Ik kan geen een klacht opnoemen. Geweldige site alles staat er op voor sims lagere prijze snelle levering via mail echt een TOP website. Ik raad iedereen dit ook aan die veel sims speelt omdat de lage... Ver más
Ik koop hier altijd mijn Sims uitbreidingspakketten en ben nog niet teleurgesteld geweest! Vol vertrouwen geef ik mijn geld hiervan uit en nog nooit hebben ze mijn vertrouwen verbroken! Ik heb deze si... Ver más
Ik was eigenlijk best sceptisch omdat ik bepaalde slechte reviews zag, maar ik heb mijn game code binnen een paar seconden binnengekregen, en alles werkte gewoon. Super fijn om games voor goedkoper te... Ver más
Ik ben heel tevreden over GameSync, heb meerdere keren codes besteld voor de Sims en die werden altijd per direct naar mijn mail toegestuurd. Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met mijn beste... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
GameSync voor het aankopen van al uw Digitale games voor de verschillende download platformen. U kunt bij GameSync terecht voor Steam Game Keys, Origin Game Keys, Uplay Game Keys en retail download game keys. Natuurlijk is GameSync ook het adres voor Xbox Live en Playstation Plus kaarten.
Hazenleger 22, 4205XT, Gorinchem, Holanda
- 085-3036333
- info@gamesync.nl
- www.gamesync.nl
Gamesync is geweldig!!
Ik koop altijd mijn games bij gamesync, omdat de verzilveringscode onwijs snel in je e-mail komt (ongeveer een minuutje) waardoor je dus eigenlijk meteen al kunt spelen!!
En ik koop ook altijd bij gamesync omdat de klantenservice makkelijk te bereiken is, één keer had ik namelijk het foute e-mail adres ingevuld en meteen werd ik goed en duidelijk geholpen.
Ik geef gamesync en mijn aankoop dus 5 sterren!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altijd direct na aankoop de code
Altijd direct na aankoop de code
Overzichtelijk van wat je moet hebben
Super goeie deal
Sneller levering en betrouwbaar.
Sneller levering en betrouwbaar. Het is lastig om een goede Key site te vinden maar hier ging alles vlekkeloos.
Super snel binnen
Super. Binnen minuten is je code binnen, ook als je 's nachts besteld.
TOP!!
Levering a-la-minute en alle info helder en compleet tegen een scherpe prijs. Game draait super. Domweg top!
Cd key binnen 1 minuut ontvangen
Cd key binnen 1 minuut ontvangen! Bedankt Gamesync!
Binnen 1 minuut altijd de code…
Binnen 1 minuut altijd de code ontvangen. Heerlijke site. Echt een aanrader!
fantastisch
erg snel de mail binnen met de verzilver code. kon hem gelijk downloaden zeker een aan radeer. nog 0 keer problemen mee gehad. en fijn dat het goedkoper is dan normaal!!
Meteen ontvangen op de mail
Meteen ontvangen op de mail. Gewoon zoals het hoort.
Voor het eerst hier een spel van sims 4
Voor het eerst hier een spel van sims 4 besteld omdat het niet meer beschikbaar is in de winkel. Product code was duidelijk en 2 keer aangegeven (boven en bijlage) in de e-mail!
Betrouwbaar en zeker aan te raden
Ben erg blij met mijn bestelling elke keer weer tevreden, ben telkens weer goedkoop uit!! Echt aanrader 🫶🏻
Goed geholpen
Ik kocht een dlc voor een game waarvan de code al eens verzilverd bleek te zijn. Hierover gemaild en toen werd mij gevraagd telefonisch contact op te nemen. De eerste twee keer dat ik belde werd er niet opgenomen, maar de derde keer wel. Om eerlijk te zijn werd gevraagd of ik na 16.00 uur kon bellen, maar de eerste twee keren waren voor 16.00 (op de website stond dat de klantenservice van 9 tot 17 is geopend, dus daarom probeerde ik het toch). Uiteindelijk bij telefonisch contact zonder problemen een nieuwe code gekregen en alles werkt nu naar behoren. Klantenservice is dus top!
Werkt direct!
Top Winkel!
Ik heb bij GameSync de Sims 3 base game gekocht, de code was al binnen een paar seconde binnen. Ik kon hem meteen activeren en downloaden, ben zeer tevreden over GameSync. ik raad deze winkel zeker aan!
Nooit problemen gehad met bestellen
Nooit problemen gehad met bestellen. De code wordt altijd, zoals ze beloven, binnen 2 min in de mailbox bezorgd
Gemakkelijk te bestellen,snelle…
Gemakkelijk te bestellen,snelle levering en voldoende info. Klantvriendelijk personeel.
Más información sobre otros tipos de reseñas.