Banner for Eva Trio

Eva Trio Opiniones 1583

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god service. Vi var så glad i denne kaffekanna. Da vi fikk reservedelene tenkte vi at nå blir det varm kaffe igjen. Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering til udlandet hvilket var så dejligt da det er svært at undvære hjemmebagt rugbrød Bestilte torsdag og modtog formene tirsdag - WOW Det har jeg aldrig prøvet før det tager nor... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode pander, men lidt plads til forbedring Jeg er generelt tilfreds med panderne fra Eva Solo. De fungerer godt i hverdagen og virker som en fin kvalitet, men jeg havde forventet en lidt bedre holdba... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er stor tilhænger af Eva Trio som jeg har haft i mange mange år (og det kan hverken ses eller mærkes på mine Eva Trio gryder og pander). Jeg bestilte en ny pande (manglede den størrelse) og alt gi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina
  2. Tienda de artículos de porcelana
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Fábrica de muebles
  5. Ferretería

Escrito por la empresa

Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hurtigt god levering og super gode…

hurtigt god levering og super gode produkter

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med leveringen, og at vores produkter lever op til dine forventninger.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen i vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god minihakker 😃 mega hurtig…

Rigtig god minihakker 😃 mega hurtig levering.

Hej GItte

Tak for de pæne ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Schönes Design

Schönes Design. Bin sehr zufrieden. Kanne hält sehr lang heiß. Toll, dass es Ersatzteile gibt!

Sehr geehrte Frau Petra

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Design und der Wärmespeicherung so zufrieden sind. Schön zu hören ist auch, dass Sie die Verfügbarkeit von Ersatzteilen positiv hervorheben.

Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Webshop begrüßen zu dürfen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Verschluss für Eva Solo Thermoskanne…

Verschluss für Eva Solo Thermoskanne wurde schnell geliefert. Gut ist, dass es Ersatz gibt. Schlecht sind der hohe Preis von 11,95€ pro Stück und die Tatsache, dass der Verschluss sehr verschleissanfällig ist. Mittlerweile ist jetzt bereits der 4. Verschluss im Einsatz und allen gemeinsam ist, dass sie mit der Zeit spröde werden, Risse bekommen, es tritt Wasser ein und es fängt an zu schimmeln. Da konnte auch besseres Material eingesetzt werden.

18 de marzo de 2026

Sehr geehrter Herr Andreas

Vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung. Es freut uns, dass die Lieferung schnell bei Ihnen angekommen ist und dass Sie die Möglichkeit, Ersatzteile zu bestellen, positiv hervorheben. Gleichzeitig bedauern wir, dass Ihre Erfahrung mit dem Verschluss nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat, und wir schätzen es, dass Sie Ihre Eindrücke mit uns teilen.

Très bel article

Très bel article. Délai de livraison rapide.

Hello

Thank you for your review. We’re delighted to hear that you are pleased with the item and the fast delivery. We hope to welcome you again in our webshop.

Kind regards,

17 de marzo de 2026

Hej Connie

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du har oplevet god service.

En god pris på 2 kvalitets pander

En god pris på 2 kvalitets pander, samt en gratis spartel

17 de marzo de 2026

Hej Frank

Mange tak for din anmeldelse.
Skønt at høre, at du fik både kvalitet og en god pris med i købet – og at den ekstra spartel også faldt i god jord.

Vi håber, du får rigtig god glæde af dine pander fremover.

Hej

Hvor er det dejligt at høre, at du både er glad for panden og den hurtige levering.

Vi håber, den kommer flittigt i brug – og du er altid velkommen igen.

Sehr schönes Gerät

Sehr schönes Gerät, mit einer sehr guten Mannschaft im Hintergrund. Ich musste die Heizröhre ersetzen. Sie wurde zügig geliefert!
Alles bestens!

16 de marzo de 2026

Sehr geehrter Uwe

Vielen Dank für Ihre tolle Rückmeldung!
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Produkt und unserem Team im Hintergrund zufrieden sind. Schön, dass alles schnell und reibungslos geklappt hat.

Weiterhin viel Freude damit – und wir freuen uns, Sie wieder begrüßen zu dürfen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bilde av produktet var ikke i samsvar…

Bilde av produktet var ikke i samsvar med virkeligheten

16 de marzo de 2026

Hej Aage

Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager at produktet ikke helt samsvarte med forventningene basert på bildet.

Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette, og tar det med oss videre i arbeidet med å sikre så tydelig og korrekt produktinformasjon som mulig.

Vi håper likevel å kunne ønske deg velkommen igjen.

Vennlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I havde ikke det produkt på som jeg…

I havde ikke det produkt på som jeg ønskede. Men I tilbød at sende en mail, når produktet igen var på lager.
Det gjorde I, og allerede en uge senere, fik jeg besked.
Så kunne jeg bestille og betale med MobilePay - så dejlig nemt.

15 de marzo de 2026

Hej Tine

Tak for din fine anmeldelse!
Dejligt at høre, at du fik besked hurtigt, og at det hele var nemt, da varen kom på lager igen.

Vi håber, du får stor glæde af dit køb – og du er altid velkommen igen.

Fin vare

Fin vare, hjemmeside nem og overskuelig.

Hej Liss

Tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varen, og at hjemmesiden var nem og overskuelig at bruge.

Gode produkter i har,og hurtig service

Gode produkter i har,og hurtig service

Hej Søren

Tak for din anmeldelse Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkter og den hurtige service.

To go

Den var som jag tänkt mig
Håller tätt
Hade kanske inte trott att färgen var riktigt så mörk

Hej Agneta

Tack för din recension! Vad roligt att höra att produkten lever upp till dina förväntningar och håller tätt.

Vi uppskattar också din feedback kring färgen.

Du är varmt välkommen igen.

Med vänliga hälsningar

Super hurtig levering

Skulle komplementere vores tallerkner og besluttede at gøre det direkte online... Super hurtig levering

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fandt det nemt at supplere jeres tallerkener, og at leveringen var hurtig.

I er altid velkomne igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget glad og tilfreds med vores nye…

Er meget glad og tilfreds med vores nye gryder.

7 de marzo de 2026

Hej Stine

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at I er glade og tilfredse med jeres nye gryder.

Vi håber, de kommer til at bringe jer glæde i mange år – og I er altid velkomne igen.

Tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Vi håber at se dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik min vare hurtigt og uden…

Jeg fik min vare hurtigt og uden probblemer

Hej Lis

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du fik din vare hurtigt og uden problemer.

Du er meget velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget kort leveringstid og forsvarligt…

Meget kort leveringstid og forsvarligt pakket ind, dejligt!!

Hej Jette

Tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre, at både leveringstiden og indpakningen levede op til forventningerne.

Vi håber, du får stor glæde af dit køb – og vi byder dig gerne velkommen igen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.