Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget skeptisk efter at have læst senest anmeldelse omkring reklamation, men alt forløb heldigvis her lige efter bogen. Et batteri virkede ikke efter første opladning, men blev ombyttet efter 3 dage.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var inde i butikken den 19-5-2026 og det var den bedste oplevelse og bedste kundeservice man kan ønske sig medarbejder er høflig og venlig at snakke med ikke sidste gang vi kører derind

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tvivlsomt fortagende Glemte først at sende bestillingen efter at have rykket for min bestilling. Sendte de en anden drone istedet som angiveligt skulle være bedre. Efter at have brugt dronen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service! Købte en fjernstyret rendegraver til min søn. Der var desværre en fabriksfejl på rendegraveren, men fjernstyret.dk repetererede rendegraveren uden problemer. Hurtig leveringstid... Ver más

Información sobre la empresa

1. Taller de maquetas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

fjernstyret.dk - rc biler, fjernstyrede biler, helikoptere, både, robotter - alt i RC!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej.👋 Jeg har bestilt flere…

Hej.👋 Jeg har bestilt flere forskellige reservedele til mine fjernstyret biler. Dette side er meget nemt at finde den jeg mangler, og de sender med det samme. Jeg venter ikke så længe selvom Jeg bor i Grønland 🇬🇱 rigtige gode service 💪😊👍

12 de agosto de 2021

Respuesta de Fjernstyret

Hej, tak for anmeldelsen - vi prøver netop også at være hurtige ud af landet, så det er vi glade for at høre! :)
Hilsen Anders / Fjernstyret

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt en 4x4 Rustler og har haft…

Jeg har købt en 4x4 Rustler og har haft problemer med den fra start af, men Bjarne har været en super hjælp til at få løst problemet. Det viste sig at være fartregulatoren , det tog lidt tid at få den byttet men på grund af vente tiden fik jeg kvit og frit en ny motor, den var også stået af. Super service. Kan varmt anbefale fjernstyret.
Mvh
Henrik Nielsen
4800 Nyk F

6 de agosto de 2021

Respuesta de Fjernstyret

Hej Henrik, det er Bjarne glad for at høre - jeg har givet rosen videre til ham. Du er velkommen en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og flinke folk

God service og flinke folk. De kan varmt anbefales 😊👍🏼

7 de julio de 2021

Respuesta de Fjernstyret

Hej - mange tak, jeg har givet rosen videre til Bjarne, som sidder med disse sager :)

Brugbart svar retur

Taler med Anders i tlf ang. nogle specielle batterier.
Han vender tilbage på mail efter jeg har sendt nogle billeder denne vej, med en direkte vej til batterierne.
Stor ros til de to mand som satte sig og undersøgte uden for deres kerne område og vendte tilbage med super svar👍
Batterierne er til en blokvogns fjernbetjening i fuld str. 😄

5 de julio de 2021

Respuesta de Fjernstyret

Hej Martin - Tak for anmeldelsen! Der blev brugt lidt krudt på at undersøge, så jeg og Bjarne er glade for, at du fik din skala 1:1 fjernstyret blokvogn til at virke - da det var lidt udenfor "comfort zone" :)

5-stjerner 100% Fortjent

Jeg kan kun sige at alle stjerner er fortjent!👍
Service er simpelthen skudt helt i top,shoppen er fyldt fra A-Z med alt fra småt til stort rc ,og så er der menneskerne bag, Anders og Bjarne, simpelthen nogen af de flinkeste mennesker.
Handler du her,er du helt sikkert i gode hænder 👍👌

30 de junio de 2021

Respuesta de Fjernstyret

Hej Martin - jamen tusinde tak for den fine anmeldelse (som jeg først ser nu :) ), den er også givet videre til Bjarne... og du er altid velkommen en anden god gang.

Fantastisk service

Fantastisk service, virkelig en virksomhed der går langt for kunderne. Jeg har både købt og reklameret ved fjernstyret.dk og hver gang har det bare været så nemt at være kunde hos dem.

14 de junio de 2021

Respuesta de Fjernstyret

Hej Henrik, tak for den fine anmeldelse - det varme :) Hilsen Anders / Fjernstyret

Super god service

Har handlet ved fjernstyret.dk flere gange og en af gangene skulle jeg retunere en vare (100% min fejl!), det skete uden problemer.
Jeg har lige modtaget en pakke fra fjernstyret, blandt andet med en lader til AA/AAA batterier, dog ikke den jeg havde bestilt, da den ikke var på lager. Fjernstyret har sendt en besked, hvor der står at den desværre ikke er på lager, og derfor sende de dette alternativ - GRATIS.
Super god service, bytter gerne uden problemet, samt venlig og vejledende i telefonen. Mere kan man ikke forvente.

7 de abril de 2021

Respuesta de Fjernstyret

Hej Ruben, tak for anmeldelsen - jeg husker fint din ordre, så er glad for at læse beskeden herinde. Du er altid velkommen igen.
Hilsen Anders / Fjernstyret

Mega god service!!

Mega god service!!! Der er gode mennesker i den anden ende og det sætter jeg stor pris på! Bestilte lige inden kl 15, noterede at jeg skulle bruge det til fødselsdag dagen efter og sørme om ikke varerne var fremme til afhentning næste dag :-) Rigtig fin kvalitet til meget rimelig pris. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her!

23 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en vare og tilføjede et gavekortnummer i kommentarfeltet, og forventede egentlig den blev fratrukket beløbet. Det skete ikke, men modtag varen allerede dagen efter - flot!
Jeg kontaktede derefter forretningen og spurgte hvorfor gavekortet ikke var trukket fra, om det skyldtes det var over et år gammelt, men vedkomne ville se på sagen.
Efter 5 min. var gavekortets beløb indsat på min konto! Virkelig god service og mine bedste anbefalinger til Fjernstyret.dk

16 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kvalitet

Købte en fjernstyret bil hos Fjernstyret.dk til min søn.

Den blev leveret på kun 1 hverdag.

Fed bil som er hurtig, kører langt på en opladning og fjernbetjeningen rækker fint, hvor vi har prøvet at kører mere end 100 meter væk.
Kvaliten af produktet vurderer jeg til at være mange gange højere end det vi tidligere har købt i BR og Bilka mv. Tak for handlen!

5 de febrero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min søn fik en fjernstyret båd til…

Min søn fik en fjernstyret båd til cirka 700-800kr. Propellerne er af meget dårlig kvalitet og gik i stykker efter 2 min, uden de ramte sten eller lignende.
Jeg spurgte fjernstyret.dk om hjælp og de kunne ikke hjælpe mig. De ville sende en ny propel, selv i alt 3 styk ikke virkede. Jeg har ikke modtaget den endnu og regner heller ikke med det.
De rådede mig til en propel af metal og jeg spurgte hvor jeg fik dem henne, og det svarede de aldrig på.
Dårlig service og produkt.

Opdatering:
Jeg har fået tilsendt nye propeller, her næsten 2,5 mdr efter jeg gjorde fjernstyret.dk
opmærksom på, at de knækker alt for nemt. De er sendt uden beregning. De er endnu ikke afprøvet, men håber kvaliteten er bedre.

Martin

30 de enero de 2021

Hej Martin

Båden du har fået er i samme produktion som hele det batch vi har fået hjem - ingen andre har heldigvis haft brækkede propeller.
Jeg tænker i skal være ekstra opmærksomme på hvor i sejler - nu i har fået nye propeller.

I øvrigt helt korrekt at vi ikke normalt ombytter propeller, men for at få en glad kunde igen bestilte jeg en ny omgang propeller hjem fra Kina. Desværre med meget lang leveringstid pga. corona (ekstra efterspørgsel efter hobbygrej/legetøj).

Alt held og lykke med båden.

Anders
Fjernstyret

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstremt langsom behandling af…

Ekstremt langsom behandling af reklamation. Har ikke reservedele og foreslår at man selv finder reservedele på nettet. Man bliver bare træt i sindet af sådan et foretagende...

27 de enero de 2021

Hej
jeg er helt enig med dig i, at der har været lang responstid i slut december og frem i januar måned - dette pga. julehandlen og de efterfølgende opfølgninger.
En ny mand er siden blevet ansat til at hjælpe med, så det ikke sker igen.

Reservedelene så vel som andre varer kan blive udsolgt - her var det udelukkende grundet en travl julehandel.
Der blev derfor hjulpet med alternativer til at få dem hjem hurtigst og billigst muligt.
Lignende har vi gjort tidligere med positiv feedback, da vi ikke kan ændre på, at varer fra tid til anden bliver udsolgt.

Anders
Fjernstyret

Tvivlsomt fortagende

Tvivlsomt fortagende
Glemte først at sende bestillingen efter at have rykket for min bestilling.
Sendte de en anden drone istedet som angiveligt skulle være bedre.

Efter at have brugt dronen max 10 gange, er batteriet vokset 2mm.
Jeg har nøje fulgt instruktionerne. Men fjernstyret mener batteriet er misligholdt,
I virkeligheden er det jo bare for ringe kvalitet de sælger
Jeg kunne ligeså godt selv bestille det i Kina..

20 de enero de 2021

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Varer bliver afsendt hurtigt.
Er der de varer man har bestilt ikke på lager, tager de fat i, enten over mail eller tlf og sørger for alternativer.
Ganske enkelt kanon service og venligt personale.

14 de enero de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.