Folkets Möbler Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställt soffgrupp i skin vilket levererades med transport skada. Bra bemötande om skadan. Lång leveranstid av ny del. Beställt en köks möbel (bord+ 6 stolar) under tiden. Fabriken fick störningar vi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rekommenderar ingen att handla här. Soffan gnekade, blev nedsutten och tappade formen på dynorna och tyget blev slappt redan efter 6 (!!) veckor. Kontaktade Folkets Möbler direkt, och har nu 1 år sena... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

- Trevliga säljare, 5 stjärnor! - Snabb leverans, 5 stjärnor! (Varan kom i utlovad tid) - Fick hjälp med att bära in min soffgrupp jag beställde. (Trots att de egentligen körs till tomtgrän... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en spegel av de många månader sen… den var försenad 3-4veckor. Spegeln är kvaliten från wish. Den är så dåligt gjord. Kontakta de 1a gång när den var försenad. De svara snabbt och spåra min or... Ver más

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

109 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oseriösa

Beställde en bäddsoffa. Leveranstid ca 10 veckor. Efter 12 veckor ringde jag och frågade var den var någonstans. Då visade det sig att Folkets Möbler hade inte beställt den på rätt sätt och de hade heller inte brytt sig om att begära en beställningsbekräftelse från leverantören. När jag snackade med leverantören visade det sig även att den konfiguration av soffan jag beställt (vald kombination av tyg, armstöd och ben) inte var möjlig.
Folkets Möblers VD skyllde allt på leverantören och skrev att de aldrig skulle anlita denne igen. De erbjöd mig att köpa en variant av samma soffa som de hade i lager med fel armstöd, fel tyg, fel färg och fel ben. Det var inte aktuellt.
Ringde runt till några andra återförsäljare som anlitar leverantören och de hade endast gott att säga om denne och samtliga visste hur man beställer från densamme.
Det som verkligen understryker hur oseriösa Folkets Möbler är, är att de fortfarande erbjuder möjligheten att beställa samma soffa på sin webbplats, dessutom med samma felaktiga konfiguration.

28 de enero de 2018

Leverans tog fyra månader

Beställde en våningssäng och fick den först efter FYRA månader och flera påtryckningar från oss. Den första beställningen slarvade de bort så att vi fick beställa igen. När vi skrev att vi tänkte vända oss till Konsumentverket skrev de tillbaka att vi inte skulle "hota dem" men det hjälpte tydligen för sen kom sängen. Det var sängen "Happy kids" och instruktionerna var väldigt otydliga att förstå. Man fick chansa lite när man byggde sängen. Skulle inte rekommendera folketsmobler.se och kommer aldrig att handla därifrån igen.

9 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättenöjd med servicen när jag köpte min soffa

Jag köpte en soffa från Folkets Möbler, och jag är verkligen supernöjd med deras service! När helst jag hade en fråga så fick jag snabb och personlig återkoppling.
Vid leveransen var det inte heller några problem, jag fick min soffa levererad den tid som sades, och inga problem med att få in den i huset.

18 de septiembre de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.