FRISKE SPIRER Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig oplevet sådan en købsoplevelse før. Jeg bestilte spireglas og nogle frø en lørdag aften. Mandag formiddag blev jeg ringet op og fik grundlæggende information om hvilken hobby jeg er på vej ud i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt frø, spireperler og gro-pære, og dyrket broccolispirer igennem de seneste 3-4 måneder. Det har været rigtig interessant, og givet et spændende og sundt supplement til min keto-kost. Je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for super service, lynhurtig levering her i helligdage mellem jul og nytår og god orientering! God spire kraft, let og elegant design. Dejligt inspirerende hjemmeside og et fremsynet prod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Håndholdt service i særklasse 🤩 Da jeg bestilte varerne, skrev jeg en note i beskedfeltet, som snart blev besvaret med et telefonopkald med forsikring om leveringstidspunkt. Samtidig fik vi en s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de semillas
  2. Bloguero
  3. Insumos para la manufactura de alimentos
  4. Productos de alimentos
  5. Tienda de suministros de cocina
  6. Tienda de alimentos orgánicos

Escrito por la empresa

FRISKE SPIRER er et dansk firma, der startede i 2010. På FriskeSpirer.dk finder du gratis guides til at dyrke spirer og mikrogrønt i dit køkken hele året. Dyrkningen er nem for alle. På den tilknyttede shop - Spirefroe.dk - finder du et stort udvalg af økologiske spirefrø, mikrogrøntfrø, spirebakker og andet udstyr til din egen dyrkning. Det tager kun 2 dage at dyrke dine egne spirer af Ært, Linse, Kikært og Mungbønne. Det tager 6 dage at dyrke spirer af Broccoli, Kløver, Radise, Karse, Rucola, Sennep, Bukkehorn, Solsikke og mange andre frø. Dyrkningen er nem og sjov, da planterne gror i små bakker i køkkenet uden jord. Du skal kun bruge rent vand fra hanen til at lægge frøene i blød i 8-12 timer. Derpå skal frø/spirer bare skylles morgen og aften. Naturen klarer resten! Det gør FRISKE SPIRER til en sjov, sund og grøn underholdning for hele familien. Har du brug for hjælp til dit valg eller dyrkning? Så yder jeg venlig kundeservice via sms, tlf og chat hele ugen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

I love it

Jeg dyrker gerne mine egne spirer. De smager fantastisk og er langt mere miljøvenlige end dem, du køber i supermarkedet. Det er skønt, at der nu findes en portal og en utroligt flot shop - spirefroe.dk - med alt hvad jeg kunne ønske mig til min spiredyrkning. Tak for god service hele vejen!

17 de octubre de 2014

Meget lækkert

Frøene er super kvalitet og spirer fint (når jeg gør, hvad der anbefales). Levering og fleksibilitet er i top.

Og der er mange typer af frø, hvoraf nogle er meget lette at få til at spire og andre lidt mere krævende.

Smagen af spirene er også dejlig afvekslende.

16 de septiembre de 2014

Bare en dejlig oplevelse

Min kæreste og jeg modtog vores første pakke fra Friske Spirer for en uge siden. Den var pakket i genbrugsemballage, fordi firmaet er meget miljøbevidst, men det er kun et ekstra plus i vores øjne. Indeni pakken lå frøposerne og spirebakken med vejledninger og brugbare links. Det er tydeligt, at dette firma får op i kvaliteten. Alle frøene er spiret godt, de er nemme at dyrke og der fulgte en lille gave med i pakken. Tak for rigtig god service.

7 de mayo de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service samt spændende og gode produkter

Jeg bestilte inden jul spirekasser, som allerede kom med GLS den 19. december. Jeg havde overset beskeden om dette eller ikke modtaget den, så jeg glemte i jule-forvirringen, at pakken ikke skulle leveres. Da jeg kontaktede friskespirer for at høre hvor pakken blev af, fik Miriam hurtigt løst "problemet" og pakken blev fastholdt på afhentningsstedet 2-3 dage. Virkelig super venlig service.

Også plus stjerner for gode råd over tlf vedr. spirer og hvedegræs!

2 de enero de 2014

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.