Ik kan geen een klacht opnoemen. Geweldige site alles staat er op voor sims lagere prijze snelle levering via mail echt een TOP website. Ik raad iedereen dit ook aan die veel sims speelt omdat de lage... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik koop hier altijd mijn Sims uitbreidingspakketten en ben nog niet teleurgesteld geweest! Vol vertrouwen geef ik mijn geld hiervan uit en nog nooit hebben ze mijn vertrouwen verbroken! Ik heb deze si... Ver más
Ik was eigenlijk best sceptisch omdat ik bepaalde slechte reviews zag, maar ik heb mijn game code binnen een paar seconden binnengekregen, en alles werkte gewoon. Super fijn om games voor goedkoper te... Ver más
Ik ben heel tevreden over GameSync, heb meerdere keren codes besteld voor de Sims en die werden altijd per direct naar mijn mail toegestuurd. Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met mijn beste... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
GameSync voor het aankopen van al uw Digitale games voor de verschillende download platformen. U kunt bij GameSync terecht voor Steam Game Keys, Origin Game Keys, Uplay Game Keys en retail download game keys. Natuurlijk is GameSync ook het adres voor Xbox Live en Playstation Plus kaarten.
Información de contacto
Hazenleger 22, 4205XT, Gorinchem, Holanda
- 085-3036333
- info@gamesync.nl
- www.gamesync.nl
Top site!
Top site! meestal goedkopere prijzen en meteen de code in de mail. Ik koop altijd van gamesync
Super
Super! Binnen enkele minuten de code ontvangen, waarmee ik mijn spellen kon downloaden. Makkelijk te installeren en ook nog eens een stuk voordeliger. Gewoonweg top!
Top in een woord
Het was ontzettend lastig om al die…
Het was ontzettend lastig om al die account aanmaken. Het is ons nooit gelukt om die speel op de laptop te kunnen installeren. Ik heb zelfs spijt dat ik het spel online hebt gekocht. Vroeger met CD installatie programma was het makkelijker

Respuesta de GameSync
Eerste bestelling
Nog nooit eerder had ik besteld bij GameSync, maar ik heb er zeker geen spijt van. Na mijn bestelling kreeg ik direct de downloadcodes en kon ik dus eigenlijk binnen 5 minuten na mijn aankoop beginnen met spelen. Super!
Super chil!
Super chil! Je krijgt je product meteen via de mail en altijd veel goedkoper en makkelijker dan op originele zelf. Ik vind het altijd super chil om het te gebruiken
Zeer betrouwbaar en goede communicatie…
Zeer betrouwbaar en goede communicatie over de mail na het afsluiten van de order. Ook laag in prijs dus zeker een aanrader!
Het lukt niet uitleg slecht ik wil mijn…
Het lukt niet uitleg slecht ik wil mijn geld terug
Alles is heel duidelijk
Alles is heel duidelijk. Je hebt snel het product dat je nodig hebt. Super goede service.
Goede site en snel de code binnen
Top site kreeg direct na mijn aankoop…
Top site kreeg direct na mijn aankoop een mail met de game game key
Betrouwbaar
Ik heb al meerdere Sims 4 uitbreidingen gekocht bij GameSync en krijg altijd netjes binnen 5 minuten de code voor Origin gemaild.
Helemaal prima!
Helemaal prima!! Twas qua installatie ff wat puzzelen, maar dat bleek ook aan de computer te liggen.
Prima service
Prima service, snelle aankoop met vlot vervolg. Gekochte product gelijk in de mail te vinden en vervolgens binnen 3 minuten gedownload via origin.
Geen product geleverd en reageren niet…
Geen product geleverd en reageren niet op pogingen tot contact. Boefjes.
Top service
Top service, je hebt de game code's binnen no time binnen en je kan al gaan gamen! 😊 ik bestel zeker vaker!
The new Colossus PC Steam CD Key
Ik heb van dit spel The new Colossus PC Steam CD Key gekocht.
Deze werkt niet.
Dus gelijk een mailtje gestuurd.
Na een week nog geen reactie..
Dus geld weg.
thnx

Respuesta de GameSync
Erg makkelijk om game te kopen
Erg makkelijk om op deze manier een game te kopen. De code direct ontvangen via de mail en met de duidelijke uitleg op de website meteen een directe link om spel te downloaden. Code ingeven en spelen maar. Kortom erg duidelijk en makkelijk. Top!
Más información sobre otros tipos de reseñas.