Jeg har handlet tæpper af to omgange nede i Garant Valby, og begge gange har Johan været superdygtig til at give mig den hjælp, jeg havde brug for. - Ting bliver leveret hurtigt. - Priserne... Ver más

La empresa ha respondido
Vi fik besøg af Stig, der gav behagelig og kompetent rådgivning i forhold til de forskellige muligheder til vores ikke-standardvinduer i vores hus fra 1938. Vi fik at vide, at vi skulle forvente ca... Ver más
La empresa ha respondido
Alt i skønneste orden! Vi havde Lars ude, han var meget behagelig og professionel. Han vejledte os, så vi nemt kunne træffe en beslutning om hvilke gardiner vi skulle have. Gardinerne var hurtigt f... Ver más
Escrito por la empresa
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Blomstervej 1, 8381, Tilst, Dinamarca

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kvalificeret og venlig betjening. Og så er det er super fint at man kan låne tæpper med hjem og se i rette omgivelser.
Suveræn rådgivning og service.
Havde brug for hjælp under lægning af gulv, inden for 1 time var problemet løst. Det kalder jeg god service.

Respuesta de Garant
- Ting bliver leveret hurtigt.
- Priserne er meget konkurrencedygtige i forhold til andre steder.
- Og personalet er bare super rare mennesker, der møder en med positiv energi, når man kommer ned i butikken.
Kæmper anbefaling herfra :)

Respuesta de Garant
Nu har vi fået lagt gulv i næsten hele vores hus af garant Ribe.
Vi har været meget tilfredse og rigtig glad for gulvet.
Tak til Morten for den gode service.

Respuesta de Garant
Gode og konstruktive montører.
Stor og god hjælp af sælger.

Respuesta de Garant
Fik pålagt ca. 80 m2 tæppe, og arbejdet er helt i orden - MEN prisen for pålægningen virker meget dyr.
De to montører var i gang i kun 1 time, og hvis man tager 1 time til transport, så var de beskæftiget i ca. 2 timer på opgaven. For dette betalte jeg kr. 7.509 (montering, miljøomkostninger og transport). Dette giver en timeløn på kr. 1.877,25 pr. montør, hvor der i øvrigt kun bliver lagt tæppe på i halvdelen af perioden, og det synes jeg er voldsomt. Da jeg pointerede dette overfor sælger, fik jeg at vide, at montørerne var på akkord, men det kommer i hvert fald ikke kunderne til gode.

Respuesta de Garant
En fantastisk og kompetent betjening af Dorthe

Respuesta de Garant
Min gardinsnor var i stykker. Fik god behandling og gratis reservedel.

Respuesta de Garant
Jeg fik et superflot gulvtæppe i mit sommerhus, og var hele vejen igennem imponeret af servicen. Jeg kunne ikke selv flytte alle møbler, men det var intet problem. Der blev arbejdet hurtigt, og alligevel med fine afslutninger og detaljer.

Respuesta de Garant
Garant overholdte vores aftaler selvom det var lidt presset.
Yderst god service.

Respuesta de Garant
Først fik vi et godt tilbud på et nyt tæppe til vort soveværelse, og der var en god og hurtig service.
Tæppemontøren var erfaren, og lagde tæppet på
i løbet af 45 min. Det var på alle måder en god oplevelse, og prisen var fornuftig.

Respuesta de Garant
Hele handlen var en supergod oplevelse. Steffan er top prof. Hurtig levering, fair pris, og vi er mega glade for de nye plisserede gardiner.

Respuesta de Garant
God faglig vejledning og dejligt at man kunne låne prøver med hjem. Ved bestilling hurtigt ekspedition for få varen hurtig hjem 😊

Respuesta de Garant
Más información sobre otros tipos de reseñas.