Het product was gemakkelijk te downloaden en de licentie sleutel was correct en kon snel gamen. Super!!!
Consulta las opiniones de los clientes
Ik ontving de activerings code direct na het betalen. Je krijgt de code via de mail. Het is hier veel goedkoper dan bij de meeste andere aanbieders. Ik heb nog nooit problemen gehad, codes zijn altijd... Ver más
Laatste opzoek naar een goede prijs voor de nieuwe Battlefield 5 PC, via google terecht gekomen op Gamesync, toen nog voor mij onbekend. Na een paar reviews gelezen te hebben, de game hier besteld. we... Ver más
Had de bestelde code gelijk binnen in de mail en kon gelijk m'n expansion pack voor de Sims activeren en spelen. Vertrouwde de site eerst niet 100% aangezien de prijzen een stuk lager liggen dan bij o... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GameSync.com is de webshop voor Fysieke games - Alle games die u besteld bij Gamesync.com worden fysiek verzonden
Información de contacto
Hazenleger, 4205XT, Gorinchem, Holanda
- info@gamesync.com
- www.gamesync.com
Snel
Snel, sneller snelst.
Game gekocht via Gamesync. Binnen 5 minuten de code binnen en downloaden maar! Top! Aanrader
Super fijn
Ik dacht eerst, is dit wel te vertrouwen? Ik heb 2 keer een aankoop gedaan en heb allebei de keren gewoon netjes en snel de code gekregen. Heel fijn!
Ik had gelijk de activatiecode in mijn…
Ik had gelijk de activatiecode in mijn mailbox gekregen, dus het is helemaal vertrouwd!
Aankoop vlot verlopen
Aankoop vlot verlopen , code snel gekregen , Activatie op Steam zonder problemen verlopen.
Snel, functioneer top en zeer tevreden!
Snelle levering van de code en alles werkt top! Ik kon binnen een minuut gaan installeren :)
Code ontvangen en het spel werkt top
Code ontvangen en het spel werkt top. Mooie aankoop tegen een goede prijs!
Sims 4 spellen
Ik heb verschillende spellen voor de Sims 4 gekocht. De emails met gamecodes kwamen super snel en waren duidelijk in gebruik. Ik ben super tevreden. De prijzen zijn ook top!
sims 4 sneeuwpret gekocht op gamesync
sims 4 sneeuwpret gekocht op gamesync. de code kwam snel in mijn mailbox en de code was makkelijk in te voeren.
Echt top service
Echt top service je hoeft niet te wachten en de bedragen zijn betaalbaar echt top
Ik heb een uitbreidings pakket gekocht
Ik heb een uitbreidings pakket gekocht voor de sims. En het is altijd geiskoper dan de sims en dat is top. Ik bestel hier altijd mijn uitbreidingen. Ook omdat het zo lekker makkelijk gaat.
Fantastische winkel!!
Online het spel gekocht en nog geen minuut later had ik de activatiecode. Zeer tevreden.
Ga hier zeker meer games kopen.
Snel en makkelijk geregeld!
Gekregen wat ik had besteld
Werkt top
Ik ben groot fan van de Sims 3, maar ik wil hier niet de volle prijs voor betalen op Origin. Een tijd terug kwam ik deze site tegen, en sindsdien koop ik mijn Sims 3 uitbreiding pakketten op GameSync. De prijzen zijn goedkoop, de levering van de digitale code is meteen binnen en de codes werken perfect. Ik ben er heel blij mee en ik blijf zeker via GameSync mijn games kopen!
Top product!
Más información sobre otros tipos de reseñas.