Topp kundeservice og kjempefine takprodukter – anbefales!Jeg har kjøpt nytt tak direkte fra Fasadetorget as og er utrolig fornøyd med hele handelen.Helt fra første forespørsel har de strukket seg lang... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Anbefaler på det sterkeste å styre unna. Jeg bestilte varer 31/12-24 og varene ble aldri sendt. Det var alltid noe som det var problemer med, det være seg transportør eller andre ting. Etter hvert ble... Ver más
Hei, Bestilt flere ganger fra butikken uten noe problem, kjenner meg ikke igjen på mye jeg leste her. Folk er alltid flinke til å si ifra når de er missfornøyd, men ikke like flink å si ifra når... Ver más
Jeg fikk profesjonell hjelp i butikken. Kjøpte takplater bratex scandinavia og hentet samme dag. I tillegg til annet nødvendig utstyr. God kvalitet for rimelig pris. Kan anbefale butikken på den sterk... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Topp servicen og gode priser
Topp service og gode priser, veldig hyggelige folk
Veldig bra service
Veldig bra service. Bestilte på nettsiden på en søndag, og levert på døren få timer senere samme dag uten ekstra kostnader. Anbefales
Anbefales! Fagfolk med gode priser.
Kjøpte tak via Fasadetorget og veldig fornøyd. Folk som kan faget sitt og har gode priser. Anbefales!
Bedriften har utført flere oppdrag
Bedriften har utført flere oppdrag! Er strålende fornøyd og kommer til og bruke firma igjen
Godt forhold mellom pris og kvalitet.
Bra kvalitet.
Styr unna
Styr unna.
De klarer ikke sende varene. Bestilte diffusjonsåpen duk 4.oktober, og enda ikke sendt.
Har ringt flere ganger og sendt de mail.
Vil bli politianmeldt, og min advokat vil følge opp saken.
Verste nettbutikken jeg har vært borti
Da er saken med Fasadetorget "løst" og pengene på vei tilbake. Skal bli spennende å se hvor lang tid Klarna bruker på å overføre pengene. Jeg skjønner ikke at Klarna skal bruke så lang tid da på å returnere pengene. Dersom det går andre veien (dvs. når vi skal betale noe), går det på sekundet :(
Verste nettbutikken jeg har vært borti. De tar pengene men sender ikke varene. Etter 2 måneder har jeg ikke sett snurten til varene jeg bestilte 2. mai. Og nå skriver vi snart juli. De betaler heller ikke tilbake pengene. På gebrokkent norsk skylder de på stress, men det er ingen unnskyldning for dårlig kundebehandling.
Styr unna!
Styr unna!
Vi bestilte et tak for over fire måneder siden, og enda har ikke alle varene kommet. Selskapet har elendig kundeservice og har ikke én gang tatt kontakt for å følge opp leveransen. Vi har måttet ringe og sende meldinger mange ganger uten å få svar. De krever også betaling på forhånd. De gangene de har tatt telefonen, svarer de bare "vi sender taket i morgen", uten at det faktisk skjer. De nekter å gi noe som helst slags avslag for dette. Det som faktisk har kommet frem av taket er også skrapet og bulket på flere steder, uten at selskapet har gitt oss svar om dette, tross flere henvendelser. Hold dere unna denne svindel-bedriften. Vi kommer aldri til å bestille herifra igjen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.