www.gameshop-twente.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een issue met de bestelling, voor een deel was het verkeerde product geleverd. Dat hebben ze echter heel fijn en ontzettend snel opgelost. Niets dan complimenten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe draadloze muis en muismat besteld. Na de bestelling was de muismat niet leverbaar en kon ik een andere uitzoeken. De nieuwe was goedkoper en heb het overige geld retour gekregen. Bij het inst... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkopen 2e hands kapotte games. Winkel verkoopt beschadigde spellen voor Playstation 4. Wanneer hier over contact wordt opgenomen wordt er aangegeven dat het ik even "langs moet komen" nadat er al... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste keer dat ik bij hen iets bestelde en super tevreden! Bestelde vijf PS2-games. Ondanks dat ze oud waren, waren ze in bijna perfecte staat; propere/onbeschadigde discs, manuals inbegrepen en de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de videojuegos
  2. Tienda de artículos coleccionables
  3. Servicio de reparación electrónica
  4. Tienda de juegos
  5. Tienda de juegos usados

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

36 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op vrijdag 21 juni om 11:15 bestelde ik…

Op vrijdag 21 februari om 11:15 bestelde ik Rico London voor de Switch (€8) en Saints Row 1 & 2 voor de Xbox 360 bij Gameshop Twente, met de belofte ‘voor 15:00 besteld, morgen in huis’. Klinkt simpel, toch? Helaas bleek het concept ‘morgen’ nogal rekbaar, want uiteindelijk werd mijn bestelling pas woensdag geleverd.
Pas zaterdag kreeg ik een mail dat Rico London toch niet op voorraad was. Geen probleem, dat kan gebeuren – al zou het fijn zijn als de website dat vooraf correct aangaf. Als alternatief mocht ik iets anders uitzoeken tot €15. Netjes, dacht ik. Ik koos Mad Max voor de PlayStation, geadverteerd als ‘nieuw’. Alleen... nieuw betekent doorgaans in plastic geseald, zonder gebruikssporen en zonder oude stickers in het doosje. Wat ik kreeg: een doosje met lichte beschadigingen, een disc met zichtbare gebruikssporen en een oude prijssticker van €7,96 ín het doosje.
En toen werd het echt interessant: op de cover zat een sticker met ‘Nieuw €14’, terwijl de game op de website voor €15 stond. Dat roept vragen op. Was dit ooit nieuw en heeft iemand het stickervel iets te enthousiast gebruikt? Of is dit een creatieve interpretatie van het woord ‘nieuw’? Hoe dan ook, Jonathan – de man achter de €14-sticker – mag misschien even het numerieke toetsenbord bestuderen. De '5' zit in het midden, niet links.
Voor de standaardreactie van ‘stuur ons even een DM’: bespaar je de moeite. Jullie hebben mijn telefoonnummer en ik ga niets op eigen kosten terugsturen. Mocht er toch nog een standaard excuus volgen, dan kunnen jullie dat melden bij mijn ongesorteerde archief – beter bekend als mijn prullenbak.
Het gaat niet om de paar euro verschil, maar om het principe: verkeerde voorraadinfo, trage en minimale communicatie, en een ‘nieuwe’ game die duidelijk al een eerder leven heeft gehad. Dit was de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. Transparantie en betrouwbaarheid zouden standaard moeten zijn, geen verrassing.
Mocht Gameshop Twente toch ineens waarde hechten aan klanttevredenheid, een donatie van €25 wordt met open armen ontvangen – géén winkeltegoed, gewoon een rechtstreekse terugbetaling op mijn rekening

27 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Iets besteld gewoon al verkocht dus…

Iets besteld gewoon al verkocht dus niks ontvangen

27 de enero de 2025

Beste Leon,

Wat vervelend om te lezen, ik kan me voorstellen dat je hier van baalt!

Hoe goed wij onze best ook doen om onze voorraad op orde te houden, zitten hier soms toch foutjes in zoals bij elke andere zelfstandige winkel.

Ik zal het doorgeven aan onze webshop afdeling zodat hier beter op gelet wordt in de toekomst.

Nogmaals excuses en hopelijk tot ziens.

Lisanne Team Gameshop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gameshop Twente is een aanrader!

Gameshop Twente was zo'n beetje het enige bedrijf waarbij ik nog een geïmporteerd fysiek exemplaar van een bepaald spel kon verkrijgen. Een dag na bestelling lag het product al in de brievenbus! Na het openen van de beschermende bubbeltjes-envelop bleek het spel zelf ook nog helemaal netjes geseald te zijn. Ik kende dit bedrijf niet, maar deze leuke ervaring bevestigt dat Gameshop Twente zeker een kans verdient!

28 de enero de 2025

Amazing

Amazing store, please never get rid of the downstairs part with all the cool retro games, consoles and arcade machines!

21 de enero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Je betaald helaas meer verzendkosten…

Je betaald helaas meer verzendkosten dan wat verzenden daadwerkelijk kost bij bv DHL. Is toch een soort van oplichting vind ik zelf. Verder is de verzending goed gegaan. (Behalve dat ze POSTNL opgeven als naam verzender bij DHL, vreemd)

27 de diciembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het is vreselijk jammer

Het is vreselijk jammer, dat ik niet meer als gast kon kopen zoals voorheen. Een gemiste kans voor het bedrijf. Ik had op dat moment niet zoveel tijd om een wachtwoord aan te maken en op een email te wachten. Dat kost je een uur toch minstens. Dus niets kunnen kopen.

24 de noviembre de 2024

Beste Wim,

Wat jammer dat u de ervaring op onze website zo hebt ervaren.
Het is nog steeds mogelijk om producten te kopen op onze website zonder account, dit is altijd optioneel!

Schroom niet om ons te bellen zodat we u kunnen begeleiden door de stappen van het kopen zonder account.

Lisanne Team Gameshop Twente

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een heel apart bedrijf neemt de telefoon…

Een heel apart bedrijf neemt de telefoon niet op terwijl ze open zijn ook geen reactie terug ik vind het echt heel raar ik wilde een order annuleren

Ik hoop dat dit alsnog gedaan wordt door game shop Twente

23 de agosto de 2024

Beste Randy,
De klanten van webshop orders krijgen altijd het mailadres en telefoonnummer van de webshop. Als u belt met onze webshop en er wordt niet opgenomen dan hoort u een voicemail dat we niet bereikbaar zijn en krijgt u de suggestie om te mailen.
Belt u per ongeluk naar onze winkel, waar op dat moment alle medewerkers bezig zijn met klanten, dan is het uiteraard niet mogelijk om de telefoon op te nemen. Klanten in de winkel gaan bij ons voor; het zou zeer onbeleefd zijn om de klant te laten wachten omdat er een telefoontje tussendoor komt, dat zou terecht negatieve reviews oproepen, terwijl de voicemail duidelijk aangeeft waarom er niet wordt opgenomen en wat de beller kan doen.
Hopende op je begrip en dat het juist heel netjes is hoe wij met onze klanten omgaan zien we de review graag aangepast.
Mvrgr,
~Marcel

Aanrader!

Prettige ontdekking gedaan dat deze winkel nog splinternieuwe Guitar Hero peripherals op voorraad heeft! De verdere voorraad mag er ook wezen! Aanrader!

31 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede prijs, snelle levering

Goede basis prijs, snelle levering. Niks te klagen op het gebied van service. Wel een wat hogere prijs dan gewend voor verzendkosten voor een bestelling van 1 game.

29 de julio de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.