Tegnende en Guld ejerskifteforsikring da vi købte vores el-bil. Da vi så havde brug for forsikringen, og både Renault, eget værksted og FDM samstemmende var enige om, at reparationen af bilen burde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ifm. køb af vores hus tegnede vi en ejerskifteforsikring hos ETU, som jeg i dag mest vil betegne som tyveri…! Forud for købet var der en række forhold omkring elinstallationerne som skulle u... Ver más
Super god service efter stormskade, ingen problemer med dækning. Virkelig god og effektiv mailkorrespondance med taksator, hvor man fik svar meget hurtigt. Og der blev taget hånd om skaden. Så ETU for... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i dag haft endnu en sag behandlet hos ETU af deres ejerskifteforsikringsteam. Jeg vil gerne give dem min varmeste anbefaling. Vi har desværre måtte bruge dem flere gange, men er blevet mød... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ETU Forsikring tilbyder forsikringsløsninger til private kunder samt små- og mellemstore virksomheder med fokus på en god og personlig forsikringshandel. Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.
Información de contacto
Hærvejen 8, 6230, Rødekro, Dinamarca
- info@etuforsikring.dk
- www.etuforsikring.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og hurtig skade behandling af ETU
God og hurtig skade behandling af ETU. Jeg oprettede skadeanmeldelsen onsdag aften, og torsdag morgen fik jeg svar fra ETU om at pengene er på vej. Virkelig god service. 5 stjerner herfra 😊

Følte mig hørt
Følte mig hørt af en sød og imødekommende medarbejder, udfaldet glimrende, jeg er godt tilfreds.

Veteranbilforsikring
Fantastisk god service fra jeres medarbejdere. Jeg har lige lavet veteranbilforsikring, og kendte ikke ETU i forvejen. Mine bedste anbefalinger.

Kompetent betjening
Venlig, imødekommende og forstående medarbejder.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Hvis 0 stjerne bare en mulighed, fik ETU det.
Det er næsten ærgerligt at men ikke kan give 0 stjerne.
Vores engagement med ETU startede ellers så godt, med små justeringer på overtagelsen som nemt lod sig korrigere. Men ak, det var også salgsafdelingen.
Så kom vi i kløerne på skadesbehandlerne.
Vi har desværre en række "små ting", som burde være en "no-brainer", at skulle få fikset, da tingene enten er ulovligt udført, eller helt åbenlyse skader.
På trods af 3(!) besøg af forskellige taksatorer fra ETU, som alle enten har rystet på hovedet over behandlingen fra "hoved kontoret", direkte anerkendt (kun mundtligt) desværre skader/ulovligheder, eller direkte taget billeder og udtalt at; Her burde man nok se på sagerne igen, så bliver ALT afvist.
Fordi taksator der besigtiger og den der behandler er 2 forskellige personer. "Man skulle jo nødigt få empati for kunden....."
Desværre, betalte vi en fyrstelig ekstra sum for at få en forsikring ved ETU, i stedet for et Markant billigere selskab, i den den tro, at det ville: "Kræve en familie at forsikre en familie". Desværre er det den rådne gren af familien der forsikre i dette tilfælde.
Skades behandlingen er langsommelig, vi har sager der har kørt siden Oktober 23, som nu ligger til klage behandling (efter flere måneders behandlingstid), dette tager i øvrigt også flere måneder. Jeg vil tro vi har en lille håndfuld anmeldelser som snart runder 6 måneder.
Det er simpelthen utilgiveligt at behandle mennesker og kunder på den måde. Når taksatorer, GANG på GANG kommer ud og konstaterer at der er noget som burde tjekkes.
Til dem der stadigvæk læser med, vil jeg tilføje at jeg Flere gange har tilbudt at få en uvildig 3. part til at se på forholdene, for at få en endelig afgørelse. Men det ønsker man ikke fra ETU´s side.
Kunne jeg vælge om; havde jeg valgt enten et større selskab, eller den billigste løsning, og så brugt de sparede penge, på at få en byggesagkyndig og advokat til at tage sagerne hvis de dukkede op. Eller alternativt undladt forsikringen og brugt pengene på håndværkere.
Kort sagt:
Ekstrem Skuffende behandling af anmeldelser.
Langsom proces tid.
Intern proces for afklaring, med at sende en ud og vurdere ved kunde, og så en anden til at behandle sagen - giver en falsk tryghed, og ekstrem dårlig oplevelse.
Aldrig, ALDRIG nogensinde ETU igen.
Ps. Hvis nogen fra ETU reagere på dette, så ræk endelig ud, i kan finde mig via mit kundenummer som er oplyst, eller mit navn. Jeg er fortsat Meget villig til at gå i en dialog, hvor vi i fællesskab kan få gennemgået tingene og finde en mindelig løsning på forholdene.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
ETU levere altid fantastisk service og…
ETU levere altid fantastisk service og der er aldrig problemer med dækning og udbetalinger
Kan varmt anbefales herfra

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Meget sød og hjælpsom person i røret…
Meget sød og hjælpsom person i røret kunne ligefrem mærke personen smile til os

Hundeforsikring
Jeg har brugt ETU forsikring til min hund. De er nemme at komme i kontakt med og hurtige til at svare.

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Forståelighed og meget imødekommende personlighed
Nå bedre set end aldrig!1 29-01-2024 Fik jeg en super god service fra Nikolaj Rasmussen i forbindelse jeg søgte et tilbud på min bilforsikring og ender så med jeg rykker alle mine forsikringer over til ETU som levede op til mine forventninger både med dækning og pris til et forsikringsselskab.
Så intet videre har der ikke været noget at sætte en finger på herfra ;)

Respuesta de ETU Forsikring A/S
jeg haft ETU i 7 år aldrig haft…
jeg haft ETU i 7 år aldrig haft problemer. flink folk hurtigt og godt service jeg og mine familien tilfreds

Respuesta de ETU Forsikring A/S
Effektiv og hurtig svar/tilbagemelding…
Effektiv og hurtig svar/tilbagemelding på forespørgsler

La experiencia Trustpilot