Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Ver más
Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk l... Ver más
"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt progra... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.
Información de contacto
La gente también ha visto
Upåklagelig ekspedition
Lidt længere ekspeditionstid end ventet, men ellers intet at udsætte.
Fint nok, men er set hurtigere andre steder.
Et par dage langsommere end forventet....
SUPER SERVICE
GAD gør det nemt og billigt at handle bøger på nettet!
Super hurtig levering :-)
Jeg havde glemt at købe fødselsdag til min far - og gaven nåede frem dagen efter bestilling og i tide til fødselaren...
Super hurtig levering
gad.dk - min bog kom 2 dage efter bestilling. Fin service.
Ingen kan gøre det hurtigere end GAD
Bestilte en bog hos GAD torsdag kl 12.00 - fredag kl 11.35 kom pakkeposten med den. Sådan. Virkelig flot!
Bestilt en bog, og den blev leveret et par dage efter-Super!!
super hurtig betjening
havde lige de bøger jeg skulle bruge og fik dem allerede dagen efter.
Har bestilt en bogfor over 2 uger siden, men har endnu ikke fået en ordrebekræftelse eller besked om, at bogen ikke kan skaffes. Kan ikke rigtig finde nogen e-mail, hvor man kan kontakte dem på. Der var heller ikke noget ordenummer i dne mail, jeg har fået

Respuesta de GAD
Hurtig levering
Varen kom dagen efter bestilling men var ikke som for ventet, derfor kom den retur til GAD, ca. 3 dage efter kom pengene retur. Hurtig og uden bøvl.
Alt fungerede perfekt
Har købt en bog, jeg havde ønsket mig længe. Alt fungerede perfekt. Levering i løbet af få dage og løbende orientering om forsendelsen. Det kan ikke være bedre
ELENDIGT - INGEN REAKTION PÅ KØB
Har for 3 uger siden købt og betalt en bog hos GAD.dk. Min bestilling står i systemet, men der sker INTET. Der er heller ingen respons på mine kontaktforsøg via e-mail. Og der er ikke noget telefon nummer, som man kan benytte. Jeg handler ALDRIG hos GAD.dk igen

Respuesta de GAD
OK...
Jeg bestilte nogle studiebøger, som hurtigt blev sendt og modtaget på min adresse.
Jeg kan godt lide, at der er mulighed for at få/eller at skaffe stort set alle bøger hos GAD.
Som altid når jeg handler på nettet irreterer det mig at jeg skal betale forsendelse. Og lidt ærgeligt at der ikke gives studierabat.
Mens verden venter. Bogen kom hurtigt efter bestelling. bogen er meget interesant.
JBMC
Lille Eng 1 G
5700 Svendborg
Alletider service
Hej. Jeg købte en motorcykel bog. Jeg bestilte den ene dag, og bum - næste dag var den på min adresse - fint pakket ind.
God service, må jeg sige - modsat en anden online-bog-shop, hvor jeg måtte vente i næsten 10 dage, før jeg fik en bestilt bog....
ebog ok køb
ebog, billig, lidt besværligt med ebog, men ok forklaret.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.