Fejerskov Sikkerhedsudstyr Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har oplevet ekstraordinært god service. En kompleks situation med en leverandør, blevet taget meget alvorligt af Fejerskov sikkerhedsudstyr, og jeg blev fulgt tæt hele vejen, indtil at jeg mod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk rådgivning. Det mærkes tydeligt at Sven har solgt sikkerhedsudstyr gennem en menneskealder og han er en guldmine af viden der løser ethvert problem. Produkterne vi har fået leveret e... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Modtaget mail om forsinkelse, pga. Vejrlig, i December.Det er god stil. 4 stjerner forde der altid er plads til forbedringer, ikke forde der er noget galt. Ikke specielt billigt, men glæder mig over k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de seguridad

Escrito por la empresa

B TO B salg af sikkerhedsudstyr og personlige værnemidler, beklædning mm.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering

12 de junio de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Hej Peter. Tak for anmeldelsen. Vi gør alt for at levere hurtigt og korrekt. Mvh. Sven Fejerskmov

God cevis

God cevis, god infomation osse selv om de suulle tage et pa sko tilbage.

24 de julio de 2025

Tak for anmeldelsen.
Det er vigtigt for os at I som kunde for en god oplevelse af at handle med os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kvaliteten i orden.

Det er altid lidt usikkert om de produkter der dukker op i reklamer op på sociale medier er i orden.
Intet at udsætte på de arbejdshandsker jeg købte.

7 de julio de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for anmeldelsen. Ja du har ret. Der er meget snyd og fake på net reklamer, men hos os grantere professionelle og billige produkter.

Fint og hurtigt

Fint og hurtigt

1 de julio de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for anmeldelsen. Gør alt for hurtig levering. Mvh. Sven Fejerskov.

Prima produkt

Prima produkt, billig pris. Super

27 de junio de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for anmeldelsen. Vores mål er at havde de bedste produkter til de bedste priser.

Hurtigt og effektivt.

Fin vare, fin pris, hurtig ekspedition.
Absolut anbefalelsesværdigt.

2 de julio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for den gode anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Det jeg bestilte

Det jeg bestilte, kom hurtigt.

23 de junio de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre at forsendelsen gik planmæssigt.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice — selv for en lille, fjollet ordre på et par hundrede kroner. Jeg blev hjulpet igennem købet og fik mange forskellige muligheder for levering, hvor man tog hensyn til, hvor hurtigt jeg havde brug for varen. Kan varmt anbefales!

13 de junio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for anmeldelsen. Ingen ordre er for små til en god service.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

For dårlig leverning

Al for lang leverings tid fra man bestiller til det bliver leveret for dårligt handler ikke hos jer mere

26 de mayo de 2025

Hej Leif.
Vi da kede af at høre at du har følt vi er langsomme, men du bestilte din ordre kil. 21,08 den 21/5 så den er føret til ekspedition den 22/5 da vi arbejder fra kl. 08,00-16,00.
Og som der står i vores forretnings betingelser at der under normale forhold finder levering sted indenfor 2-4 hverdage og ved din ordre har vi lige en weekend der forlænger leveringen. Du modtog i pakkeshop den 27/5.
Såfremt der er noget der haster eller noget man sko bruge til gave mm. plejer kunderne at noterer dette og vi vil prioriterer disse ordre.
Kontakt os på telefon næste gang du agter at købe produkter vi kan hjælpe med og vi vil forkæle dig så du kan blive en glad kunde hos os igen.

15 de mayo de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for anmeldelsen. Glad for vi levede op til en god handel.

16 de mayo de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre at vores service niveu er i top, som vi væger høj. Mvh. Sven Fejerskov

Gode handsker

Gode handsker - gode priser - fin tlf support

12 de mayo de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Mange tak for anmeldelsen. Vores intention er at havde de bedste priser på kvalitetsvarer. Mvh. Fejerskov.

Fin og god handel

Fin og god handel

1 de mayo de 2025

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre. Mvh. Fejerskov.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.