Jeg har oplevet ekstraordinært god service. En kompleks situation med en leverandør, blevet taget meget alvorligt af Fejerskov sikkerhedsudstyr, og jeg blev fulgt tæt hele vejen, indtil at jeg mod... Ver más
La empresa ha respondido
Helt fantastisk rådgivning. Det mærkes tydeligt at Sven har solgt sikkerhedsudstyr gennem en menneskealder og han er en guldmine af viden der løser ethvert problem. Produkterne vi har fået leveret e... Ver más
Fantastisk kundeservice — selv for en lille, fjollet ordre på et par hundrede kroner. Jeg blev hjulpet igennem købet og fik mange forskellige muligheder for levering, hvor man tog hensyn til, hvor hur... Ver más
La empresa ha respondido
Modtaget mail om forsinkelse, pga. Vejrlig, i December.Det er god stil. 4 stjerner forde der altid er plads til forbedringer, ikke forde der er noget galt. Ikke specielt billigt, men glæder mig over k... Ver más
La empresa ha respondido
B TO B salg af sikkerhedsudstyr og personlige værnemidler, beklædning mm.
Brudager Bygade 17, 5882, Vejstrup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr
Grunden til at se ikke får de sidste stjerner er, at de havde glemt at sende min bestilling, først da jeg rykker for den, får de den sendt.

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr
Hurtig levering og fine varer og så oveni billigt

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr
Bestilte et par gummistøvler d. 27 dec. Og da jeg ikke havde fået en opdatering d. 3 januar så skrev jeg for at høre hvor henne pakken var i processen.
De svarede samme dag at støvlerne først ville blive sendt d. 6 januar grundet juleferie.
Jeg modtog allerede støvlerne d. 7 januar så virkelig hurtig levering og rigtig god service!
Klart en anbefaling.
Støvlerne i sig selv er en anelse tungere end forventet. Og de sidder meget tæt på foden. Men jeg beholder dem trods alt da de virker til at være det værd.

Respuesta de Fejerskov Sikkerhedsudstyr
Hurtig respons og varen levede op til forventningerne :)