FietsUniek Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie en geen product. Lijken oplichters! Niets bij kopen. Website ligt er ook al uit dus waarschijnlijk opgedoekt en verder onder andere valse naam

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 15 januari hebben we fiets onderdelen besteld. Daarna niets meer gehoord (het is nu 5 februari). Twee keer een e-mail naar de klantenservice gestuurd, waar niet op wordt gereageerd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service Splinternieuwe fiets gekocht, bleek op 5 plaatsen beschadigd te zijn. Verkoper wimpelde mij eerst af met een gratis slot. Er is mij nooit een nieuwe fiets aangeboden. Verkoper h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht! Hebben op advies van een medewerker een duurdere fiets ivm qualitijt gekocht. Binnen 2 weken brak een zij wiel af waardoor mijn dochter over de kop sloeg. Tand fractuur en toen we bij de winke... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Fietsuniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij Fietsuniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in ons assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van Fietsuniek tot een complete electrische fiets, het is er in onze online fietsenwinkel. Maar wij gaan verder, veel verder, want wij willen u een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom bieden wij bij Fietsuniek unieke service. Bezoek ook onze Experience Center van 1200 m2!

Muy malo

TrustScore: 1 sobre 5

489 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie en geen product

27 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fijne moeder fiets gekocht

Super fijne moeder fiets gekocht. Veel keuze uit verschillende moeder fietsen.
Fiets heerlijk en is erg fijn in gebruik. Enige minpuntje is dat het zadel aan de harde kant is. Personeel is erg vriendelijk en goede service. Fiets was er binnen levertijd!

10 de julio de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik dacht ik zit goed om hier een e-bike…

Ik dacht ik zit goed om hier een e-bike te kopen. Nou idd het uitzoeken en de koffie en het advies was super.
Dus gelijk betaald. Uiteraard na de vraag wanneer ik hem dan kon ophalen.
Mij is verteld twee weken mevrouw. Nou dat was wederom geweldig. Twee weken later zelf even gebeld. Niets. Nee hoor mevrouw Cortina heeft wat vertraging, gaat volgende week worden. Dus gisteren er helemaal klaar voor, geen mail geen telefoontje, dus hup zelf gebeld. Nee mevrouw, hij is er niet en de levering komt vanmiddag en ja we gaan zo dicht want de baas is vandaag getrouwd. Ja nou mevrouw er blijft wel een iemand hier achter, en die belt u wel ff. Nou niet dus.
Vandaag weer zelf gebeld wederom nog me fiets niet ook geen excuus dat ik gisteren niet even terug ben gebeld. Nee joh ligt allemaal aan Cortina.
Nu heb ik dus wel betaald, geen fiets, vrije dagen geregeld. Vraag me af wat volgende week het excuus gaat worden.
Lijkt bijna op iets bestellen bij Wish, alleen een stuk duurder.

21 de junio de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

mijn nieuwe Cortina yoya D50 fiets

ik ben heel tevreden met mijn nieuwe E fiets, ik ben ook heel goed geholpen en kon direct een proefrit maken. Aan het eind kon ik op mijn nieuwe fiets naar huis.

20 de junio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi grote showroom

Mooie grote showroom, deskundig personeel en prima kwaliteit/prijsverhouding met goede service

18 de junio de 2019

Slechte service

Slechte service
Er is mij nooit een nieuwe fiets aangeboden.
Verkoper heeft mij uiteindelijk afgewimpeld door 50€ terug te storten.
Raad mensen zeker niet aan om hier een fiets te gaan kopen.

17 de junio de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.