Galtrup Efterskole Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have vores børn på Galtrup efterskole igennem 5 år, har vi kun positive ting, at fortælle. Der er plads til alle unge mennesker også dem med udfordringer, som har brug for mentor eller st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter halvandet år hjemme pga skolevægring, begyndte vores datter på Galtrup Efterskole i august 2026. Jeg og vi var selvsagt bekymrede for, om historien ville gentagne sig, når hun skulle starte i sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gået på Galtrup i 2 år, og det var den bedste beslutning jeg havde valgt. Det var hårdt i starten hvor jeg skulle langt væk hjemmefra men heldigvis var der søde elever og lære der var der for... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuldstændig til grin efterskole, ingen fokus på danske elever. Lærere der kalder ens forældre klamme og fortæller dig du ingen fremtid har som var det en normal ting. Stoppede på efterskolen og fik... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicios a domicilio

Escrito por la empresa

Galtrup Efterskole er en nutidig efterskole på Mors i Nordjylland på baggrund af det Grundtvig-Koldske menneske-, skole- og livssyn. Til hverdag betyder det, at vi favner hinanden og lærer at være glade for den, vi er. Vi har gjort det i rigtig mange år, ja faktisk er vi Danmarks ældste eksisterende efterskole. Vi synes også selv, vi er ret gode til det - gode til ikke nødvendigvis at være ret gode. På Galtrup Efterskole har vi fokus på sammenhold og mangfoldighed, så der er plads til alle. Du lærer at tage ansvar for dit eget liv og træffe valg, så du er klar til fremtiden. Vores eneste krav til dig er, at det er en rejse du gerne selv vil med på.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

2 gode år på Galtrup

For mig har det været snart 2 gode år. De har givet mig mange gode og forskellige oplevelser, og ikke mindst fantastiske venskaber. Sammenholdet på skolen er helt fantastisk, jeg vil i hvert fald komme til at savne skolen når jeg er færdig med mit sidste år.

15 de octubre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har så mange oplevelser mindst at …

Jeg har så mange oplevelser mindst at synge. Jeg er så taknemlig at jeg kan synge der og øve endnu mere at synge. Lærerne er så dejligt at de støtter mig utroligt meget, jeg har fået mange nye venner / veninder. i Galtrup har de bedste lærer nogensinde! De friske og altid glade og god karma! Jeg fortryder ikke at jeg har vælge Galtrup. Og mit hjerte er stadig i Galtrup.

12 de octubre de 2017

Fantastisk

Fantastisk - intet mindre. Det er godt nok mange aar siden jeg selv gik der, men et efterskole aar er den absolut stoerste gave man kan faa. Det er sammenhold og naervaer paa hoejt plan.

26 de septiembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

meget dårlig

Var til rundvisning, nydelig efterskole, men når man sætter 1/4 grønlandske børn fra sociale belastede familier og 1/4 sociale anbragte danske familier, og man så køre med den politik at børene selv skal holde ro i klassen, så skal det jo gå galt. og der til kommer så alle dem der er blevet sendt hjem for hash, stjæle ved købmanden, dårlig opførsel, rygning, derud over kommer slagsmål, kaste sten efter biler, og det her er kun det jeg har hørt om.

12 de abril de 2015
Logotipo de Galtrup Efterskole

Respuesta de Galtrup Efterskole

Hej Kai

Jeg er ked af, at du havde den oplevelse af Galtrup. Din søn Tharnat (Thai /dansk) havde et godt ophold hos os. Han udviklede sig meget som guitarist, og hans faglighed steg. Han har selv skrevet en anmeldelse på Facebook, hvor han kalder os "den bedste efterskole". Du ønskede høj disciplin og konsekvenser, men vores pædagogik er anderledes. Vi vil gerne gøre vores elever til "kaptajner i eget liv", så de lærer at tage ansvar og ikke blot adlyder ordrer. Jeg håber, at din søn klarer sig godt - han er en god dreng.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode oplevelser.

Jeg har gået på Galtrup Efterskole og jeg fortryder det overhovedet ikke. Fællesskabet er fantastisk. Skolen er mere "fri" end så mange andre efterskoler. Der er ingen regler udover de sædvanelige.

5 de junio de 2011

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.