Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk l... Ver más

Información sobre la empresa

1. Librería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtigt, fleksibelt og billigt

Fik leveret en enkelt roman. Levering var gratis og bogen var billig. Kunne afhentes hos Blockbuster i Helsingør, som har åbent til kl 22. 2 dages levering. Det kan ikke gøres bedre!

1 de marzo de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hakker og slag i bøgerne

Jeg har egentlig haft en god oplevelse med gad, jeg modtog de bestilte bøger temmelig hurtigt efter bestilling og der var ingen mangler, men desværre var begge bøger hakkede og havde fået slag ved pakningen (læst ikke ved postdanmark, da de var pakket fint ind). Jeg forventer at modtage fine bøger når jeg bestiller nye varer.

22 de febrero de 2011

Hej Dorthe

Bøgerne bliver pakket hos Danmarks største bogdistirbutør som pakker og sender i ti-tusindevis af bøger om dagen og det kan ikke undgåes at nogle beskadiget bøger slipper igennem kontrollen.

Dine bøger skal naturligvis være i ordren så skriv lige til os på info@gad.dk, så finder vi ud af om de skal byttes eller hvad vi kan gøre.

Jesper sode

Valorada con 2 estrellas sobre 5

sen levering og ikke hele bestillingen

det tog 11 dage fra jeg afgav min bestilling på 3 studiebøger, til jeg modtog dem.
Desuden var kun de 2 af dem der kunne skaffes.
Det var bestemt ikke hurtig levering.

18 de febrero de 2011

Hej Anne

Vi sender altid først bestilte bøger når alle bøgerne er kommet til os fra forlagene. Hvis en enkelt bog er udsolgt eller udgået fra forlaget ligger de 2 andre og venter forgæves i præcist 10 hverdag inden de bøger som er kommet bliver sendt afsted. Og det var desværre det som skete for dig.

Vi har nu fragtfri forsendelse på vores bøger og derfor kan du med fordel dele en ordre op i flere forsendelser.

Jesper Sode

e-bog

"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt program (Adobe?) kunne jeg begynde. Måske køber jeg en rigtig e-bog læser en dag?

5 de febrero de 2011
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og overskueligt, god service!

Jeg har købt en e-bog på gad.dk, den var billig og jeg modtog den på mail efter 5 minutter. Først havde jeg problemer med at printe bogen ud, men fik hurtigt tilsendt en ny udgave af bogen som virker perfekt, god service!

3 de febrero de 2011

Hej Alexander

Hvis du kan printe ud har du rettigheder til at printe en bog ud en gang. Men i praksis er det sat til at du kan printe 1,5 gang for at tage højde for evt. printerfejl.

Enkelte bøger kan man dog slet ikke printe og det skal vi nok få skrevet under rettighederner.

Kontakt os lige på info@gad.dk så vi kan få set på problemet.

Jesper Sode

Lyn hurtigt

Fra jeg bestilte bogen til den lå i min postkasse gik ingen tid. Der var ingen bøvl på nogen måde.

2 de febrero de 2011
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har hos Gad.dk bestilt Kogebogen Sølvskeen, det var hurtigt nemt og billigere end i butikken. Kan klart anbefales også en fordel man selv kan bestemme afsendelses metode og sparer penge på den konto

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte Danmarks store naturleksikon og var lidt i tvivl om den kunne leveres. Andre steder stod bogen som "udsolgt fra forlaget". Bogen bestilte jeg søndag d. 16., fik bekræftelse den 19. og leveret den 20. Det er super :-)

Fortræffelig levering

God og hurtig bekræftelse på ordren. Meget billig levering med selvafhentning på selvvalgt pakkeleveringssted (i Superbrugsen) få dage efter bestilling. Fakturabetaling via netbank -hurtigt og gebyrfrit.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.