Geboortewinkel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een bestelling snel leveren kan als het goed is iedere webshop wel. Waar een webshop zich vooral mee kan onderscheiden is de klantenservice wanneer de klant tegen problemen aanloopt. Deze heb ik als z... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door mijn eigen onoplettendheid per ongeluk de verkeerde autostoel gekocht. Vanuit de geboortewinkel.nl werd hier totaal niet moeilijk over gedaan en werd keurig en kundig geholpen hoe de stoel k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is overzichtelijk en duidelijk. Ik vind het fijn dat er onderaan de bestelling suggesties staan van producten die erbij horen of passen. Zo heb ik de borstkolf gekocht en daarbij een starter... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik wist van tevoren welk autostoeltje ik wilde. Hier heb ik het in de juiste kleur gevonden! Autostoeltje was goed verpakt, doos was wel iets groter dan ik had geanticipeerd en ook niet merk spe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Sobre Geboortewinkel

Escrito por la empresa

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

De Geboortewinkel is de babywinkel waar u terecht kunt voor onder andere prachtig baby beddengoed, autostoeltjes, kleding en reisbenodigdheden van diverse topmerken. Bij ons vindt u alleen babyartikelen van betrouwbare en gerenommeerde kwaliteit. Denk aan merken zoals Jollein, Koeka, Lodger en Maxi-Cosi. Heeft u vragen of advies nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Ga naar Geboortewinkel

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nog nooit van Etrias gehoord voor mijn bestelling, maar zeker geen spijt. Levering de volgende dag al en met duidelijke documenten voor een evt retourzending.

18 de febrero de 2016
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ruime keuze voor een lage prijs & lage verzendkosten!

+ Omdat mijn producten in België heel wat duurder zijn, kocht ik alles bij Geboortewinkel.nl. Topsite! Makkelijk om producten te zoeken en er zijn verschillende keuzes binnen eenzelfde merk of productengamma. Ook het online toevoegen aan het wibkelmandje en afrekenen ging heel vlot, geen onnodige invulformulieren.

- Mij werd gemaild dat mijn pakketje de volgende dag (vrijdag) geleverd zou worden. Ik bleef dus thuis, maar zag de hele dag niemand. Pas de maandag kreeg ik mijn bestelde pakket. Dit is niet het einde van de wereld, maar een betere communicatie tussen Etrias Nederland en DPD België is aangeraden.

21 de octubre de 2015
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Redelijk goed

Op de site stond dat onze keuze autostoel direct leverbaar was. Helaas was dat niet het geval. Wij vonden het jammer dat de informatie niet up to date was.
Voor de rest waren wij tevreden over telefonisch contact en afhandelen van onduidelijkheden. Werd direct op gelost.
Levering verliep prima en correspondentie ook via de mail.

7 de octubre de 2015
Logotipo de Geboortewinkel

Respuesta de Geboortewinkel

Hartelijk dank voor uw review.
Het klopt inderdaad dat er bij deze autostoelen een fout in ons systeem stond waardoor de levertijd niet klopte. Onze excuses voor het ongemak. Gelukkig heeft u het contact met de klantenservice als positief ervaren.

Bestelling voetenzak maxi cosi

Een voetenzak voor de maxi cosi cabriofix besteld. Ik kende de site van Geboortewinkel niet, maar was de goedkoopste aanbieder van dit product. Bestelling zelf verliep prima en ik kreeg direct een bevestiging via de mail. Na enige dagen ontving ik een mail dat de levering vertraging had opgelopen omdat het product nog niet bij hun binnengekomen was van de leverancier. En ik zou meteen een melding krijgen wanneer mijn bestelling bij hun binnen komt. Hierdoor werd ik wel wat argwanend, maar dit was nergens voor nodig. 2 dagen later ontving ik een mail dat mijn bestelling verstuurd was en werd keurig afgeleverd.
Al met al prima service en zou ik een volgende keer weer gebruik maken van Geboortewinkel.

7 de octubre de 2015

Geen probleem

Autostoel besteld in het weekend. Dinsdag mooi geleverd. Zonder fouten of schade :) op en top service dus

2 de octubre de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ZEER onbetrouwbaar, bestel hier niet!

Ze hadden de laagste prijs van een Croozer (totaal €420). Levertijd was 5 tot 10 werkdagen. Na dag 14 nog niets ontvangen. Daarna heb ik de status opgevraagd, komen ze met een vaag verhaal dat de leverancier het artikel niet kan leveren. Bij alle andere shops was het artikel nog prima te bestellen, dus pure misleiding. Ik kreeg te horen dat ze navraag gingen doen en dat ze hierop terug kwamen.

In hun webshop waren alle artikelen van Croozer plotseling verdwenen......

Weer een week verder nog niets gehoord en ga er maar weer achteraan, kreeg te horen dat levering nog onbekend was, daarna direct de bestelling geannuleerd. De terugbetaling zou binnen 10 werkdagen plaatsvinden. Nu zijn we weer meer dan 2 weken verder en nog geen terugbetaling ontvangen.

Mijn advies; bestel nooit bij deze winkel!!!

3 de diciembre de 2013
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 3 weken nog steeds geen levering, na annuleren nooit geld terug ontvangen!

Website vaak erg traag.

Bestelde campingbedje nooit ontvangen. Wel altijd goed contact gehad met serviceteam. In overleg order geannuleerd na 3,5 week. Geld tot op dag van vandaag ook nog NIET teruggestort gekregen. Annuleringsbevestiging ontvangen, maar daarna nooit de terugstorting of enkele andere vorm van antwoord op email / gemaakte telefonische afspraken.

4 de noviembre de 2013

Waardeloos!

Product besteld, zou binnen 10 werkdagen geleverd worden. Uiteindelijk bijna 3 weken geduld gehad en toen laten annuleren. Bestelling was volgens hun niet goed aangekomen bij de leverancier. Of ik nog een week wilde wachten... Gezien de andere recensies gebeurt dit dus vaker bij de geboortewinkel.
Om je geld terug te krijgen moet je ook 5 tot 10 dagen wachten, wat een flauwekul!
Ik zal hier nooit meer bestellen!

9 de octubre de 2013

Service zoals het hoort!

Bij dit bedrijf een Bugaboo Cameleon 3 besteld op woensdag, volgende avond stond de chauffeur van DHL op de stoep. Super service.

22 de marzo de 2013

Slechte informatie & klantenservice

Op hun website gekozen voor een product wat volgens hen direct uit voorraad leverbaar was. Na 2 dagen lang contact gezocht te hebben met Geboortewinkel kreeg ik eindelijk bericht dat het product niet geleverd kan worden. Erg jammer en berichten waren ook niet erg vriendelijk en zeker niet gericht op het behouden van mij als klant. Kennelijk gaat het erg goed met ze en kunnen ze zich deze houding permitteren.

13 de julio de 2012
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Product uiteindelijk geleverd

We hebben een bugaboo besteld, omdat de prijs hier het laagste was. Op de site stond dat het product op voorraad was en dat het er dan binnen 1 a 2 werkdagen zou zijn. Helaas bleek dit niet waar te zijn, uiteindelijk 3 weken moeten wachten. Gebeld (na 3x bellen werd er opgenomen) en er werd mij verteld dat ze er zoveel verkopen dat ze moesten bijbestellen, dat is natuurlijk fijn voor ze, maar meld dit dan aan je klanten. Uiteindelijk werd het product netjes geleverd, maar je mag hopen dat je je product krijgt als het zo lang moet duren allemaal en de bereikbaarheid niet geweldig is.

11 de julio de 2012
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.