Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze vergoeden geen retourkosten en dus betaal je 2x verzendkosten. Volgens de wet is dit niet toegestaan. Ook heb je maar 7 dagen om je bestelling retour te sturen en dat is echt veel te kort. En dan w... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Winterjas is binnen 2,5 maand kapot. Hun gewezen op consumentenrechten. Contact opgenomen en ingebrekestelling opgestuurd . Volgens hun buiten de retour en garantietermijn en dus pech. Echter in de we... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier nooit meer. 22 juli een een apart jurkje besteld voor me verjaardag voor 16 augustus, die paste niet mocht het 24 juli retour sturen daarna 4 weken moeten wachten. Paar keer geprobeerd te... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jas besteld, deze was helaas te klein. Jas retour gedaan, omdat Fabluxe geen geld retour stuurt onder eigen naam maar via mollie was er een misverstand ontstaan. De klantenservice reageerde in eerste... Ver más

2,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Slechte service

Een aantal weken geleden 2 setjes gekocht. Een setje was te klein, prima daar kan de winkel niets aan doen. Het andere setje klopte helemaal niet. Er zou een kort broekje bij moeten zitten maar ze hadden een lange broek bijgeleverd. In de broek zat ook al een gat. Na wat mails heen en weer (wat trouwens erg onprofessioneel was) te horen gekregen dat ik het terug kon sturen en op de factuur moest schrijven dat het ene setje niet klopte en ik graag het goede setje wilde. Dit heb ik gedaan maar na ongeveer een week kreeg ik een automatische mail dat het geld is teruggestort (zonder de verzend- en retourkosten). Ik heb weer terug gemaild dat ik een setje wel wilde krijgen en dit duidelijk heb aangegeven maar nee hoor, ze reageren niet meer. €10,- voor niets uitgegeven. Heel jammer. Hier bestel ik nooit meer.

24 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles retour gezonden, verzendkosten niet terug.

Alles retour gezonden, hierdoor heb je recht op de volledige terugbetaling van de verzendkosten. Zij reageren niet op mijn mails. Serieus? Moeilijk doen om 5 euro waar ik als consument recht op heb. En als webshop weten jullie zogenaamd de regels niet? Dus gewoon willens en wetens expres de verzendkosten niet terug betalen.

4 de junio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hele snelle levering!!

Hele snelle levering!!! Ik had schrik dat de kleedjes dun en doorschijnend gingen zijn, maar dit was niet het geval. Ik ben blij met mijn aankoop :)

3 de junio de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mwah

Levering was snel. Wel erg prijzig voor de kwaliteit van de kleding die je koopt. Erg jammer.

9 de abril de 2020

Slechte kwaliteit

leuke dingen, maar bagger slechte kwaliteit.

Ik heb daar ongeveer 8 dingen gekochten en elk kledingstuk is na 1 x dragen wel kapot gegaan (van knoop tot helemaal gescheurd). Laatste keer was ik er klaar mee en besloot ik te bellen en toen kreeg ik ook nog is een hele onvriendelijke medewerker aan de telefoon die niet behulpzaam was.

Kortom, veel te veel geld voor zo een slechte kwaliteit.

Voor mij nooit meer.

31 de enero de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.