Ik kan geen een klacht opnoemen. Geweldige site alles staat er op voor sims lagere prijze snelle levering via mail echt een TOP website. Ik raad iedereen dit ook aan die veel sims speelt omdat de lage... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik koop hier altijd mijn Sims uitbreidingspakketten en ben nog niet teleurgesteld geweest! Vol vertrouwen geef ik mijn geld hiervan uit en nog nooit hebben ze mijn vertrouwen verbroken! Ik heb deze si... Ver más
Ik was eigenlijk best sceptisch omdat ik bepaalde slechte reviews zag, maar ik heb mijn game code binnen een paar seconden binnengekregen, en alles werkte gewoon. Super fijn om games voor goedkoper te... Ver más
Ik ben heel tevreden over GameSync, heb meerdere keren codes besteld voor de Sims en die werden altijd per direct naar mijn mail toegestuurd. Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met mijn beste... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
GameSync voor het aankopen van al uw Digitale games voor de verschillende download platformen. U kunt bij GameSync terecht voor Steam Game Keys, Origin Game Keys, Uplay Game Keys en retail download game keys. Natuurlijk is GameSync ook het adres voor Xbox Live en Playstation Plus kaarten.
Información de contacto
Hazenleger 22, 4205XT, Gorinchem, Holanda
- 085-3036333
- info@gamesync.nl
- www.gamesync.nl
Makkelijk bestellen en betalen en super…
Makkelijk bestellen en betalen en super snel je code krijgen. Vaker besteld goede ervaringen
Aankoop uitbreidingspakket Sims 4
Na betaling binnen enkele seconden een e-mail ontvangen met de juiste game keys. Alles werkt na behoren, uitstekende service en levering. Zeer tevreden!
Gelijk een code ontvangen na aankoop en…
Gelijk een code ontvangen na aankoop en kon het meteen installeren
Het werkt echt
Het werkt echt. Prijzen zijn veel minder. Ik wist niet zeker of ik het kon vertrouwen maar Origin verzilveren werkte gewoon.
Binnen enkele seconden al de game code…
Binnen enkele seconden al de game code binnen!
Ik kan niet anders zeggen dan goede…
Ik kan niet anders zeggen dan goede service 1x besteld om te testen super direct alles ontvangen 2e x een wat grotere bestelling hellaas was er een storing met de mails bellen maar was te laat netjes terug gebeld door een meneer ( terwijl die op een prive feestje was ) die verzekerde mij dat die de volgende dag ( zondag ) naar de zaak zou gaan om de mails opnieuw te versturen en dat is ook netjes gebeurt simpel weg super service dus
Betrouwbare webshop
Ik heb hier al een aantal keer game keys gekocht en tot nu toe heb ik nog geen problemen ondervonden, ik krijg altijd 3 minuten na de betaling meteen de codes.👍🏼
Duidelijke website en goedkope spellen!
Super
Duidelijke website, code voor game meteen ontvangen en kunnen verzilveren. Top!
super good 5 star
Goede service, productcode krijg je gelijk gestuurd naar je mail.
Er staat duidelijke uitleg hoe je de productcode moet toepassen.
De prijzen zijn betaalbaar.
Het is een erg fijne app
De code was snel verzonden
De code was snel verzonden, maar het duurde erg lang voor het geïnstalleerd was. Verder leuk spel
Het werkt heel snel en goed
Het werkt heel snel en goed. Je betaalt en je hebt direct de code. Zeer tevreden.
Handig in gebruik en betaal…
Handig in gebruik en betaal mogelijkheden. Codes direct in huis.
geweldig!! Amazing!!
geweldig!!! krijg binnen 1minuut het al binnen.. heb sims vaak gekocht via downloads hier daarvoor bij andere sites en ben vaak opgelicht… dus doei geld!😔 maar deze site is geweldig heel erg bedankt!!❤️
Más información sobre otros tipos de reseñas.