgører en sag tydeligvis uden at læse dokumentationen der er indsendt løbende så er det åbenlyst at man har organiseret sig på en måde der skal gøre det så svært for kunderne som overhovedet muligt at komme igennem med noget.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Grim måde at behandle trofaste kunder på.
Trods de 10 år jeg trofast har været kunde hos jer vælger i at røvrende én for hårdt efter I! har lavet en fejl!
En fejl jeg forsøgte at forhindre ved at stille spørgsmål til ikke bare 1 gang men 3 gange!
En fejl fra JERES side som nu stiller mig i en virkelig dårlig økonomisk situation i intet mindre en 6 måneder..
Min forsikring bliver opsagt så snart jeg har ny på plads. Det er en ting der er helt sikkert.
10 år! og så behandler i jeres kunder på den måde, i skulle skamme jer!

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Gratis tanddækning som ikke er gratis
Efter anmeldelse på Trustpilot af vores oplevelse i forbindelse med at vores killing ikke var omfattet af tanddækning til trods for at oprettelse af police skete indenfor 6 måneder som var kriteriet for gratis tanddækning som jo så viste sig at koste penge, fik vi opkald fra ETU Betina Kundeservicechef. Hun havde set ind i vores sag og beklagede forløb og tilbød at betale tandbehandlingen for vores killing. Da vi ikke havde fået udført operation tilbød hun i stedet at vi kunne få resterende af præmie betaling tilbage, idet vi i mellemtiden havde opsagt vores forsikring hos ETU. Herudover ville hun sætte pris på at vi slettede vores tidligere opslag, hvilket min hustru oplyste vi ville tænke over. Vi anerkender at ETU har indset at de ikke har håndteret sagen korrekt og at det er noget de vil arbejde på at gøre bedre - det i sig selv er jo positivt, men at slette et opslag ud fra en oplevelse man som forsikringskunde har haft og som de har haft rigtig mange muligheder for at redde inden det endte med et opslag på Trustpilot - her finder vi det ikke etisk korrekt at fjerne et opslag og lade som om det aldrig var sket - for det er er sket. Men vi giver en stjerne mere for anerkendelsen og lader det være op til andre om de tør binde an med forsikring hos ETU!

Pengemaskine
Min indbo forsikring var ikke tegnet på den adresse jeg havde bedt om....en lille ting sagde kundeservice....hvis der var sket noget var det jo ikke en lille ting....men en gratis omgang for ETU.
Jeg bad om at få den fejlbehæftede forsikring slettet, det vil så koste over 700 kr at komme af med en fejl som ETU har lavet.....utroligt.
Men flinke og rare ....det er de....så længe du makker ret og betaler.
Venligst Leo lolholm Nielsen

God og hurtig behandling
Efter at have lavet en anmeldelse på ETUs hjemmeside blev jeg allerede kontaktet dagen efter! Jeg har været så imponeret over hvor hurtige de har været med sagen, samtidige med professionelle og søde.
Kæmpe stor ros og anbefaling herfra!

Lidt sløvt
Kan ikke få overflyttet en forsikring på kaninen og da jeg skrev ind for at få den overflyttet, som man nemt kan hos andre selskaber, så opsagde de min forsikring i stedet og sagde jeg skal tegne den på ny. Derudover kan man ikke få lagt betalingsdagen omkring den første, men i midten af måneden, hvilket er lidt irriterende.

Super kundeservice
God kommunikation, hurtig respons, alt forløber til UG. Meget tilfreds med hele forløbet.

Bedste forsikringsselskab
Bedste forsikringsselskab. Bliver altid behandlet godt og fair. Til tider går de endda lidt længere for mig end man egentlig kan forvente.
Tusind tak!

Vælg ikke ETU
Jeg vil virkelig ikke anbefale at købe ejerskifteforsikring her. Det ene argument overtager det andet for ikke at ville dække. De præsenterer mærkværdige og urigtige tolkninger af ordlyden i tilstandsrapporten, som understøtter deres ønske om ikke at dække.

La experiencia Trustpilot