So, apparently 6 years ago I participated in some online contest - I have no recollection of this, but they sell my outdated info to this day. Not okay. I got a call from an opinion poll which turned... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nedenstående spam og lign har jeg modtaget ca. 10 stk af de sidste 14 dage. Hver gang med en ny afsender adresse. Men den side hvor man skal afmelde sig er den samme. Når man trykker på ”Unsu... Ver más
Har flere gange kørt kampagner på Euroads, hvor de registrerer kliks men "desværre" ikke lige får leadsene registreret også. Det skete for et par år tilbage, men for et par måneder siden lod jeg tv... Ver más
La empresa ha respondido
Currently it is looking bad for hundreds of Affiliates all over Scandinavia & Europe who are waiting to be paid since last 4-5 months from Euroads. It is very unlikely that Euroads or their parent c... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
EuroAds er Danmarks mest innovative bureau og netværk inden for Affiliate- og præstationsbaseret markedsføring. For det danske team er Client Management i centrum og både annoncører og publisher partners er omfattet af dette. Vi arbejder tæt med vores samarbejdspartnere for at finde de optimale løsninger, tilpassede behov og vilkår for levering. Vi tilbyder vores annoncører adgang til smarte IT-løsninger for Affiliate-programmer og leadgenerering. Vores Account Managers søger en konstruktiv og åben dialog for at komme frem til specifikationerne for opsætning af kampagner og den bedste løsning for Affiliate-programmer og andre lead-løsninger. Tilsvarende tilbyder vi vores publisher partners det mest avancerede brugergrænseflade på markedet med en lang række løsninger og teknologier som forenkler arbejdsdagen og kapabiliteten til at levere. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du er nysgerrig på hvad det vil sige for dig at blive annoncør eller publisher partner.
Información de contacto
Nørregade 40, 4. sal, 1165, København K, Dinamarca
- +4570220670
- info@euroads.dk
- www.euroads.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stabilt annoncenetværk
Stabilt og godt annoncenetværk med et godt varieret udbud af kampagner og betaler altid til tiden.
Professionelt og stabilt netværk - et af de bedste
Jeg har altid modtaget professionel og kompetent behandling og rådgivning af Euroads, og de har et stort udvalg af kampagner. De betaler til tiden, og er i det hele taget en meget professionel og stabil partner - en af de bedste i Danmark, hvis du spørger mig.
Misforståelse af euroads?
Jeg forstår overhovedet ikke de dårlige kommentarer og stjerner. Jeg har brugt Euroads til mange af mine side, og syntes de har rigtig god serivice og gode kampager.
Man modtager sin betaling som de lover, dog tager det lang tid før de har udbetalinger.
Professionel aktør på markedet
Euroads er et af de marketinghuse / affiliate netværk, der tilbyder flest forskellige kampagner i Skandinavien. Og det for rigtig mange af de kendte brands. I hvert land bliver du mødt af en partner manager, der hjælper med tips til at optimere din indtjening. De har et overskueligt system, som der konstant udvikles på, så det er blandt de bedste på markedet.
Euroads har en professionel tilgang til tingene, hvor nye løsninger og tilgange udvikles for og i samarbejde med kunder og partnere. Altsammen under hensyntagen til slutbrugeren. Euroads sikrer stor gennemsigtig - både i forhold til kunde, partner og slutbruger.
Den sidste stjerne opnår Euroads, hvis prisniveauet hæves en smule.
Godt affiliate netværk
Euroads er et af de bedste affiliate netværk i Danmark. Du får altid dine optjente penge til tiden. Behandler du dem fair får du samme behandling selv. Så alt i alt et godt firma, de har fået 4 stjener herfra, den sidste stjerne mangler fordi deres system lige mangler det sidste angående tracking og godt kunne tænke mig disse ting fikset hurtigere for at kunne få max ud af at køre deres kampagner. Men et firma man kan stole på, og med i den bedste ende indenfor affiliate netværk.
Fortsæt det gode arbejde ;-)
Betaler til tiden,
De betaler til tiden, rigtig godt.
Jeg giver 4 stjerner, da jeg skrev til dem for 1-2 uger siden om hvad reward/cashback er og har stadig ikke fået svar. Derfor trækker det ned.
- Har stadig ikke fået svar, efter 1 måned og nogle uger.

Respuesta de EuroAds Group
Rigtig godt netværk
Er fuldt tilfreds med euroads, de levere pengene til tiden og der er fede reklamer som passer til en hver hjemmeside eller anden web applikation.
La experiencia Trustpilot