Fenomen.dk v/ Viabella ApS skriver i deres FAQ, at man skal kontakte dem, hvis man modtager en beskadiget vare. Så det gjorde jeg, da jeg (trods at have betalt ekstra for levering til døren me... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig god oplevelse af handle hos Fenomen.dk. Varerne var af god kvalitet, forsvarligt indpakket. Alt forløb fuldstændig som planlagt. Hurtig og effektiv levering. Skønt sted at shoppe, kan kun anbe... Ver más
La empresa ha respondido
Fik hurtigt min levering - desværre var der nogle af mine varer der var gået i stykker i transport til Fenomen eller under produktion. (Ikke skader under transporten til mig - alt var pakket for... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de muebles
- Tienda de regalos
- Tienda de artículos para el hogar
- Diseñador de interiores
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup, Dinamarca
- 70 215 000
- info@fenomen.dk
- www.fenomen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk kundeservice, samt hurtig levering
Fantastisk kundeservice og hurtig levering!
Jeg bestilte en lava lampe i julegave til min mor. Den kom helt vildt hurtigt, men var desværre gået i stykker under fragten. Jeg henvendte mig til Fenomen på mail, og fik hurtigt svar, om at de blot ville sende en ny - samt de ønskede mig et godt nytår.
Det er sørme god stil! Tak for god service! Derfor synes jeg, at I fortjente en anmeldelse - og det blev ikke mit sidste køb hos jer.
Mvh. Signe
Fantastisk service da et skab var…
Fantastisk service da et skab var skadet og skulle retur og ombyttes. Nyt skab blev sendt sammen med returlabel til det beskadigede skab - lige med det samme. Alt gik fuldkommen glat. Et eksempel på supergod kundeservice.
Intet at klage over
Varen kom efter 1 1/2 døgn og var pakket så fint og forsvarligt ind. Varen var fuldstændig som på billedet. Kan ikke klage over en eneste ting ved fenomen og handler gerne der igen
Retur :)
Købte en flot nøgleholder med tape, som skulle bruges på en væg der ikke må sømmes i, men dsv havde jeg en type tapet som den ikke kunne sidde godt fast i og faldt ned, så limen blev ødelagt. De var så høflige tage den retur selvom den var ødelagt og mest min fejl :( men udover pengene tilbage for selve nøgleholderen, så fik jeg endda pengene for fragten de 39kr tilbage også, hvilket man jo normalt ikke plejer, så det var meget pænt af dem at gøre :)
Hurtig og effektivt
Hurtig og effektivt. Mine varer afsendt mindre end 1time efter bestilling.
Har købt mine møbler
Har købt mine møbler til min nye lejlighed her og alt er som beskrevet i beskrivelsen. Ingen problemer med varerne.
Produktet er præcist som beskriveslen…
Produktet er præcist som beskriveslen af det på websiden.
Hurtig levering.
Super service og hurtig ekspedition
Jeg købte en rigtig sød lille sort hylde (blir’ holdt af 2 små mænd - en i hver side) og et smykkestativ - også så fint. Kan varmt anbefale Fenomen 👍
Hurtig levering
Hurtig og god service.
Hurtig og sikker levering
Jeg har ikke noget at udsætte på…
Jeg har ikke noget at udsætte på hverken produkterne, indpakningen eller leveringstiden. Alt helt i top. Anne
Lynhurtig levering
Sjov og søde detaljer 🙂
Alt har fungeret hurtigt
hurtig levering.
Prima oplevelse
Nemt at finde produktet på webshoppen, hurtig ekspedition og levering. Super god oplevelse, lever 100 % op til min forventning.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.