Banner for Garant - Randers

Garant - Randers Opiniones 82

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Nikkelvej 5, 8940 Randers SV, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og professionel sælger , der vidste noget om tæpper. Meget dygtig ansat der monterede tæpperne. Meget flot finish med sandlister der er monteret meget flot. Stor ros til den ansatte der reager... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Montering og service fra montør var helt i top. Fem stjerner! Rådgivning i butikken var lidt svingende, tre stjerner. Men super tilfreds med det endelige resultat.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God behandling uanset om det har været, pr tlf - i butikken eller i min lejlighed. Gardiner kom næsten 1 1/2 uge før beregnet og hængt perfekt op af Randi. Har handlet der for 2 år siden og nu ige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God information om muligheder i butikken. God oplevelse ved besøg og præsentation af muligheder og måltagning (i nybygget rækkehus) Meget glade for resultatet med plisségardinerne Top Down/Botten Up... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos
  2. Mercado de materiales para la construcción
  3. Contratista de materiales para suelos
  4. Tienda de moquetas

Sobre Garant - Randers

Escrito por la empresa

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Información de contacto

Promotion box for Garant - Randers

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God og professionel sælger

God og professionel sælger , der vidste noget om tæpper.
Stor ros til den ansatte der reagerede på en fejl i tæppet. ( vi var ikke hjemme ved monteringen )
God service hos Garant tæpper i Randers - vi vil anbefale jer til dem vi kender.
Yderst professionelt

1 de mayo de 2026

Hej Marie

Tusind tak for din flotte og udførlige anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning, montering og det færdige resultat. Vi er også glade for, at Garant Randers har håndteret situationen omkring tæppet tilfredsstillende.

Tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Go service holder aftaler og mere til…

Go service holder aftaler og mere til flot lagt på

25 de abril de 2026

Hej Jens

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant Randers, hvor både service, overholdelse af aftaler og det færdige resultat lever op til dine forventninger.

Professionel og venlig betjening

Professionel og venlig betjening, hurtig levering

22 de abril de 2026

Hej Alex

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet både professionel og venlig betjening samt hurtig levering hos Garant Randers.

Vi håber, du får stor glæde af dit køb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk og kompetent betjening af…

En fantastisk og kompetent betjening af Dorthe

8 de abril de 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse af af din oplevelse hos Garant i Randers.

Det er dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse og blev mødt kompetent betjening – det betyder rigtig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god service

Rigtig god service
Alle er venlige og hjælpsomme
God jeg kunne læsse vores nye gulv med jeres truck

23 de marzo de 2026

Hej Kristian

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Garant Randers. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den venlige og hjælpsomme service.

Tak fordi du valgte Garant.

Fantastisk hjælp og service

18 de marzo de 2026

Hej Annie

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået fantastisk hjælp og service i Garant Randers.

Vi sætter stor pris på din feedback.

God betjening og info

God betjening og info
God håndværk ved pålægning super tilfreds

17 de marzo de 2026

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du både har oplevet god betjening og information, og at håndværket lever op til dine forventninger.

Vi håber, du får stor glæde af resultatet.

God rådgivende ekspedition.

16 de marzo de 2026

Hej Kirsten.

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om din oplevelse i Garant Randers. Det er vi rigtig glade for at høre.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen.

Lise, Garant Kundeservice

Super proff betjening

Super god betjening

10 de marzo de 2026

Hej Henrik.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en super god og professionel betjening hos Garant Randers.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening

4 de marzo de 2026

Hej Pia

Tusind tak for din positive tilbagemelding.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet god betjening!

Rigtig god eftermiddag.

God kontakt med sælger

10 de febrero de 2026

Hej Bo.

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Garant Randers. Det glæder os meget, at du har haft en god kontakt med sælgeren.

God eftermiddag.

Lise, Garant Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og hjælpsom betjening og et godt…

Venlig og hjælpsom betjening og et godt tilbud !

28 de enero de 2026

Hej Hans Ole

Mange tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet venlig og hjælpsom betjening og fået et godt tilbud.

Isabella, Garant Kundeservice

Meget god service

Meget god service både i butikken og ved montering i hjemmet.

15 de enero de 2026

Hej Birthe

Tusind tak for din positive tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt hjulpet både i butikken og hjemme i forbindelse med montering. Det betyder meget for os, at hele forløbet har været tilfredsstillende.

Professionel rådgivning.

Professionel rådgivning.
Levering som aftalt

8 de diciembre de 2025

Hej Claus

Tusind tak for de pæne ord.

Det glæder os at høre, at du har oplevet professionel rådgivning og at leveringen gik som aftalt.

Fantastisk service!!

Fantastisk service og super professionelle og vidende personale. 70+ kvm trægulv købt og lagt, super flot! Vil købe gardiner og tæpper her også, de har styr på deres ting!

15 de diciembre de 2025

Hej Frank

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet fantastisk service og professionelt personale i Garant Randers og at du er tilfreds med dit nye trægulv.

Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med gardiner og tæpper også!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre service skal man lede længe…

Bedre service skal man lede længe efter⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ tildelt Garant i Randers SV. 👌🏼

8 de diciembre de 2025

Hej Dorthe.

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner – det varmer virkelig at læse!

Vi er meget glade for, at du har haft en så god oplevelse med Garant i Randers, og vi sætter stor pris på, at du deler den her.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetente folk til opmåling og…

Kompetente folk til opmåling og opsættelse af gardiner.
Vi er meget tilfredse.

1 de diciembre de 2025

Hej Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at høre, at I har oplevet kompetent opmåling og opsætning af gardiner, og at I er tilfredse med resultatet.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Skønt personale.

Rigtig god betjening af skønt personale

27 de octubre de 2025

Hej Ane

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet god betjening fra vores skønne personale i Garant Randers.

Indlevende og kompetent vejledning

Indlevende og kompetent vejledning, eksekveret på fineste vis. Vi kommer igen!!

8 de octubre de 2025

Hej Kunde

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet indlevende og kompetent vejledning og at hele processen blev eksekveret på fineste vis hos Garant Randers.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God behandling uanset om det har været

Gardiner kom næsten 1 1/2 uge før beregnet og hængt perfekt op af Randi.
Har handlet der for 2 år siden og nu igen.
Gør det gerne igen 😊

4 de octubre de 2025

Hej Lene.

Tusind tak for fine anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god behandling hele vejen rundt – både på telefon, i butikken og hjemme hos dig. Hvor er det dejligt, at gardinerne kom før tid og blev sat flot op. At du har valgt at handle hos os igen, og endda overvejer at gøre det igen, er den største anbefaling, vi kan få.

Tak fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.