Banner for Eva Trio

Eva Trio Opiniones 1583

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god service. Vi var så glad i denne kaffekanna. Da vi fikk reservedelene tenkte vi at nå blir det varm kaffe igjen. Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering til udlandet hvilket var så dejligt da det er svært at undvære hjemmebagt rugbrød Bestilte torsdag og modtog formene tirsdag - WOW Det har jeg aldrig prøvet før det tager nor... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode pander, men lidt plads til forbedring Jeg er generelt tilfreds med panderne fra Eva Solo. De fungerer godt i hverdagen og virker som en fin kvalitet, men jeg havde forventet en lidt bedre holdba... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er stor tilhænger af Eva Trio som jeg har haft i mange mange år (og det kan hverken ses eller mærkes på mine Eva Trio gryder og pander). Jeg bestilte en ny pande (manglede den størrelse) og alt gi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina
  2. Tienda de artículos de porcelana
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Fábrica de muebles
  5. Ferretería

Escrito por la empresa

Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lynkvik levering og en super…

Lynkvik levering og en super termokande, der holder kaffen varm

2 de marzo de 2026

Hej Knud

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at termokanden holder kaffen varm som den skal.

Eva Solo grydesæt

Valgte Eva Solo grydesæt i gave fra gavefabrikken.dk som viste billeder af gryder inkl låg. Måtte konstatere ved levering at det desværre var UDEN låg. En kombination af misvejledende markedsføring og ens egne evner til at gennemskue tilbud. SÅ VÆR OBS!

15 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, at det kan være skuffende, hvis produktet ikke svarer til forventningerne ved modtagelsen.

Vores gryder sælges uden låg, og er designet med faste diametermål, så låg kan bruges på tværs af serier. Tanken bag er, at man kan bruge de samme låg til flere gryder og at man selv kan vælge den type låg, som passer til ens madlavning og præference. Samtidig undgår man at ende med flere af de samme låg i køkkenskabet.

Endnu engang tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi håber, at du alligevel får stor glæde af dit nye Eva Trio grydesæt.

Professionelle und schnelle…

Professionelle und schnelle Beantwortung einer Produktanfrage. Der mitgeschickte Link ermöglichte eine punktgenaue Bestellung. Danke für diesen unkomplizierten Service.

26 de febrero de 2026

Sehr geehrte Herr Peter

Vielen Dank für Ihre nette Rückmeldung!
Schön zu hören, dass wir Ihnen schnell weiterhelfen konnten und der Link die Bestellung so einfach gemacht hat.

Wir freuen uns sehr über Ihr Feedback und hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Fik defekte termoflasker

Jeg købte for nyligt 2 Urban termoflasker hos Evasolo. Dette er en handel på et kompleksitetsniveau som de fleste virksomheder burde kunne håndtere.
På baggrund af den ene stjerne jeg har givet, så er det ingen overraskelse at det ikke lykkes for Evasolo.

Flaskernes låg/drikkefunktion var fra starten defekt. Jeg kontaktede kundeservice, og fik hurtigt svar. Jeg kunne prøve at løse/stramme i selve låget. Det virkede ikke, enten kunne jeg ikke presse låget ned, eller også var flasken utæt.

Dette skulle blive starten på en længere korrespondance, hvor jeg hele tiden blev mødt med nye idéer til hvad jeg kunne gøre. Pludselig ville de også have videoer hvor jeg forsøgte at bruge lukke/åbne mekanismen i låget.
Alt dette for 2 drikkedunke.
Det virker ikke logisk at forvente kunderne gider/kan bruge så meget tid på noget der fra starten burde være i orden.

Efter deres gode råd er sagen nu lukket. De ønsker mig god videre fornøjelse med mine termoflasker:-)

6 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hej Martin

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit forløb med os ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Når vores kundeservice modtager henvendelser om produkter, forsøger vi altid at hjælpe så hurtigt og præcist som muligt. Derfor kan vi nogle gange have behov for yderligere information – som billeder eller videoer – så vi bedst muligt kan forstå situationen og give den mest relevante vejledning.

Vi beklager, hvis denne proces har føltes besværlig, da vores hensigt udelukkende har været at hjælpe og finde den bedst mulige løsning.

Endnu engang tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Meget hurtigt og godt

25 de febrero de 2026

Hej Bitten

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at det både gik hurtigt og godt.

Toller Kundenservice

Das bestellte Produkt war leider fehlerhaft, der Kundensupport aber super schnell, höflich und hilfsbereit. Top!

24 de febrero de 2026

Sehr geehrte Frau Dagmar

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Es tut uns leid, dass das bestellte Produkt fehlerhaft war, aber es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Kundenservice gute Erfahrungen gemacht haben.

Vielen Dank für Ihr Feedback – und wir hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Qualität

innovatives, qualitatives Produkt, sicher verpackt , schnelle Lieferung, rundum zufrieden

24 de febrero de 2026

Hallo,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Produkt, der Qualität, der Verpackung und der Lieferung rundum zufrieden sind.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og lever fuldt op til…

Hurtig levering og lever fuldt op til den gode tradition fra Ole Palsby

Hej Bettina

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at produktet lever op til dine forventninger.

Hurtigt forsendelse

Hurtigt forsendelse

23 de febrero de 2026

Hej Thea

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig forsendelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Es ist nicht mein erster Einkauf hier

Es ist nicht mein erster Einkauf hier. Online Produkt gefunden, nicht gesucht. Bestellt, bezahlt und ein paar Tage später Produkt, artikelgerecht verpackt erhalten. In Augenschein genommen, geprüft und für gut befunden. Also alles gut. Bis zum nächsten Einkauf.👍

22 de febrero de 2026

Hallo Thomas,

vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass alles von der Bestellung bis zur Lieferung reibungslos funktioniert hat und dass Sie mit dem Produkt zufrieden sind.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Super bra

Super fina saker

22 de febrero de 2026

Hej Anna

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du tycker om produkterna.

Vi hoppas få hälsa dig välkommen igen.

Med vänliga hälsningar

Hurtig ekspedition

Let at bestille - hurtig levering. :)

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at det var nemt at bestille, og at du fik din ordre hurtigt frem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

God stegepande

God stegepande, og god kasserolle.

Hej

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både stegepanden og kasserollen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rapidité de livraison et qualité…

Rapidité de livraison et qualité esthétique et matière 1ere excellente

Hi Olivier

Thank you for your kind review! We’re delighted to hear that you were pleased with the fast delivery and the quality and materials of the product.

We hope to welcome you again.

Kind regards,

Gode priser og ok leveringstid

Gode priser og ok leveringstid

Hej Max

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både priserne og leveringstiden.

Fungerer bra

Hej Fredrik

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at det fungerer godt.

Snabb service

Snabb service, superbra produkt

18 de febrero de 2026

Hej Charlotta

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och produkten.

Du är varmt välkommen igen.

Vänliga hälsningar

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varan jag beställde fanns inte i lager…

Varan jag beställde fanns inte i lager och skulle inte kunna gå att beställa, så min beställning fick makuleras. Jag som kund skall inte drabbas för att ni inte kan uppdatera erat lager saldo!!

18 de febrero de 2026

Hej Johan

Tack för din feedback.
Vi beklagar verkligen att din beställning behövde makuleras och förstår att det kan vara frustrerande.

Vi gör alltid vårt bästa för att hålla lagersaldon uppdaterade och för att informera så snabbt som möjligt, hvis der opstår uforudsete ændringer i tilgængeligheden.

Vi er kede af oplevelsen og håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen.

Vänliga hälsningar

Valorada con 2 estrellas sobre 5

der er 2 af kopperne der er skæve i…

der er 2 af kopperne der er skæve i bunden

17 de febrero de 2026

Hej Bent

Det beklager vi at høre – det skal selvfølgelig ikke være sådan.

Kontakt endelig vores kundeservice på ordre@evatrio.com med dit ordrenummer, så vil de rigtig gerne hjælpe dig videre med sagen.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

17 de febrero de 2026

Hej Svend-Aage

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.