Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Foruten at det produktet jeg opprinnelig bestillte ikke var tilgjengelig, er jeg fornøyd med servicen. De tok kontakt med engang problemet oppstod og vi fikk til en løsning jeg ble fornøyd med. Varene... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en del udsalgsvarer en eftermiddag og næste morgen dumpede der en pakke ind ad døren med alle de lækre ting jeg havde bestilt. Har intet at sætte en finger på - det var enmt at bestille og va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde ikke kunne finde nogle hjemmesko til salg i butikker gennem hele sommeren. Det var ned en vis skepsis vi målte og diskuterede vores datters skostørrelse. Men siten hos Filabel var ret forklar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Filabel udmærker sig ved et stort udvalg af lækre varer, men nok allermest ved deres fantastisk hurtige betjening. Tænk, at man kan købe en jakke på nettet den ene dag og næste morgen kommer posten me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés
  2. Tienda de ropa infantil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Filabel.dk åbnede den 1. marts 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj og skønne accessories til mor og barn. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort. Ringer du til kundeservice vil du komme i kontakt med enten Anne-Mette, Lis, Sara eller Lise-Lotte som står klar til at vejlede og hjælpe dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Perfekt

Der var hurtig betjening, og de bestilte varer var, som jeg forventede.

6 de agosto de 2014

Helt i top!

Bestilte en t-shirt en torsdag formiddag, torsdag eftermiddag blev den afsendt, og fredag lå den i min postkasse :-) Det kunne er være nemmere!

31 de julio de 2014

Næsten i top

Leveringen var super hurtig og så er den billig. Jeg var dog lidt skuffet over en madkasse, jeg bestilte, som der var mange ridser under i bunden. Men ellers har jeg ikke en finger at sætte på dem 😊👍

26 de julio de 2014

Super service

Bestille mine vare fredag morgen og lørdag formiddagen blev pakken leveret hjemme hos mig. Gode tilbud på hjemme siden.

25 de julio de 2014

Kanon service

Der skete en lille fejl med forkert ordre, og min egen vare kom ikke, men med sådan en fantastisk service og god behandling, gør det ikk noget, fik en ny vare tilsendt og lå fint i postkassen til dagen efter. 1000 tak for virkelig god behandling.

Fantastisk service

Bestilte varerne, de var der allerede dagen efter - trods udsalg - jeg havde fået leveret en forkert størrelse på en badeble (ved et uheld) og ringede og snakkede med Lise-Lotte - der straks sendte den rigtige størrelse til mig, som jeg også havde dagen efter.
Jeg kan kun give filabel de varmeste anbefalinger med det høje service niveau de har - jeg er ihvertfald en meget glad kunde der helt sikkert handler der igen

Kære Charlotte
Tusind tak for den fine anmeldelse - og dejligt vi fandt ud af det.
god sommer. KH Lise-Lotte

Meget nemt og dejligt

Da gik 2 dage så var min pakke i hus

Kære Gunnur
Dejligt at høre at det gik som det skulle.
god sommer - KH Lise-Lotte

Ufattelig dårlig service

Jeg bestilte nogle støvler i starten af juli (14) og overførte derefter pengene. Siden har jeg intet hørt. Ingen bekræftelse eller bare snerten af en faktura eller lignende.
Jeg har ringet mindst 10 gange, skrevet til dem 2 gange og er nu ret pissed.
Spar dig selv for besværet og køb tøj/ting andre steder!
Jeg har tænkt mig at gå videre med sagen, for det kan simpelthen ikke være rigtigt!!!

10 de julio de 2014

Kære Malene
Jeg kan ikke finde dig i systemet - så vil du ikke være sød og kontakte os på info@filabel.dk med dit ordrenummer - så skal jeg hjælpe dig. KH Lise-Lotte

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tager pengene. Leverer ikke. Svarer ikke.

Har købt to gange hos Filabel. Første gang leverede de ikke varen (hedder 'leveret' på hjemmesiden). De tog dog heller ikke penge. Anden gang leverede de heller ikke men denne gang hævede de beløbet på min konto. Mine henvendelser på mail og telefonisk er ubesvarede. Selvom Filabel efter købeloven har tre dage mere til at sende varerne (28 dage har de) synes jeg een stjerne er fortjent på dette tidspunkt.

10 de julio de 2014

Kære Jørgen
Den første ordre som du har lagt er annulleret og den anden har jeg skrevet til dig om, at din mail er sendt videre til kurator, da du har bankoverført inden vi har overtaget butikken den 10. juli 2014. Det er selvfølgelig beklageligt de gener det har betydet for dig, at de tidligere ejere er gået konkurs. God sommer KH Lise-Lotte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Venlig tilbagemelding efter konkurs!

Jeg havde overført betaling efter konkurs og fik pengene tilbage! ;-) undervejs har jeg skrevet med firmaet og føler mig rigtig godt behandlet!

7 de julio de 2014

Kære Dudi
Du må gerne sende mig en mail til info@filabel.dk så skal jeg hjælpe dig videre. KH Lise-Lotte

Mega dårlig servie!!

Fik aldrig mine varer og kunne ikke komme i kontakt med dem :-(

27 de junio de 2014

Kære Nanna
Jeg håber du har modtaget dine varer nu og er tilfreds - beklager de gener konkursen har haft for dig. God Sommer - kh Lise-Lotte

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.