Ik kan geen een klacht opnoemen. Geweldige site alles staat er op voor sims lagere prijze snelle levering via mail echt een TOP website. Ik raad iedereen dit ook aan die veel sims speelt omdat de lage... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik koop hier altijd mijn Sims uitbreidingspakketten en ben nog niet teleurgesteld geweest! Vol vertrouwen geef ik mijn geld hiervan uit en nog nooit hebben ze mijn vertrouwen verbroken! Ik heb deze si... Ver más
Ik was eigenlijk best sceptisch omdat ik bepaalde slechte reviews zag, maar ik heb mijn game code binnen een paar seconden binnengekregen, en alles werkte gewoon. Super fijn om games voor goedkoper te... Ver más
Ik ben heel tevreden over GameSync, heb meerdere keren codes besteld voor de Sims en die werden altijd per direct naar mijn mail toegestuurd. Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met mijn beste... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
GameSync voor het aankopen van al uw Digitale games voor de verschillende download platformen. U kunt bij GameSync terecht voor Steam Game Keys, Origin Game Keys, Uplay Game Keys en retail download game keys. Natuurlijk is GameSync ook het adres voor Xbox Live en Playstation Plus kaarten.
Información de contacto
Hazenleger 22, 4205XT, Gorinchem, Holanda
- 085-3036333
- info@gamesync.nl
- www.gamesync.nl
Ging erg makkelijk en snel
Ging erg makkelijk en snel. Kon meteen mijn code activeren en het uitbereidingspakket downloaden. Volgende keer doe ik het ook via deze website.
Eenvoudig handleiding…
Eenvoudig en gemakkelijk handleiding installatie zorgt voor een snel resultaat.
Snel in je mail
Snel en veilig betalen,snel in je mail mooie prijs voor de meeste spellen niet te duur gewoon goed.
Makkelijk en snel 😀
Nog geen 3 min na de bestelling kon mijn dochter al de code inwisselen… top dus!
Code werkt niet is al gebruikt.
Code werkt niet is al gebruikt. Ik heb deze code nog nooit eerder gebruikt!!! er staat in eerste instantie dat de code geaccepteerd is en dan als ik op 'confirm' klik staat er dat hij al verbruikt is. IK kan gamesync nergens op bereiken probeer het al dagen!!!

Respuesta de GameSync
Sims 3
Goede aanbiedingen van spellen. Wat beter kan is dat spellen voor origin nog aangeboden worden terwijl origin nu EA is. Dit zorgt voor verwarring.
Heb wat gekocht en werkt niet
Heel snel een e-mail gekregen met de…
Heel snel een e-mail gekregen met de code. Alles verliep heel goed. Ik heb ook al vaker producten aangeschaft op deze site. Echt een aanrader!
Dit is echt goed om je spellen te…
Dit is echt goed om je spellen te kopen. Je betaalt en hebt direct een code in je mailbox ik heb hier al 5 spellen gekocht. Ze werken allemaal.
Het werkt super goed
Het werkt super goed! En makkelijk om het te downloaden. Perfect!
Code gekregen die het niet deed
Code gekregen die het niet deed, mail gestuurd en gebeld maar krijg geen contact met het bedrijf
Een super site!!!
Super snelle en goede levering altijd!
Geweldige aankoop en service en snelle…
Geweldige aankoop en service en snelle afhandeling van de bestelling.
Werkt super makkelijk en snel
Makkelijk te bestellen via de website…
Makkelijk te bestellen via de website fijne prijzen en erg snel binnen via de e-mail!
ging heel makkelijk en deed het snel
Más información sobre otros tipos de reseñas.