Valorada con 1 estrellas sobre 5

!!Regarding refund for your tickets!! Send your mail to kundservice at Eventim.se with your complaint and ask for your money back! Showbizz har beslutat att alla ska få tillbaka sina pengar för bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alexander på Eventim lyckades igår trolla fram de biljetter jag betalt för och fått via mail i februari, men som raderats /automatik från min brevlåda. Jag var rädd att biljetterna var borta för evig... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tror jag blev lurad, beställde biljetter till k-pop konserten när jag beställde stog det att det skulle vara West end stjärnor och en bra ljus show. Tyvär liknade det mer roliga timmen på skolan p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har under senaste dygn fått fantastisk kundsupport av Samuel på Eventim, efter jag missat rätt datum och tid vid två olika bokningstillfällen av Monet utställningen i Stockholm. Samuel har visat störs... Ver más

2,9

1 estrella

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Snabb service

Snabb service när jag råka missa en bokstav i min Mail🤌🏻🥇

25 de agosto de 2023

Hej Björn,

Tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse av vår kundservice!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service som smidigt löste mitt…

Bra service som smidigt löste mitt problem med borttappade biljetter:)

12 de julio de 2023

Hej Elsa,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundtjänst!

Snabb respons

Snabb respons, bra hjälp och guidning.

12 de julio de 2023

Hej Hanna,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Bra hjälp

Fick väldigt bra och snabb hjälp med mina biljetter som jag inte kunde få tag i!

4 de julio de 2023

Hej Signe,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundtjänst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och smidig service!

Jag fick dunderhjälp från Alexander på eventim i torsdags då jag hade slarvat bort ett mejl med en viktig länk! Snabbt och smidigt tog han fram länken igen och löste mitt problem!

8 de junio de 2023

Respuesta de Eventim Sverige

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig. Vi kommer naturligtvis att vidarebefordra de fina orden till Alexander!

Varma hälsningar!

Trolleri

Jag var rädd att biljetterna var borta för evigt, men blev fint bemött och hjälpt av Alexander. Nu kan mina vänner och jag i november fira en jubilar med att gå på Monet´s garden tillsammans. Tack!

15 de mayo de 2023

Hej Ylva,

Varma hälsningar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kundservice var hjälpsamma

Hade problem med att jag inte fått mina biljetter, mailade då kundservice som återkom efter 1 dygn och skickade över mina biljetter direkt.

17 de abril de 2023

Hej Malin,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service!

Vänliga Hälsningar

Fantastisk kundservice!!

Jag har fått väldigt bra hjälp av kundtjänst och rekommenderar att handla av detta bolag! Tusen tack för all hjälp!

17 de abril de 2023

Hej Emma,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av att köpa biljetter hos oss på Eventim.

God hjälp av Alexander!

11 de abril de 2023

Hej Bella,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig!

Toppen

Toppen! Snabb och bra service, löste problemet direkt

20 de marzo de 2023

Hej Mikael,

Snabb och bra hjälp

Det hade blivit något fel med biljetten, men jag fick snabbt hjälp efter att jag hörde av mig till kundtjänsten. Mycket trevlig och kompetent personal!

24 de febrero de 2023

Borttappade biljetter

Jag hade på något sätt slarvat bort eller aldrig fått mina biljetter digitalt.
Fick blixtsnabb hjälp av supporten och nya biljetter skickade till mig.
Sjukt bra service!!

7 de febrero de 2023

Thieves

They cut "service fees" from us for a canceled show. Customer service gave us childish examples and responses to disclaim the full refund. They truly strip money from customers for doing nothing.

3 de octubre de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.