Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt progra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Librería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

fremragennde hjemmeside

Super hurtig levering og nem hjemmeside. Og så kan man bestemt ikke klager over prisen, fik min bog meget billigere, og så var den LIGE udkommet!

21 de diciembre de 2010

Super nemt

Har lige købt en kogebog på gad.dk.
Overskuelig webshop, let at bestilling, nemt at betale, hurtig levering - helt problemfrit.

1 de diciembre de 2010
Valorada con 1 estrellas sobre 5

14 dages vente tide uden en lyd....

Jeg bestilte en bog og fik straks besked om at de havde bestilt den den leverandør og et link til ordren.

Her efter har jeg intet hørt. 14 dage uden en lyd, jeg har afbestilt bogen via mail og håber de fatter det da de ikke bekræftet det.

25 de noviembre de 2010
Logotipo de GAD

Respuesta de GAD

Hej Jimmy

Vi implementerede for en lille måned siden et nyt distributions IT-system. Vi har desværre haft lidt indkørselsvanskeligheder de første 14 dage og der du er desværre blevet ramt.

Vi beklager meget fejlen og har naturligvis annulleret bestillingen.

Jesper sode
GAD.dk

Manglende beskrivelse af bogen

Blev leveret hurtigt, men desværre fået købt en for lille ordbog, da billederne har snydt os.

19 de noviembre de 2010
Logotipo de GAD

Respuesta de GAD

Hej Dorte

Jeg beklager at du fik bestilt en for lille ordbog.

Billederne af den Engelsk-Dansk-Engelsk og Italiensk-Dansk-Italiensk ser meget ens ud. Men i bogbeskrivelsen hedder den første "Large" og den anden "Small" og jeg går ud fra at det er den som er for "lille".

Du er naturligvis meget velkommen til at returnerer bogen hvis den ikke dækker dit behov.

Med Venlig hilsen

Jesper Sode
GAD.dk

super service

bogen blev leveret lige til døren, blot to dage efter min bestilling

18 de noviembre de 2010

Fuldt ud tilfreds

Nemt at bestille, betale og leveret inden for ganske få dage. Det var en købsoplevelse, som fuldt ud levede op til mine forventninger.

18 de noviembre de 2010

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.