Galtrup Efterskole Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have vores børn på Galtrup efterskole igennem 5 år, har vi kun positive ting, at fortælle. Der er plads til alle unge mennesker også dem med udfordringer, som har brug for mentor eller st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gået på Galtrup i 2 år, og det var den bedste beslutning jeg havde valgt. Det var hårdt i starten hvor jeg skulle langt væk hjemmefra men heldigvis var der søde elever og lære der var der for... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuldstændig til grin efterskole, ingen fokus på danske elever. Lærere der kalder ens forældre klamme og fortæller dig du ingen fremtid har som var det en normal ting. Stoppede på efterskolen og fik... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicios a domicilio

Escrito por la empresa

Galtrup Efterskole er en nutidig efterskole på Mors i Nordjylland på baggrund af det Grundtvig-Koldske menneske-, skole- og livssyn. Til hverdag betyder det, at vi favner hinanden og lærer at være glade for den, vi er. Vi har gjort det i rigtig mange år, ja faktisk er vi Danmarks ældste eksisterende efterskole. Vi synes også selv, vi er ret gode til det - gode til ikke nødvendigvis at være ret gode. På Galtrup Efterskole har vi fokus på sammenhold og mangfoldighed, så der er plads til alle. Du lærer at tage ansvar for dit eget liv og træffe valg, så du er klar til fremtiden. Vores eneste krav til dig er, at det er en rejse du gerne selv vil med på.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have vores børn på Galtrup…

Der er plads til alle unge mennesker også dem med udfordringer, som har brug for mentor eller støttetimer.
Vi lærte det første år af lærerne, at intet nyt er godt nyt.
Der er nattevagt på skolen, som gør det trygt for alle.
Galtrup efterskole er helt bestemt et besøg hver.

8 de julio de 2026

Jeg har gået på Galtrup i 2 år

Det var hårdt i starten hvor jeg skulle langt væk hjemmefra men heldigvis var der søde elever og lære der var der for mig og de andre grønlændere, lærerne hjælper altid danskerne og også grønlændere, der er ingen forskelsbehandling til grønlandske elever, og jeg vil helt klart anbefale Galtrup👍

1 de julio de 2026

2 udviklende år med fokus på trivsel

Vores datter har gået på Galtrup i 2 år.
Alt i alt 2 fantastiske år med alt det et efterskoleliv skal byde på i form af sjov og latter og masser af fede oplevelser, her var det bare med et ekstra krydderi i form af understøttelse og udvikling af et barn/ungt menneske i mistrivsel som blev grebet og båret, hvor hun havde brug for det. Vi efterlod en datter på skolen med skolevægring og et dårligt selvværd efter mange års mistrivsel i folkeskolen. I fredags tog vi en datter med hjem, der stråler af troen på sig selv og med masser af venskaber og gode oplevelser bag sig. Vores datter blev grebet både fagligt men også i forhold til hendes trivsel, hvor hun havde brug for det. Hun blev grebet af nogle voksne, der lever og ånder for eleverne. De er ikke bare lærere på en skole, de er dedikerede ildsjæle, der er der for de unge mennesker og deres udfordringer.
Mentorordningen har været en stor hjælp for vores datter, hvor hun havde en voksen at støtte sig op i situationer, hvor hun var presset.
De unge mennesker opnår en helt anden forståelse for rummelighed over for hinanden og har blik for hinandens udfordringer, noget der helt sikkert gør dem stærkere.
Lærerne var med til at gøre undervisningen interessant, og der var mulighed for medbestemmelse i undervisning. I elevrådet var der mulighed for at ændre vilkår på skolen bl.a. mobilpolitik og morgengåtur, der også er med til at udvikle de unge mennesker.
Så en klar anbefaling herfra.

26 de junio de 2026

Jeg har gået på skolen i 3 år

Jeg har gået på skolen i 3 år, jeg fik nogen virkelig gode venskaber både med lærer og elever, de har nogen af de sødeste lærer.

Jeg har fået det meget bedre der jeg startede deroppe og har fået mere selvtillid og hopper ud i flere ting, så hvis i er nervøse så tag på galtrup og åbne jer op.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et udviklende og spændende år

Efter halvandet år hjemme pga skolevægring, begyndte vores datter på Galtrup Efterskole i august 2026. Jeg og vi var selvsagt bekymrede for, om historien ville gentagne sig, når hun skulle starte i skole igen. Her et skoleår senere, kan vi ikke andet end sige, at Galtrup Efterskole var det helt rigtige sted for vores datter at genoptage sin skolegang. Skolen har været gode til at omfavne hendes udfordringer og nære hendes styrker fra allerførste møde, så vi i dag har en datter som både menneskeligt og fagligt står et helt andet sted end for et år siden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg gik på galtrup efter skole 18/19 og…

Jeg gik på galtrup efter skole 18/19 og 19/20 da jeg begyndte der kom jeg fra en skole hvor jeg havde rigtig meget fravær og ikke rigtig havde nogle venner men på Galtrup blev der taget hånd om en og jeg fik meget mindre fravær og mange venner nogle som jeg stadig snakker med i dag jeg syns det er en god skole og den har kun gjort godt for mig

7 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min søn har gået på Galtrup efterskole…

Min søn har gået på Galtrup efterskole i 3 år. De 3 bedste år af hans liv! Der er altid støtte at hente for både elever og forældre, og samarbejdet er i top!! Forrige år hang mit liv i en tynd tråd, og lægerne anede ikke, om jeg ville overleve. Min søns mentor tog straks over mht til alt det vigtige, og der var altid en lærer til at trøste, lytte, tale og hvad enten, han havde brug for. Samt de støttede os som familie!
Min søn er virkelig vokset år efter år og opnået så meget succes med al det selvværd og selvtillid, skolen har fået “banket” ind i ham.
Jeg kan kun varmt anbefale Galtrup Efterskole til jeres børn og jer som familie!!!!

Galtrup

Galtrup har virkelig ændret mit liv til det bedre. De har har gjort alt hvad de kunne for at hjælpe mig med at blive et bedre menneske. har gået på Galtrup i cirka halvandet år da det kom til en ende pga. jeg gjorde noget dumt.

8 de enero de 2026

Virkelig fede to år!

Virkelig fede to år!

Jeg kom jeg fra en skole hvor jeg var konstant stresset, og presset var alt for højt. Da jeg kom til Galtrup efterskole var det helt anderledes.
Lærerene er rigtig gode til at hjælpe hvis man har brug for det, både fagligt men også hvis man har andre problemer.

I løbet af de to år jeg gik på skolen, har jeg udviklet mig rigtig meget. Jeg gik fra at være meget stille og gemt væk, til at turde at være mig selv, og give mig selv chancen for at finde ud af hvem jeg er som person. Dette er takket være lærerne. De er åbne og venlige og altid der til at hjælpe.

Selvfølgelig har jeg også skabt en masse venskaber. Jeg har fået en kæmpe vennegruppe på denne skole.

Maden på skolen er fantastisk. Køkkenholdet laver en helt masse god mad, og jeg kommer til at savne maden rigtig meget.

De her to år har været de bedste og jeg vil aldrig glemme dem.

Mike (2023-2025)

25 de junio de 2025

Forfærdelig oplevelse

Denne efterskole har ingen respekt overfor eleverne eller deres forældre, lærerne ringer hjem til forældrene & skælder dem ud. De siger "vi vil gøre unge mennesker kaptajner i deres eget liv" men ingen af eleverne lære en skid oppe på skolen, halvdelen af eleverne kommer enten fra voldsomt belastede familier eller så har kommunen sendt dem på Galtrup. Folk ryger hash, suger mdma, smøger og tager snus. Nogle solgte hash på efterskolen og snus, og de blev ikke smidt ud, andre skid i håndvasken, folk kastede med sten efter biler, røg på toiletterne, en hel masse støj og uro om natten fordi folk ikke var på deres eget værelse og drukket alkohol. Personligt fik jeg nakket en hel masse tøj jeg aldrig fik af se igen.

(Deres mad smagte ikke særlig godt, der var mange som gik sulten i seng) - Der var rotter og mus i køkkenet og på gangene.

Denne efterskole burde blive lukket omgående

19 de mayo de 2025

Dårlig efterskole

Vil 100 % ikke Anbefale denne efterskole

hvis man ikke ryger når man starter gør man det helt sikkert efter man bliver gruppepresset til at ryge og holdt udenfor hvis hun ikke gør skolen lyver også om at det er en røgfri skole selvom man godt må ryge

Personlig lærte jeg ikke en skid i den klasse jeg gik i lærerne stod bare og diskuterede med hinanden i stedet for at lære os ting

da jeg gik der var maden ret klam og jeg fandt tit hår i maden

hvis man bare en smule anderledes bliver man mobbet

jeg oplevede selv at lærerne snakkede ret flabet jeg oplevede også mange gange folk der blev svinet til af lærerne fordi de røg

der er også virkelig mange der ryger hash men ikke alle der er blevet opdaget i det blev smidt ud

men det er ikke kun lærerne og sådan noget det er også eleverne der var en der satte ild til toilettet og brændte ting udenfor det sted hvor man måtte ryge men det er bare min personlige oplevelse gik der fra 2022 til 2024

15 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Galtrup Efterskole is a wonderful…

Galtrup Efterskole is a wonderful school for creative and open-minded individuals. It offers many exciting activities where you can explore your interests and discover yourself. The teachers are supportive and always willing to help the students if they need it.
I’m from Ukraine, and many teachers helped me with learning and practicing the Danish language. I’m truly grateful to Jens, the director, and all the teachers at this school.

It has been an amazing and unforgettable experience!

25 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefales af lærer

Jeg startede som lærer på skolen for år tilbage efter mange år på andre skoler. Jeg blev tiltrukket af skolens elevklientel og det pædagogiske arbejde. Jeg måtte stoppe efter en kort periode, da det pædagogiske arbejde reelt var en by i Rusland.
Skolen udnytter uvidende kommuner, forældre og elever med købmandssnak, og tilkøb af ligegyldige mentorordninger, mens den reelle holdning er “dur ikke, smid væk” i stedet for længervarende pædagogisk arbejde. Man udnytter en målgruppe af elever og forældre, som i forvejen har svært ved at svare igen, svært ved at vurdere relationer, og har meget få midler.

Jeg kan ikke anbefale denne efterskole.

Svar på efterfølgende besked fra Galtrup Efterskole:

Jeg vælger at være anonym, da jeg frygter repressalier, og opringninger fra ledelsen. Skoleledere snakker sammen, og jeg arbejder stadig i branchen. Jeg står dog ved min anmeldelse. Galtrup Efterskole har svaret flere af de nyeste anmeldelser her på siden med direkte løgnagtigheder. Jeg har et utal af gange set lærere udlevere medicin som slik, og alle lærere er også blevet opfordret af ledelsen til at indkøbe smertestillende medicin privat, da skolen ikke selv kunne købe et større parti pga. strammere regler på området. Det bør de fleste nuværende lærere kunne nikke genkendende til, omend ledelsen ikke selv kan se noget problem.
I skriver som besvarelse, at “På Galtrup efterskole investerer vi i vores elever” og “Vores mål er at skabe udvikling og trivsel”. Dette passer heller ikke, men er netop salgsnak til udsatte kommuner og handlingslammede forældre. Hvis I virkelig investerede, ville I ansætte personale med passende uddannelse ift. jeres elevgruppe. Nærmest intet personale på Galtrup har forudsætning for at arbejde med stressede, deprimerede, og selvmordstruede unge. Hvis dette virkelig var et mål for efterskolen, ville man gøre meget mere for at nå sin målsætning.

31 de diciembre de 2024

Kære Anonym anmelder
Vi undrer os over din anmeldelse og genkender ikke det billede, du tegner af skolen. Det er naturligvis ærgerligt, hvis du ikke fandt dig til rette hos os, hvilket vi ikke forstår, da vi ikke har haft nogen ansatte de seneste år med kort ansættelse. Af den grund er vi meget i tvivl om at du rent faktisk har været ansat på Galtrup efterskole.
Vi står fuldt ud ved vores pædagogiske tilgang og det arbejde, vi hver dag lægger i at støtte vores elever.

På Galtrup efterskole investerer vi i vores elever – vi har ingen interesse i at “smide nogen væk”, tværtimod. Vores mål er at skabe udvikling og trivsel, og vi gør en stor indsats for at møde hver enkelt elev med de rette pædagogiske værktøjer. Vores mentorordninger er en del af denne indsats og er netop skabt for at give eleverne den støtte, de har brug for.

Vi samarbejder tæt med både kommuner, forældre og elever, og vi oplever en stor opbakning fra alle parter. Anklagen om, at vi skulle “udnytte” nogen, er ikke blot urimelig, men i direkte modstrid med den tillid, vi bliver vist af de mange familier, der vælger os til år efter år.

Vi respekterer naturligvis, at oplevelser kan være forskellige, men vi finder det problematisk, at du vælger at skrive anonymt og uden mulighed for dialog. Hvis du har konkrete bekymringer, opfordrer vi til, at du tager kontakt direkte – vi står altid klar til en åben samtale.

Hold jer væk!!!!!

Hold jer væk!!!!!
Hold jer væk jeg har gået der i 1,5 år og det eneste godt var elverne eller en timelære og nattevagten der er det gode ved skolen. Hvis du er en elev der ikke er bange for at sige din mening så kan lærerne ikke lide dig og nægter at hjælpe dig når du har brug for det.
Skolen er næsten kun fyldt med kommune børn og grønlændere.
Jeg syndes helt ærligt at skolen er ude fra pædagogisk rækkevidde.

Der er mus/rotter i køkkenet og på gangene

Hår eller mug i maden

Skimmelsvamp på værelser og toiletter og i badene

Lære og forstander der råber af eleverne

Der er hash og alkohols på skolen

Hvis man er en stille og genert barn er man hurtigt lærernes yngling

De servere mad der er over dato

Hvis du vil lade dit barn gå på en efterskole hvor der bliver sat ild på et toilet hvor heldigvis der var en elev der skulle på toilet ville det have været livs farligt eller der bliver sat ild til en sofa og det sjette om natten

Bare lad vær med at sæt jeres barn på Galtrup efterskole!!!!!!

7 de febrero de 2025

Kære Mie

Vi er kede af at læse din anmeldelse, men vi genkender ikke det billede, du tegner af skolen. På Galtrup efterskole arbejder vi hver dag for at skabe et trygt og inkluderende miljø, hvor der er plads til forskellighed, men også klare rammer og forventninger til elevernes ansvar og adfærd.

Vores medarbejdere er dedikerede til at støtte alle elever, uanset baggrund, og vi lægger stor vægt på en respektfuld og konstruktiv dialog. At kunne sige sin mening er en vigtig del af et efterskoleophold, men det forventes også, at elever samarbejder og respekterer skolens fælles rammer og regler.

Flere af dine påstande er faktuelt forkerte. Vi har en fast aftale om skadedyrsbekæmpelse, og vores rapporter viser, at der ikke har været spor af rotter på skolen. Mus kan naturligvis forekomme i en landlig beliggenhed, men de håndteres effektivt med fælder. Vi har også faste besøg af levnedsmiddelkontrollen og har en elitesmiley, hvilket vidner om, at vores fødevarer og køkkenforhold lever op til alle krav.

Når der træffes sanktioner eller beslutninger om hjemsendelser, sker det aldrig tilfældigt, men altid ud fra en helhedsvurdering, hvor vi tager hensyn til både den enkelte elev og fællesskabet. Vi stiller krav til ansvarlighed og samarbejde, fordi vi ønsker at give alle vores elever de bedste forudsætninger for personlig og faglig udvikling.

Hvis der er konkrete bekymringer eller spørgsmål, opfordrer vi til at tage direkte kontakt med os – vi værdsætter altid åben dialog.

DÅRLIG EFTERSKOLE

DÅRLIG EFTERSKOLE
Hvis man starter på Galtrupefterskole vil man enten starte med at ryge hash eller bare puff og vapes, man vil sikkert blive afhængig. Der er mange elever som sælger hash eller andre stoffer. Det er svært at falde til fordi lærene ændre sig når de først kender dig, i starten virker de søde og omsorgfulde, men det er de ikke. De vil begynde at råbe og være sure på dig. Der er også meget særbehandling ved hver elev. Skolen er fyldt med rotter mus og klamme skadedyr, der er myg, rotter, mus og fluer på gangene, værelserne, toiletterne og i køkkenet. Man kan ikke få søvn fordi mange elever larmer om natten. Man bliver smidt hjem på tænker eller bortvist over små ting, kun nogle får chancer til at blive. Der er en masse hærværk på skolen fx en satte ild til sofaen på skolen, der er huller i væggene, der er tegnet på gangene og skidt eller tisset i håndvaskerne og badene. Forstanderen Jens er ikke et godt menneske, han burde fyres, det samme med viseforstanderen Mathias. De ved ikke hvordan man arbejder på en efterskole! Har gået der og det eneste der er godt ved skolen er fællesskabet mellem eleverne! Hvis man kan passe ind.

10 de diciembre de 2024

Kære Johanne,

Vi er kede af at læse din anmeldelse, men vi genkender ikke det billede, du tegner af skolen. På Galtrup efterskole har vi en klar nultolerancepolitik over for rusmidler, hærværk og anden uacceptabel adfærd, da vi ønsker at skabe et trygt og udviklende miljø for alle vores elever.

Vores faciliteter bliver løbende vedligeholdt, og eleverne har selv ansvar for rengøring af deres værelser og tilhørende fællesarealer, såsom bad og toiletter. Tre gange ugentligt foretages denne rengøring under supervision af en ansat for at sikre ordentlighed og ansvarlighed. Derudover har vi faste besøg af levnedsmiddelkontrollen og er stolte af vores elitesmiley, som vidner om, at vi lever op til alle hygiejne- og fødevaresikkerhedskrav.

Som en del af vores vedligeholdelse har vi naturligvis også professionel skadedyrsbekæmpelse, hvilket er lovpligtigt. Disse rapporter viser, at der ikke har været spor af rotter på skolen. Der kan naturligvis være mus i en landlig beliggenhed, men vi bekæmper dem løbende med fælder.

Vi oplever i perioder, særligt i sensommeren, at elever kan have udfordringer med myg på værelserne og i gangarealer. Dette skyldes ofte, at vinduer står åbne i aften- og nattetimerne, mens lyset er tændt, hvilket tiltrækker myg og fluer. Vi opfordrer derfor løbende eleverne til at være opmærksomme på dette.

Vores medarbejdere arbejder hver dag for at skabe et trygt, støttende og inkluderende læringsmiljø, hvor vi stiller krav til elevernes trivsel og fællesskab. Når der træffes beslutninger om hjemsendelser eller sanktioner, sker det altid på et velovervejet grundlag med hensyn til både den enkelte elev og resten af fællesskabet.

Galtrup Efterskole

DÅRLIG EFTERSKOLE KAN IKKE ANBEFALES

Mange elever, der ikke har røget puff/cigaretter eller hash før, begynder at gøre det på Galtrup. Hvis ikke afhængige. Der bliver også solgt hash og mange andre stoffer på skolen. Elever tisser og skider i håndvaskene og badet, og lærerne giver ikke smertestillende medicin, selvom man har ondt i hovedet. Det er svært at sove om natten på grund af støj fra andre elever. Der er konstant fluer og myg på værelserne og toiletterne, og der er mus/rotter i køkkenet og kælderen. Der er også en del hærværk på skolen, som f.eks. tegninger på væggene og huller. Selv for små overtrædelser bliver elever sendt hjem eller bortvist.

12 de diciembre de 2024

Kære Damian,

Vi er kede af at læse din anmeldelse, men vi genkender ikke det billede, du tegner af skolen. På Galtrup efterskole har vi en klar nultolerancepolitik over for rusmidler, hærværk og anden uacceptabel adfærd. Vi gør en stor indsats for at skabe et trygt og udviklende miljø, hvor vi både støtter eleverne og stiller krav til deres ansvarlighed.

Vores skadedyrsbekæmpelse foretages efter gældende lovgivning, og vores rapporter viser, at der ikke har været spor af rotter på skolen. Som på mange andre steder i landlige omgivelser kan der forekomme mus, men vi har et effektivt system med fælder til at håndtere dette. I sensommeren kan der opleves fluer og myg, hvilket ofte skyldes åbne vinduer i aftentimerne, og vi opfordrer eleverne til at være opmærksomme på dette.

Når det gælder medicin, følger vi sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi må derfor ikke udlevere smertestillende medicin uden forudgående aftale med forældre og eventuelt læge. Vi tager elevernes trivsel og helbred alvorligt og opfordrer altid til, at de henvender sig til en lærer eller skolens kontor, hvis de har behov for hjælp.

Beslutninger om hjemsendelse eller bortvisning træffes aldrig tilfældigt eller uden grund. Vi har et ansvar for at sikre et trygt fællesskab for alle elever og griber konsekvent ind over for adfærd, der skader fællesskabet eller går imod skolens værdier.

Dårlig efterskole

Har gået der i 2 år og det har virkelig været de mest dårlige år i mit liv…
Vis man har ekstra støtte i timer eller har en mentor hjælper det ikke en dyt de manipulere dig til at vælge noget som de selv syntes er “godt” for en i fremtiden og de ender altid med at sige “fra dengang jeg var ung ”

Den sidste uge på skolen var mega god og hyggeligt undtagen den dag vi sku pakke vores ting og gøre rent inden vi skulle på afslutningsturen.. mig og 2 andre blev kaldt op til læreværelset for ikke ha være nok med til rengørring og jeg fortæller ærligt om hvorfor og de ender stadig med at blive sure hvor de så fortælle løgne fra nord, syd, øst og vest. Jeg havde en ven med på læreværelset fordi vi ikke vidste hvorfor men det ender så også at gå ud over hende…

Nok de mest dårlige ting ved efterskolen:

Hår/mug i maden

Rotter/mus i køkken og andre steder på skolen

Hul i lofted så når det regnede blev ens seng våd

Skimmelsvamp på værelser og toileter

Grønlænderne får mere opmærksomhed

De tager fat på elever og råber grimme ting

Ikke altid man må få piller vis man har ondt et sted

Når man brokker sig eller har et problem løser de voksne det ikke da de altid “har ret” sp det hjælper ikke at klage eller brokke sig

Og vis man er en person som er lidt rapkæftet og kan sige sin mening og se ret og uret så er det dig der bliver uretfærdigt behandlet og jagtet resten af tiden på skolen

Vis man er stille og generet kan man hurtigt blive lærenes ynglings vis man bare retter ind efter deres tone og væremåde

Og vis man ikke er så god til et bestemt fag og du ikke er lærens ynglings vil de prøve så meget at få dig til at stresse eller generalt dumpe dine eksamner

Så det nytter ikke at tage på galtrup efterskole vis du forventer at blive til et bedre dig

HOLD JER VÆK

(Det der er mest godt ved skolen er nattevagten Samuel)

28 de junio de 2024

Bedste beslutning ever

Super gode og engagerede lærere, der har medvirket til at vores datter fagligt rykkede sig helt ENORMT og kom i trivsel.
Pludselig fik vi en datter, der glad tog afsted mod efterskolen hver søndag og kom smilende hjem om fredagen. De har gjort en verden til forskel, vil være dem for evigt taknemmelig

14 de junio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Udemærket efterskole

Kære alle der skal starte på galtrup jeg syntes 100% du skal gøre det det, det kan godt være der står mange steder det er en dårlig skole og “hvis min ikke ryger inden man starter gør man det når man er færdig på efterskolen” det vil jeg ikke sige for det handler om vilje! Hvis du selv ser postivt på tingene er skolen faktisk rigtig god! Jo der er drama og mange andre ting men det vil der være alle steder, og hvis det var så slemt kunne der heller ikke gøres noget ved det!
Jeg syntes galtrup er en god skole måske ikke så meget miljøet men sammenholdet er fantastisk, lærerne gør også et godt arbejde, ren fagligt fokusere de også på dig og hjælper… der har været op og ned ture men det er blevet løst hver eneste gang! Jeg har været glad for mit år på galtrup jeg startede 2 måneder inde i året jeg gik fra at være en fkn idiot med sygeste facade til at blive 110% mig selv så er det jo fordi der har været et eller andet godt over den her skole.. jeg har faktisk aldrig rigtig følt mig set og lyttet til men det gjorde jeg på galtrup.. jo grønlænder for lidt mere opmærksomhed men det jo klart du skal tænke på os dansker har jo en tryghed i hinanden og der hjemme hvor de fleste grønlændere har deres familie i grønland og kan ikke få samme tryghed over tlf så det klart lærerne fokusere meget på dem også! De vil kun elever det bedste…
Så det skal nok blive et godt år bar du behandler lærere og elever som du selv vil behandles

Mvh tidligere elev på ge

12 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.