Flisebent Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Above and beyond. Virkelig! Det er ikke ofte man møder en virksom der bliver ved opgaven til den er HELT færdig. Flise Bent har på perfekt vis færdiggjort opgaven, helt til det sidste. Vi er super gla... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levering af fliser var over en måned forsinket uden nogen form for orientering undervejs. Lovet at leveringen maks ville tage 1-2 uger. Måtte selv kontakte Bents fliser mange gange undervejs for at h... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Flise Bent fandt vi netop hvad vi søgte til vores nye badeværelse. Med rigtig god vejledning og professionel indsigt førte ekspedienten os frem til præcis den type klinker, der passede til huse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været i butikken og fået den mest fantastiske behandling. Har kontaktet dem pr. telefon og det er det samme! Altid servicemindede og super venlige. Vi kan KUN anbefale Flise Bent. Ikke nok... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service

Flisebents medarbejdere er helt i top - fagligt dygtige og utrolig servicemindede. Der ydes fantastisk service og vejledning uanset hvad forespørgslen drejer sig om. Kan på det varmeste anbefale dem, hvis du skal have nye fliser.

27 de enero de 2017

Super tilfreds

Vi har de seneste år henvist vores kunder til Flise Bent, når de skulle have lavet nyt badeværelse. Det har vi gjort af flere årsager.
For det første er det ekstremt vigtigt for os og vores kunders planlægning af fliserne ankommer til tiden. Da Flise Bent får leveret fliser fra Italien hver tirsdag, er der meget kort leveringstid hvilket øger vores fleksibilitet og tryghed.
Flise Bent har endvidere et stort udvalg af fliser, der gør at de fleste kunders smag og ønsker kan blive opfyldt.
For os er det utrolig vigtigt at selv om vi står med totalentreprisen, at vi kan sende kunder trygt ud til kompetente, dygtige og serviceminded medarbejde hos Flise Bent, der sikre at kunderne træffer det rigtige valg.
De varmeste anbefalinger og tak for godt samarbejde

John og Carina
La Carta Byg ApS

22 de enero de 2017

Fantastisk flise tække

Til et indviklet bygge projekt i Københavns Lufthavn havde jeg brug for 6 fliser, der skulle passe ned i låget på nogle gulvdåser, alle de omgivende fliser var for tykke, så med ingen anden farve gengivelse end et foto af stedet fik jeg 5 prøver med, fandt den der passede og fik lov til at købe de 6 fliser jeg manglede, til en rigtig god pris. Fantastisk service og hjælpsomhed, til en rigtig fornuftig pris.

Tak.

Troels Poul Jørgensen

17 de enero de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flisekøb

Fin oplevelse, bortset fra, at teknikken svigtede, da jeg skulle hente fliserne, hvilket betød nogen ventetid.

11 de enero de 2017

Kompetent og god rådgivning

Vi oplevede kompetent og god rådgivning i forbindelse med køb af fliser til nyt badeværelse. Fra vi kom ind i butikken og fortalte sælgeren hvad vi ønskede os, til vi havde købt fliser til badeværelset, gik der under 1/2 time

11 de enero de 2017

Super betjening

Betjeningen var rigtig god, udvalget enormt og vi fik prisafslag uden at spørge. På alle måder en god oplevelse.

10 de enero de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitet og service i top

Flisebent tegnede og renoverede vores badeværelse fra gulv til loft. Det blev et smukt resultat! Vi vil ikke tøve med at kontakte Flisebent igen i forbindelse med nye ombygningsprojekter.

Keld & Jette Qvistgaard

2 de enero de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin Behandling

Kommunikationen i butikken kan virke lidt overlegen/storsnudet. Men jeg er absolut ikke skræmt - gode produkter og personalet har produktindsigt.

29 de diciembre de 2016

Super service og KÆMPE udvalg

Jeg har handlet hos Flise Bent flere gange, og altid har rådgivningen været meget professionel. At butikken så er stor, lækkert indrettet og meget inspirerende at gå rundt i er jo bare en positiv sideeffekt.
Jeg handler i hvert fald også fliser der næste gang jeg skal købe.

21 de diciembre de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.