Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Ver más
Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk l... Ver más
"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt progra... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.
Información de contacto
La gente también ha visto
Prisen iorden, leveringen/info i top
Top karakterer fra undertegnede. Prisen var klart under konkurrenter, leveringen gratis til en BB.
Info på mail under hele processen.
Klart anbefalet.
Så kan det ikke være lettere og hurtigere
Købte en Jussi Adler Olsen bog til ferien....bor i Helsinge og under 30 timer senere lå den til afhentning i en lokal butik...stik den :o)
Hurtigt og fleksibelt!
-Er virkelig imponeret over fleksibiliten og ville købe alle mine bøger hos Gad.dk, hvis de alle var billigere her (tjek bogpriser.dk).
Fandt gennem bogpriser.dk et par af mine studiebøger, til 100-200 kr. mindre pr. stk., hos Gad.dk.
Valgte at få leveret til Blockbuster ved Trianglen, der var en del valgmuligheder, flere også tættere på, men Blockbuster har åbent alle dage til sent, så det var det mest fleksible.
Ved at vælge at hente mine bøger hos Blockbuster slap jeg for at betale for levering + Jeg kunne hente mine bøger søndag aften (det ville ikke have været muligt på posthuset).
Alt super!
Hurtig levering, super pris: der er ikke noget at klage over her!
Let, nemt og hurtigt
Fandt den bog jeg søgte om cavalier. Det var let og hurtig og rigtig nemt at finde rundt, samt hurtig levering
Nemt og godt!
Jeg ledte efter en bestemt bogtitel på nettet. Fandt at den var billigst hos GAD; hurtig levering uden beregning for forsendelse (via GLS Shop) og belejlig afhentning i en nærliggende forretning med åbent til kl. 22 hver dag ..... Det er første - og bestemt ikke sidste - gang, at jeg handler hos GAD.dk.
Med venlig hilsen
Claus Klink Christensen, Frb.
Lang leveringstid
Leveringstiden var ret lang. Der gik 1½ uge før jeg kunne hente min bog på GLS-afhentningsstedet.

Dårlig info
Jeg handlede to bøger hos GAD inden for de sidste 14 dage i den tro at begge var almindelige bøger og IKKE e-bøger. Måske er det mig selv der har haft for dårlig overblik over sitet (hvilket jeg ikke føler)..........men jeg blev ret overrasket, da jeg fandt ud af, det var e-boger som jeg havde købt - hvilket ikke var min hensigt. Øv øv. Og at der så tilmed ikke er fortrydelsesret gør det jo bare endnu værre.
I fremtiden vil jeg ikke umiddelbart handle hos GAD!
-Klaus Riis

Præcis og hurtig ekspedition
Udvalget af bøger "ramte" mit behov. Andre internet-boghandlere kunne ikke skaffe bøgerne.
Smart
Det er super smart at man kan vælge at hente bogen et andet sted. Så slipper man for at skulle vente en ekstra dag for at hente den på posthuset, når man ikke er hjemme.
fremragende, anbefaler andre at købe hos GAd
Har købt bogen DANEKRÆ, kom hurtig og i fint stand.
Har endnu ikke fået bogen fra GAD
Har bestilt bogen for lang tid siden, men endnu ikke fået den. Når jeg rykker får jeg at vide den er på vej og ellers vil jeg høre nærmere. Hører intet. Pengene er trukket på min konto. Nu er den booket forfra, så forhåbentlig kommer den i morgen.....men lad os se.

Respuesta de GAD
Stort udvalg og billige priser
Købte studie/fagbøger let navigering på hjemme side. Stort udvalg og absolut rimelige priser
9 nemt og overskueligt
synes helt sikkert at det har været super nemt og overskueligt at handle med gad.
glidningsfrit
Jeg købte en e bog hos Gad. Det virkede upåklageligt. jeg havde brug for bogen for øjebliklig hjælp og modtog den sekunder efter bestilling på min mail. Super godt
Super service og hurtig levering!
Jeg har haft bestilt 2 bøger ved GAD på 2 forskellige tidspunkter. Begge gange er bøgerne ankommet 2 dage efter bestillingen. De har været pakket godt ind og i fin stand.
Jeg køber helt sikkert bøger her igen.
Hurtig levering, og billigst i forhold til andre boghandlere.
Havde bogen et par dage efter, hvilket var dejligt da den skulle bruges som gave. Ved sammenligning af priser på nettet, var GAD den billigste - der var op til 100 kr. i prisforskel. Købte bogen Fribytteren af Kurt L. Frederiksen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.