Banner for Eva Trio

Eva Trio Opiniones 1583

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god service. Vi var så glad i denne kaffekanna. Da vi fikk reservedelene tenkte vi at nå blir det varm kaffe igjen. Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering til udlandet hvilket var så dejligt da det er svært at undvære hjemmebagt rugbrød Bestilte torsdag og modtog formene tirsdag - WOW Det har jeg aldrig prøvet før det tager nor... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode pander, men lidt plads til forbedring Jeg er generelt tilfreds med panderne fra Eva Solo. De fungerer godt i hverdagen og virker som en fin kvalitet, men jeg havde forventet en lidt bedre holdba... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er stor tilhænger af Eva Trio som jeg har haft i mange mange år (og det kan hverken ses eller mærkes på mine Eva Trio gryder og pander). Jeg bestilte en ny pande (manglede den størrelse) og alt gi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina
  2. Tienda de artículos de porcelana
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Fábrica de muebles
  5. Ferretería

Escrito por la empresa

Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

!!!!👍 Top

👍 !!!!!
Top wie immer

10 de marzo de 2026

Hallo

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung!
Schön zu hören, dass wieder alles top war.

Wir freuen uns, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Ærgerlig kundeoplevelse

Jeg giver kun tre stjerner, selvom produkterne og forsendelsen var som forventet. Jeg kunne ikke bruge begge mine gavekort på 350 kr. samtidigt, selvom jeg havde en ordre på langt over 700 kr. Jeg måtte derfor bestille to gange, hvilket betød dobbelt forsendelse. Det virker som om, det var et trick for at få mig til at bruge flere penge, men jeg endte med at bruge langt færre penge og kun lige ramme de 350 kr. Det er ikke særlig god kundeservice.

12 de marzo de 2026

Hej

Vi beklager, at oplevelsen omkring brugen af gavekortene ikke har været som forventet. Gavekortene er en del af en kampagne i samarbejde med EDC og udleveres som en ekstra fordel i den forbindelse. De kan benyttes på vores webshop, men desværre kun ét gavekort pr. køb.
Vi forstår, at det kan opleves anderledes i praksis, og takker for, at du deler din oplevelse.
Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen.

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hurtigt og nem handel

Hurtigt og nem handel

8 de marzo de 2026

Hej Poul

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede handlen som hurtig og nem.

Snabba svar

2 de marzo de 2026

Hej Jan-Gunnar

Tack för din recension. Vad roligt att höra att du upplevde snabba svar.

Nemt og let.

God hjemmeside og en let bestillings og leverings procedure.

7 de marzo de 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede vores hjemmeside som god og bestillings- og leveringsprocessen som let.

Vi håber på at byde dig velkommen igen.

Sindssygt flotte produkter

Sindssygt flotte produkter til virkelig god pris

7 de marzo de 2026

Hej JF

Tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du er begejstret for både produkterne og prisen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Leveret som aftalt

Leveret som aftalt

6 de marzo de 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt blev leveret som aftalt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den mest ringe kvalitet på glaskarafler…

Den mest ringe kvalitet på glaskarafler jeg længe har set.
Bunden på karaflen sidder ikke i midten men ude til en af siderne i bunden.
Når man kontakter dem.
Får man af vide, at grunden til at bunden ikke er perfekt.
Er fordi de bruger genanvendt glas.
Hvilket på ingen måde giver nogen mening får det endelige resultatet?
Da jeg så siger jeg gerne vil have dem til at sende nogle nye og de skal være uden fejl.
Så siger de, at de ikke kan garantere dette.
Hvilket på ingen måde giver mening.
Når de tager 300-400kr for en karaffel som ikke er perfekt.
Syntes det er at tage numsen på folk hvilket ikke er i orden.
Håber andre også vil klage ligesom mig.
For sådan et firma skal da ikke eksistere, hvis de ikke kan lave et ordentlig produkt.

17 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hej Lasse

Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger.

Karaflerne er fremstillet i genanvendt glas, hvilket naturligt giver variationer i form og udtryk. Dette er en del af produktets design og ikke en fejl.

I vores dialog har vi forsøgt at imødekomme dig bedst muligt ved både at tilbyde at sende nye karafler samt give mulighed for returnering og refundering. Vi har dermed gjort vores bedste for at finde en løsning inden for de gældende rammer.

Vi beklager, hvis dette ikke har været oplevet sådan, og takker for, at du har delt din feedback.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Endast en del till duschskrapan

Jag missade att det var en refill. Trodde att det var en komplett duschskrapa.

Hej Hanna

Tack för din recension. Vi förstår att det kan vara skuffande att få en annan produkt än man hade förväntat sig.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice. De hjälper gärna med information om retur, så att du har möjlighet att beställa en komplett duschskrapa istället.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jätte fina produkter / beställde Eva…

Jätte fina produkter / beställde Eva solo skålar 3 st / de är stadiga står på plats bra kvalité blir inte repiga av vispning
Super nöjd

Hej Ewa

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är supernöjd med dina skålar och att du uppskattar kvaliteten och stabiliteten.

Vi hoppas få hälsa dig välkommen igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles wie bestellt!

Sehr geehrte Frau Gudrun,

vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass alles wie bestellt bei Ihnen angekommen ist.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Købte en pande

Købte en pande, på nettet.Det var super nemt at finde rundt på hjemmesiden. Nemt at sammenligne produkter og nemt at betale. Derudover er panden af en super god kvalitet.

4 de marzo de 2026

Hej Bente

Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede det som nemt at finde rundt på hjemmesiden, sammenligne produkter og gennemføre dit køb.

Dejligt også at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af panden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skönt design som är annorlunda än det…

Skönt design som är annorlunda än det man kan få alla andra ställen. Tidlöst design

25 de diciembre de 2025

Hej Anja

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar den tidlösa designen.

Vi hoppas få hälsa dig välkommen igen.

Top de chez top

4 de marzo de 2026

Dear Ann,

Thank you very much for your review!
We’re delighted to hear that you’re so happy with it.

We hope to welcome you again.

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ein fantastischer Online-Shop mit…

Ein fantastischer Online-Shop mit annehmbarer Preisgestaltung und so vielen hübschen Artikeln. Der Versand ging aufgrund der liebevollen Verpackung und der schnellen Lieferung voll in Ordnung.

28 de febrero de 2026

Sehr geehrte Frau Ines,

Vielen Dank für Ihre schöne Rückmeldung.
Es freut uns sehr, dass Ihnen unser Online-Shop, die Auswahl an Produkten und auch die Verpackung gefallen haben. Schön zu hören, dass alles gut und schnell bei Ihnen angekommen ist.

Wir freuen uns, wenn wir Sie bald wieder begrüßen dürfen.

Transporteur pas top

Colis egaré par UPS, recommandé a ma demande, 10 jours supplémentaire d attente ,dommage !.
Je dédouane EVO de mon problème
Celui ci etant le fait du transporteur.

25 de febrero de 2026

Hello

Thank you for your feedback.
We’re sorry to hear that your parcel was delayed due to the issue with the carrier, and we understand that the additional waiting time must have been frustrating.

We appreciate your patience and hope you are now enjoying your order. We hope to welcome you again.

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt indsats til eva solo termokande

Købt indsats til eva solo termokande, super hurtig levering og service

3 de marzo de 2026

Hej Bente

Tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det godt at høre, at både levering og service levede op til forventningerne.

Vi håber, du får god glæde af indsatsen til din termokande – og vi byder dig gerne velkommen igen.

Nye lameller til knivblok

Dejligt der kan købes ny indmad til Eva Solo knivblok

2 de marzo de 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du har haft glæde af muligheden for at købe en ny indsats til din knivblok.

Vi håber, den kommer til at fungere godt for dig – og du er altid velkommen igen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.