Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis. Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meege... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.
Holanda
- www.expedia.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Uitstekende service
Uitstekende service. Ik had een accomodatie geboekt ter waarde van 150 euro. Bleek 3 maanden voor vertrek ineen keer de accomodatie te hebben geannuleerd wegens onderhoud. Expedia heeft mij kosteloos omgeboekt naar een accomodatie ter waarde van 800 euro 👌🏽
Expedia verkoopt diensten die niet bestaan en weigert terugbetaling
Ik huur en betaal via Expedia Nederland een auto bij Sixt in Toronto. Bij het ophalen in juni 2025 zegt Sixt dat ze geen zaken doen met Expedia. Ik moet daarom ter plekke een andere auto huren. Ik wil dus mijn vooraf betaalde geld terug van Expedia, maar Expedia houdt me, ondanks vele verzoeken, sinds die tijd aan het lijntje door te zeggen dat ze in overleg zijn met Sixt. Het is nu maart 2026. Conclusie: Expedia verkoopt dus diensten die ze niet mogen verkopen.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis.
Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meegemaakt. Zij boeken gewoon geen vlucht, maar hotel was niet meer te annuleren. Iemand telefonisch of per mail te pakken krijgen is een drama en nagenoeg onmogelijk. Uiteindelijk hebben we een compensatie gehad, maar die was niet toereikend en we waren met zelf boeken nog 400 euro duurder uit. En ja, gewoon zelf bij Oman Air kunnen boeken. Zeer incompetente medewerkers die uit India of omgeving komen en gebrekkig Engels spreken. Doe dit niet!
Do never book with this company
Do never book with this company
Nooit bij Expedia boeken
1 ster is zelf nog te veel ! Boek hier nooit een vlucht want gegarandeerd dat je problemen hebt . En Expedia helpt bij niets zo heb ik een vlucht twee keer kunnen betalen . Kunnen we geen wijzigingen doen dan moet je maar contact
Opnemen met de maatschappij maar die doen dan ook terug moeilijk omdat het bij Expedia geboekt is .
Misleiding op de pagina van Expedia
Ik had een midweekje in maart in Luxemburg geboekt via Expedia bij een park (bleek later Bellevilla te zijn) voor 339 euro. 10 minuten nadat ik geboekt had kreeg ik een bevestiging van Bellevilla dat ik ter plaatse extra kosten moest betalen voor toeristenbelasting (bij Expedia stond dat het incl toeslagen en belastingen was) en daarbij kwam nog 257 euro aan servicekosten.Dit werd nergens vermeld op de pagina van Expedia. Dat is belachelijk natuurlijk dus ik wilde annuleren, maar dat was onmogelijk bij Expedia als bij Bellevilla. Dit is pure misleiding van beide partijen. Dat werd dus een duur midweekje. Nooit meer Expedia voor mij!!
If there was an option for NEGATIVE…
If there was an option for NEGATIVE stars that is what they earned! Reserved a hotel room for 2 nights on a busy weekday in Fargo ND. After not getting my itinerary I called to find out details and went on a 2.5 hr trip to NOWHERE! Excuse after excuse but never any ownership of their errors or any way to get my money refunded. I have spent more than a month trying to get my money back for the reservation that was never completed. I gave them my order ID #, my transaction id # and they are unable to do anything without the itinerary number that they never sent me. I plan to take them to small claims court simply out of the principle of it. $423.62 they received is stolen as far as I am concerned!
DO NOT USE THEM IF YOU WANT THINGS TO GO SMOOTHLY!
Eens maar nooit weer – Waarom ik niet meer bij Expedia/Vrbo boek
Mijn recente ervaring met Expedia/Vrbo heeft een pijnlijk gebrek aan betrouwbaarheid blootgelegd. Nadat mijn bevestigde boeking in de soep liep omdat de accommodatie toch al geboekt was, werd ik aan mijn lot overgelaten. Omdat Expedia geen passend alternatief bood, moest ik zelf een oplossing zoeken, wat uiteraard aanzienlijk duurder uitviel.
De afhandeling daarna was verwarrend. Na veel aandringen en telefoontjes naar India (nog eens 30 EUR) werd er door de ene afdeling een coulancevergoeding van €120,- toegekend als tegemoetkoming voor de extra kosten die ik moest maken. Hoewel dit bedrag inmiddels op mijn rekening staat, kreeg ik kort daarna van een andere afdeling een e-mail waarin stond dat deze vergoeding 'helaas onmogelijk' was. De linkerhand weet daar duidelijk niet wat de rechterhand doet.
Door deze bureaucratische chaos en het onbetrouwbare aanbod boek ik hier nooit meer. Mijn gemoedsrust is me meer waard. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: de stress en de haperende service zijn het simpelweg niet waard.
Probeer info te krijgen om te boeken…
Probeer info te krijgen om te boeken ben 45min door de computer bezig gehouden en heb opgegeven. Computer is heilig, maar geen uitweg naar een persoon die iets kan oplossen SLECHT!!
Vechten om een factuur
Je factuurtje moet je najagen. Hotel kan het niet uitdraaien. Om hem via de site te krijgen moet je een account aanmaken en vervolgens werkt het downloaden niet. Dit zijn wel echt de basics!
Disappointing customer support…
Disappointing customer support experience.
Upon arrival, the accommodation had to be refused due to clear hygiene and safety issues, including poor cleanliness and conditions that were not suitable for a safe stay. The property later acknowledged that the apartment had not been properly cleaned or checked prior to check-in and refunded the stay.
However, a remaining €45 parking fee for a service that was never used has still not been resolved. Despite multiple written requests, a formal notice, and repeated follow-ups, Expedia continued to state they were awaiting the property’s response. Promised follow-ups within specific timeframes were not met, and communication eventually stopped.
This experience demonstrated a lack of effective case ownership and accountability in handling a straightforward and reasonable request. Given the circumstances, I expected more proactive support from Expedia.
Ik had een vakantie geboekt via Expedia…
Ik had een vakantie geboekt via Expedia bij caravan by pond in Geraardsbergen maar heb deze moeten annuleren… Eerst word je doorgestuurd naar de vbro, dan blijkt dat je bij aankomst nog 250€ extra moet betalen waar je op voorhand niet van op de hoogte wordt gebracht! Ik ben dan ook al de hele tijd bezig om mijn geld terug te krijgen maar dan word je gewoon genegeerd! BOEK NOOIT BIJ EXPEDIA!!!
Betaald appartement bleek al verhuurd -veel gedoe
Al eind september een appartement geboekt in Reykjavik waar we Oudjaarsavond voor 2 nachten met 2 gezinnen zouden verblijven. We hadden geen incheckgegevens ontvangen en konden ook geen contact krijgen (telefoonnummer klopte niet en via berichten geen reactie). Toen we daar voor de deur stonden op 31/12 bleek het appartement al sinds november permanent te worden verhuurd. Dus opgelicht!! Ruim 1100 euro armer en de "klantenservice" vond dat wij zelf maar moesten bewijzen dat wij er niet konden verblijven. Omgekeerde wereld dit, aangezien we voor veel geld iets anders hebben moeten boeken (wat gelukkig nog lukte via een andere boekingssite). Kastje-muur wat ik hier vaak teruglees is heel herkenbaar. Als het goed gaat is er niks aan de hand, maar er gaat zo te lezen vaker wat fout en dan hoef je niet aan te kloppen. Ze reageren nergens op en beloven veel, maar doen niets. Heel frustrerend en alarmerend. Dat dit bedrijf überhaupt nog bestaat, het hoort niet thuis in de reiswereld. Ik ben iedereen hiervoor aan het waarschuwen, boek nooit (meer) via Expedia! Uiteindelijk heb ik na veel contact zoeken en dreigen met juridische stappen + het inschakelen van mijn bank wel het bedrag retour gekregen na een aantal weken, maar als ik zelf niets had gedaan, hadden ze het zo gelaten. De tweede ster geef ik wel maar is eigenlijk voor mezelf, voor alle moeite en frustratie die ik erin heb moeten steken. Het plezier van onze reis achteraf was door deze ervaring wel een beetje verdwenen…
Vandaag zouden wij via Expedia…
Vandaag zouden wij via Expedia vertrekken op onze pakketreis (vlucht + hotel/villa) naar Bali. Door een menselijke fout heeft mijn man zich vergist in het vertrektijdstip en hebben wij helaas de vlucht gemist.
Wat daarna volgde is werkelijk onbegrijpelijk. Zowel Expedia als de luchtvaartmaatschappij konden niets voor ons betekenen, behalve ons omboeken naar een vlucht de volgende dag. Dit betekende dat wij allebei al €1.000 aan boetes moesten betalen, daarbovenop het verschil in ticketprijs, én nog eens €60 per persoon extra.
Alles bij elkaar zijn wij duizenden euro’s kwijt, terwijl wij nog steeds in Nederland zijn en onze reis vandaag had moeten beginnen. Voor het hotelgedeelte van het pakket werd ook geen enkele oplossing geboden: geen (gedeeltelijke) terugbetaling, geen coulance, geen meedenken. Alles werd simpelweg als “vervallen” bestempeld.
Ik begrijp dat er regels en voorwaarden zijn, maar bij een pakketreis en een duidelijke menselijke vergissing op de dag van vertrek verwacht je op z’n minst begrip en een redelijke oplossing. Dit voelde koud, onpersoonlijk en extreem klantonvriendelijk.
Voor ons nooit meer Expedia.
Expedia. Hoezo annuleren reis,maar niks geen geld terug krijgen..
Eindelijk een reis geboekt via expedia online. Echter omdat er 2 paginas open stonden om boeking te vergelijken is er bij accoord op visakaart ineens beide reizen afgeschreven bleek bij controle op visakaart. Totaal 4500 euro!
Binnen 5 minuten expedia ingelicht dat niet klopt.
Expedia schuilt zich achter mailverkeer en zegt helaas wij betalen jullie niet terug want het hotel wil het ook niet..
Snap dat het me wat kost betreft annuleringskosten maar gewoon helemaal niks terug geven, dat is bizar.
Al 10 jaar lid bij hun, maar dit slaat echt alles. Lekker verschuilen achter een chatbot en alleen contact met hun mogelijk als je goed engels kunt.
4500 euro armer, nu maar zien hoe we de maand doorkomen als gezin..
Toch niet flexibel?
Per abuis verkeerde datum geboekt voor hotel. Gebeld net holidaycheck: konden mij niet helpen. Blijkbaar via tussenpersoon Expedia. Die gebeld om te vragen of ik nog kon veranderen: 30 minuten aan de telefoon gezeten: gelukt zei die mevr, maar moest 29,- bijbetalen. Prima, ik was blij. 15 minuten later een mailtje dat het helaas niet kon. BALEN!!
Wat een waardeloze firma.
Wat een waardeloze firma.. de eerste en laatste keer geboekt bij hun. De helpdesk is werkelijk de meest frustrerende bezigheid die je je maar kunt bedenken. De uitdrukking van kastje naar de muur is in het leven geroepen dankzei Expedia. WAARDELOOS.
Fijne overzichtelijke app
Prima ervaring. Hele reis naar La Palma geboekt via de app. Niks op aan te merken, geen problemen ondervonden.
Wat een slecht bedrijf.
Er is met geen mogelijkheid menselijk contact te krijgen met dit bedrijf. Wij wilden graag informatie over een eventuele nieuwe boeking, maar zowel via telefoon als via online chat kom je niet met mensen in contact en krijg je enkel algemene AI praatjes die je niet verder helpen. Ik raad dit bedrijf NIET aan.
Expedia is waardeloos
Ik wilde een reis boeken op Expedia maar de info was slecht, dus wilde ik in contact komen met Expedia. Via de telefoon kan je alleen info krijgen als je al geboekt hebt en via de chat krijg je een ai persoon die zegt dat ze echt is, maar uit de domme antwoorden is af te leiden dat dit echt geen persoon is. Waardeloos bedrijf (geworden) vroeger kon je gewoon bellen voor hulp, maar dat doen ze niet meer
Más información sobre otros tipos de reseñas.