Het product was gemakkelijk te downloaden en de licentie sleutel was correct en kon snel gamen. Super!!!
Ik ontving de activerings code direct na het betalen. Je krijgt de code via de mail. Het is hier veel goedkoper dan bij de meeste andere aanbieders. Ik heb nog nooit problemen gehad, codes zijn altijd... Ver más
Laatste opzoek naar een goede prijs voor de nieuwe Battlefield 5 PC, via google terecht gekomen op Gamesync, toen nog voor mij onbekend. Na een paar reviews gelezen te hebben, de game hier besteld. we... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GameSync.com is de webshop voor Fysieke games - Alle games die u besteld bij Gamesync.com worden fysiek verzonden
Hazenleger, 4205XT, Gorinchem, Holanda
- info@gamesync.com
- www.gamesync.com
Zeer gemakkelijke en klantvriendelijke…
Zeer gemakkelijke en klantvriendelijke webshop. De code wordt direct verzonden naar je mailadres en werkt zonder problemen. Een volgende aankoop komt er zeker aan!
Prima prijzen en supersnelle reactie.
Prima prijzen en supersnelle reactie.
Zeker weer voor herhaling vatbaar en dus ook zeker aan te bevelen.
Op zoek naar een kerstkado voor de…
Op zoek naar een kerstkado voor de jeugd van nu. Dus een digitale code voor een spel gekocht. Lekker makkelijk en snel in de mailbox.
Super snel
Ik had de code voor de game gelijk nadat ik betaald had. Echt super!
Betrouwbaar en meteen code in de mail
Had de bestelde code gelijk binnen in de mail en kon gelijk m'n expansion pack voor de Sims activeren en spelen. Vertrouwde de site eerst niet 100% aangezien de prijzen een stuk lager liggen dan bij origin zelf, maar ik had de code dus meteen binnen en hij werkte ook. Ik ga hier absoluut in de toekomst nog een keer bestellen!
Aanrader
De prijzen zijn heel erg goed te doen en de games werken ook erg goed. Aanrader!
Eenvoudig en snel.
Je krijgt de code snel toegestuurd en…
Je krijgt de code snel toegestuurd en het is betrouwbaar
19 spellen
19 Spellen aangekocht hier. Alle 19 werken perfect, nooit issues gehad met keys.
Heel tevreden
Je hebt de code binnen 2 minuten, en kan het dus ook snel spelen!
Vlot in bediening.
Vlot in bediening.
Na de bestelling, kreeg ik direct de productiecode.
super!
Perfecte service
Link werd meteen verstuurd naar mijn email. Kon het spel direct spelen. Goede en snelle service!
Más información sobre otros tipos de reseñas.