ETU Forsikring A/S Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tegnende en Guld ejerskifteforsikring da vi købte vores el-bil. Da vi så havde brug for forsikringen, og både Renault, eget værksted og FDM samstemmende var enige om, at reparationen af bilen burde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ifm. køb af vores hus tegnede vi en ejerskifteforsikring hos ETU, som jeg i dag mest vil betegne som tyveri…! Forud for købet var der en række forhold omkring elinstallationerne som skulle u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service efter stormskade, ingen problemer med dækning. Virkelig god og effektiv mailkorrespondance med taksator, hvor man fik svar meget hurtigt. Og der blev taget hånd om skaden. Så ETU for... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag haft endnu en sag behandlet hos ETU af deres ejerskifteforsikringsteam. Jeg vil gerne give dem min varmeste anbefaling. Vi har desværre måtte bruge dem flere gange, men er blevet mød... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros
  2. Aseguradora

Escrito por la empresa

ETU Forsikring tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel. Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig skade behandling af ETU

God og hurtig skade behandling af ETU. Jeg oprettede skadeanmeldelsen onsdag aften, og torsdag morgen fik jeg svar fra ETU om at pengene er på vej. Virkelig god service. 5 stjerner herfra 😊

23 de mayo de 2024

Hej Majs

Tusind tak for din ros 😊. Hvor er vi glade for at høre at du har haft en god oplevelse med os når uheldet er ude.

Rigtig god fredag til dig 🌞

Maj-Britt - ETU Forsikring

Hjælpsom medarbejder.

Hjælpsom medarbejder.
Gode forsikringer.

21 de mayo de 2024

Kære Anette,

Din anmeldelse ryger fluks ind på en 1 plads af gode nyheder, som jeg har modtaget i dag. 🤩🙏 For det lyder da virkelig til at du har fået opfyldt lige præcis det forsikringsbehov du havde samtidig med du mødte hjælpsomhed fra en af mine skønne kollegaer 🌞🌸

Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os hvis der skulle være det mindste, så sidder vi klar til at hjælpe. 👏

Må du få dig en skøn tirsdag eftermiddag ⭐

Louise - ETU Kundeservice.

Følte mig hørt

Følte mig hørt af en sød og imødekommende medarbejder, udfaldet glimrende, jeg er godt tilfreds.

18 de mayo de 2024

Kære Christel😊

Det er godt nok en anmeldelse der stråler om kap med solen udenfor🌞

Hvor bliver jeg bare glad og stolt, når jeg hører du har haft en kanon oplevelse med en af mine kollegaer💙👏

Tusind tak fordi du havde tid og lyst til, at svinge vejen forbi her, og dele din oplevelse og stjerneregn med os😊

Du ønskes en helt fantastisk dag🌞🌞

Veteranbilforsikring

Fantastisk god service fra jeres medarbejdere. Jeg har lige lavet veteranbilforsikring, og kendte ikke ETU i forvejen. Mine bedste anbefalinger.

14 de mayo de 2024

Respuesta de ETU Forsikring A/S

Sikke en start på weekenden du giver mig John. 🤩 At må slutte arbejdsdagen med at svare på din anmeldelse er topklasse. ⭐

Først og fremmest velkommen hos ETU Forsikring - Fedt at din veteranbil fandt vej frem til os 🚗 i er begge mere end velkomne. 🌸

Vi forsøger at være så imødekomne som muligt og at det går lige i ETU-💙'et at høre du er blevet mødt med lige præcis den service vores kunder skal have ! 🌞

Må du have en helt fantastisk start på både weekend og pinsen 🌞😍

De sommerligste hilsner fra
Louise - ETU Kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tilpassede min forsikring samme dag👍

16 de mayo de 2024

1000 tak fordi du tog dig tid til skrive en anmeldelse🙌⭐⭐⭐⭐⭐

Må solen skinne ekstra hos dig🌞

Venlig hilsen Tanja ETU Forsikring

Alt ok

Alt ok, godt og hurtigt forløb

16 de mayo de 2024

Respuesta de ETU Forsikring A/S

Så for dælen Lars... Der fik du sat fart over feltet og fik kickstartet fredags humøret 🤩 For der er næppe en bedre måde at starte fredagen ud end en ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse fra en tilfreds kunde 😀

Må du få dig en fantastisk weekend når du når dertil. 🌸🌞

De sommerligste hilsner fra

Kompetent betjening

Venlig, imødekommende og forstående medarbejder.

13 de mayo de 2024

Kære Flemming 😊

Jeg skal love dig for, at humøret røg til tops her på kontoret, efter dine flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ landede her på mit skrivebord 🙌🏻

Det varmer virkelig mit ETU-💙 at høre, at du er blevet mødt med venlighed og forståelse herfra! - Det er altså også bare himmelske gutter og gutinder der sidder hernede 😉

Så et kæmpe tak for at flyve forbi Trustpilot og dele ud af din oplevelse ✈

Må du have en fantastisk forårsmandag 🌼

Hurtig og empatisk behandling

Hurtigt svar. God empati.

8 de mayo de 2024

Kære Steen😊

Tusind tak fordi du havde tid og lyst til, at dele din oplevelse med os herinde🙏 og tusind tak for de 5 fine funklende⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil igen ønske dig en rigtig god dag, trods omstændighederne med Coco🐶🌞

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis 0 stjerne bare en mulighed, fik ETU det.

Det er næsten ærgerligt at men ikke kan give 0 stjerne.

Vores engagement med ETU startede ellers så godt, med små justeringer på overtagelsen som nemt lod sig korrigere. Men ak, det var også salgsafdelingen.

Så kom vi i kløerne på skadesbehandlerne.

Vi har desværre en række "små ting", som burde være en "no-brainer", at skulle få fikset, da tingene enten er ulovligt udført, eller helt åbenlyse skader.

På trods af 3(!) besøg af forskellige taksatorer fra ETU, som alle enten har rystet på hovedet over behandlingen fra "hoved kontoret", direkte anerkendt (kun mundtligt) desværre skader/ulovligheder, eller direkte taget billeder og udtalt at; Her burde man nok se på sagerne igen, så bliver ALT afvist.
Fordi taksator der besigtiger og den der behandler er 2 forskellige personer. "Man skulle jo nødigt få empati for kunden....."

Desværre, betalte vi en fyrstelig ekstra sum for at få en forsikring ved ETU, i stedet for et Markant billigere selskab, i den den tro, at det ville: "Kræve en familie at forsikre en familie". Desværre er det den rådne gren af familien der forsikre i dette tilfælde.

Skades behandlingen er langsommelig, vi har sager der har kørt siden Oktober 23, som nu ligger til klage behandling (efter flere måneders behandlingstid), dette tager i øvrigt også flere måneder. Jeg vil tro vi har en lille håndfuld anmeldelser som snart runder 6 måneder.

Det er simpelthen utilgiveligt at behandle mennesker og kunder på den måde. Når taksatorer, GANG på GANG kommer ud og konstaterer at der er noget som burde tjekkes.

Til dem der stadigvæk læser med, vil jeg tilføje at jeg Flere gange har tilbudt at få en uvildig 3. part til at se på forholdene, for at få en endelig afgørelse. Men det ønsker man ikke fra ETU´s side.

Kunne jeg vælge om; havde jeg valgt enten et større selskab, eller den billigste løsning, og så brugt de sparede penge, på at få en byggesagkyndig og advokat til at tage sagerne hvis de dukkede op. Eller alternativt undladt forsikringen og brugt pengene på håndværkere.

Kort sagt:
Ekstrem Skuffende behandling af anmeldelser.
Langsom proces tid.
Intern proces for afklaring, med at sende en ud og vurdere ved kunde, og så en anden til at behandle sagen - giver en falsk tryghed, og ekstrem dårlig oplevelse.

Aldrig, ALDRIG nogensinde ETU igen.

Ps. Hvis nogen fra ETU reagere på dette, så ræk endelig ud, i kan finde mig via mit kundenummer som er oplyst, eller mit navn. Jeg er fortsat Meget villig til at gå i en dialog, hvor vi i fællesskab kan få gennemgået tingene og finde en mindelig løsning på forholdene.

1 de octubre de 2023

Kære Michael,

Jeg læser en tydelig frustration, hvilket gør ondt på mig, da det bestemt ikke er den følelse, som vi ønsker at efterlade dig med.

Jeg kan se der ligger en del i din kundemappe, som gør at jeg bliver nød til at dykke lidt dybere, inden jeg kan gå i dialog med dig.

Jeg vil dog garanterer dig, at du hører fra os snarest, så vi forhåbentlig kan lande et tilfredsstillende sted.

Morten - Skadechef

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ETU levere altid fantastisk service og…

ETU levere altid fantastisk service og der er aldrig problemer med dækning og udbetalinger
Kan varmt anbefales herfra

7 de mayo de 2024

Pia for dælen... ⭐ Det der er da virkelig lækkerier for mine ETU-👀 at læse! 🥳

For at citere vores alles gode Michael Falchs sang - Sommer på vej:

🎶"I disse for vort land så alvorlige tider, hvor solen den kun kommer frem når den gider" 🎶 - Så sørger du om nogen for at sommeren er på vej med sådan en skøn og varm anmeldelse 🌞

Et KÆMPE tak for at dele din oplevelse med os! 💙

Må du have en helt fantastisk dag ønskes du fra en nynnende ETU'er" 🎶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

service og venlighed er i top

7 de mayo de 2024

Kære Christoffer😀

Hvor er det altså bare super dejligt at høre, at du bare har fået en god service og, at mine kære kollegaer har taget dig under deres vinger ved, at være venlige overfor dig. Det varmer altså mit ETU hjerte💙

Stor tak til dig, for en helt kanon anmeldelse og for din tid til at sætte nogle ord på din oplevelse her hos os😊🎉

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!
Venlig hilsen Emmely - ETU Forsikring

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget sød og hjælpsom person i røret…

Meget sød og hjælpsom person i røret kunne ligefrem mærke personen smile til os

6 de mayo de 2024

Kære Kaj 😊

Jeg kan i den grad også mærke smilet igennem denne fine anmeldelse - og det smitter af på hele kontoret 🙌🏻

Det varmer mit 💙 at høre, at du er blevet mødt af en vaskeægte ETU-helt og fået den nødvendige hjælp 🦸‍♀️

Så som tak for at smide ⭐⭐⭐⭐⭐ vores vej, sender jeg lige en virtuel buket blomster til dig 💐

Må du have en dejlig forårsdag ☀

Fantastisk service

6 de mayo de 2024

Kære Rene😊

Hvor er det bare dejligt at høre du har haft en fantastisk service, af mine søde kollegaer💙

Tak er et fattigt ord, men jeg takker dig rigtig mange gange fordi du havde tid og lyst til at skrive din fine anmeldelse til os💪🙌

Jeg ønsker dig en fantastisk dag. Må solen skinne ekstra meget hos dig🌞😊

Hundeforsikring

Jeg har brugt ETU forsikring til min hund. De er nemme at komme i kontakt med og hurtige til at svare.

2 de mayo de 2024

Kære KB😊

Tusind tak fordi du har brugt tid på, at dele din oplevelse med os, og tusind tak for de fine 5-⭐⭐⭐⭐⭐
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os, i forbindelse med den lille vuffer🐶🙌 Det får solen til at skinne endnu mere her på kontoret🌞

Igen, tak for din tid og rigtig god weekend til dig😊

Imødekommende :-)

30 de abril de 2024

Kære Stig 😊

"Imødekommende", det er altså sød musik i mine ETU-øre 👂🏻 - For her hos ETU Forsikring sikrer vi netop en imødekommende og behagelig dialog, hver gang du er i kontakt med os.

Så der er i den grad fest her på mit skrivebord, når det også er det du har oplevet 🙌🏻

Derfor skyder jeg lige et virtuelt konfettirør af, som tak for at slå vejen forbi Trustpilot med de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐

Må du have en festlig forårsdag ☀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forståelighed og meget imødekommende personlighed

Nå bedre set end aldrig!1 29-01-2024 Fik jeg en super god service fra Nikolaj Rasmussen i forbindelse jeg søgte et tilbud på min bilforsikring og ender så med jeg rykker alle mine forsikringer over til ETU som levede op til mine forventninger både med dækning og pris til et forsikringsselskab.
Så intet videre har der ikke været noget at sætte en finger på herfra ;)

29 de enero de 2024

Kære Victor 😊

Man må da sige, at du svinger lige ind med et kæmpe solidt skulderklap 🙌🏻 Jeg tænker at Nikolaj bliver ekstra varm om sit ETU-💙, når jeg leverer dine rosende ord samt ⭐⭐⭐⭐⭐ til ham!

For det er da bare for fantastisk, at vi har levet op til dine forventninger! For her hos ETU-Forsikring tager vi os tiden til, at lytte til netop dine behov og sørge for at du er forsikret til din fordel 👪

Jeg kaster lige en kæmpe high-five efter dig, som tak for hele baduljen 🖐🏻

Du ønskes en fantastisk torsdag ☀

God og hurtigt sagsbehandling

25 de abril de 2024

Hej Karina

Tusind tak for de 5 stjerner 😊 og tak fordi du tog dig tid til at dele din gode oplevelse med os. Ha' en rigtig dejlig fredag.

Venlig hilsen Maj-Britt - ETU Forsikring

Virkelig god kundeservice!

25 de abril de 2024

Kære Lasse 😊

Jeg kan slet ikke stoppe mine små ETU-hænder med at klappe af ren begejstring, når du svinger forbi Trustpilot med sådan en lækker anmeldelse 👏🏻

For det er da bare fantastisk, at du er blevet mødt med virkelig god kundeservice! 💙

Så som tak sender jeg lige 5 stjerner samt en kæmpe high-five din vej 🖐🏻

Må du have en virkelig god torsdag ☀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg haft ETU i 7 år aldrig haft…

jeg haft ETU i 7 år aldrig haft problemer. flink folk hurtigt og godt service jeg og mine familien tilfreds

24 de abril de 2024

Kære Sami 🌸

Nogle gange er det de små ting der har den største betydning - Dine rosende ord betyder utrolig meget for os så af hele mit ETU-💙 TAK!

Tak for at du har brugt tiden på at dele din oplevelse med os og et endnu STØRRE tak for at vi har måtte passe på dig og dine forsikringer i så mange år. 👏🌟 - Jeg håber fremtiden byder på mange års samarbejde endnu 🤩 - Vi skal i hvert fald gøre vores for at det lykkes 🙏

Må du have en fantastisk dag 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv og hurtig svar/tilbagemelding…

Effektiv og hurtig svar/tilbagemelding på forespørgsler

24 de abril de 2024

Kære Flemming 😊

Forårssolen titter stille og roligt frem her i det sønderjyske, men den overgår alligevel ikke de strålende stjerner du har sendt vores vej ⭐⭐⭐⭐⭐

Så tusind tak for den fine anmeldelse og for at sprede solskin her på kontoret 🙌🏻

For her hos ETU Forsikring sikre vi en hurtig og behagelig dialog, hver gang du er i kontakt med os 📞

Må du have dig en solskinsrig torsdag ☀

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.