Banner for Garant - Aarhus City

Garant - Aarhus City Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Sankt Clemens Stræde 10, 8000 Aarhus, Aarhus C, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi valgte at gå med Garant til at ligge vores nye gulv, det gjorde vi for at undgå byggesjusk og dårligt håndværk. Vi har sidenhen ikke haft andet end problemer og brudte aftaler, aflysninger... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon service, venlig betjening under opmåling, grundig rådgivning & levering af varerne før tid hvilket er super fedt når man ingen gardiner har! Kan og vil anbefale at tage ind forbi Jan ved ga... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service, venlig betjening under opmåling og lægning. Kan og vil anbefale at tage ind forbi Jan ved garant ARoS og oplev på egen hånd hvad god service i virkeligheden er!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop købt tæpper i Garant i Skt. Clemensstræde i Århus. Vi fik en særdeles kompetent, tålmodig og sympatisk vejledning, der sikrede os tæpper, vi er virkelig glade for. Bedste anbefalinger her... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos
  2. Mercado de materiales para la construcción
  3. Contratista de materiales para suelos
  4. Tienda de moquetas

Sobre Garant - Aarhus City

Escrito por la empresa

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Información de contacto

• Sankt Clemens Stræde 10, 8000, Aarhus, Aarhus C, Dinamarca

• 72608000
Promotion box for Garant - Aarhus City

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

8 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

488 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Grå hår og dårlig kommunikation

Vi har sidenhen ikke haft andet end problemer og brudte aftaler, aflysninger på dagen og manglende kommunikation. Gulvet ligger pænt, og de steder hvor det knirker er ved at være løst. Desværre er der flere dybe ridser, men det er umuligt for os at sige om det er Garant eller andre tømrer, så vi lader tvivlen komme dem til gode.

Gulvet fik vi af vide de skulle bruge 3 hverdage på, det endte med at tage 7 hverdage, undervejs fik vi ikke nogen opringning eller andet med at det tog længere end forventet. Derudover har vi haft flere aftaler, hvor Garant har meldt afbud på dagen eller slet ikke mødt op som aftalt.

Alt i alt har vi haft 5 forskellige firmaer på vores hus gennem det sidste halve år, men det firma som har givet flest grå hår har utvivlsomt været Garant.

Øv.

29 de mayo de 2025

Hej Kristian.

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at forløbet har skabt frustration. Det er bestemt ikke vores hensigt og vi beklager mange gange.

Jeg har været i dialog med butikken som fortæller mig, at den forlængede proces primært skyldes uforudset arbejde med undergulvet samt længere tørretider. Samtidig blev butikken også ramt af sygdom hos montørerne, hvilket desværre også påvirkede deres planlægning. Den manglende kommunikation i den forbindelse skal vi også beklage mange gange.

Lise, Garant kundeservice

Virkelig god service

Virkelig god service, venlig betjening under opmåling og lægning.

21 de octubre de 2024

Hej Frederik.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Aarhus C.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og den venlige betjening.

God eftermiddag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faglig vedledning i valg af materialer…

Faglig vedledning i valg af materialer og professionel udførelse af arbejdet.

26 de septiembre de 2024

Hej Ilse.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Aarhus City.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den professionelle rådgivning og udførelse.

Service i særklasse.

4 de julio de 2024

Hej Christian

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Aarhus.

Rigtig god sommer.

Nanna / Garant kundeservice

God faglig service

God faglig service

24 de mayo de 2024

Hej Stephan.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Aarhus C.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

God weekend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sales people were helpful and found us…

Sales people were helpful and found us a perfect carpet

30 de abril de 2024

Dear Satish.

Thank you so much for your kind words.
I am happy to hear that you found the service 5 stars worthy!

I wish you a nice afternoon.

Best Regards,

Lise / Garant Customer Service

Fantastisk service 🤗

22 de abril de 2024

Hej Trine.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god dag.

Kompetent og sympatisk vejledning

Har netop købt tæpper i Garant i Skt. Clemensstræde i Århus.
Bedste anbefalinger herfra!

12 de marzo de 2024

Hej Peter.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med den professionelle rådgivning og ikke mindst dine nye fine tæpper.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.