Jeg talte med indehaveren pr. telefon da jeg havde et par spørgsmål, og fik en fantastisk venlig og professionel betjening, som indebar at jeg købte en billigere vare end jeg ville have gjort uden v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kan ikke andet end rose Geoprof! Leveringstiden blev lidt forsinket men dette var PostDanmark's skyld og ikke Geoprof's. Alt blev leveret i fin stand og jeg kunne uden problemer ændre min ordre indtil... Ver más
Jeg puttede min vare i kurven en sen hverdags-eftermiddag, bestilte det til levering i nærmeste pakkeboks, og under 18 timer senere stod jeg med det i hænderne! Imponerende. Med ét er GeoProf mit fore... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
GeoProf sælger primært geologisk feltudstyr samt opbevarings & udstillings materiale til ure, mønt og stensamlere. Det er umiddelbart en sjov sammenblanding, men mange af vores produkter overlapper hinanden til de forskellige samlere. Vores kundekreds spænder også meget vidt, da mange af vores produkter henvender sig til Bl.a. hospitaler, sundhedsklinikker, smykkedesigner, museer og politiet. Blandt vores kunder er der flere store danske virksomheder og institutioner som f.eks. FLSmidth, DTU, NCC, Haldor Topsøe, Hamlet hospital, Mols-Linen, Orifarm, Geologisk Museum og Nycomed.
Información de contacto
Havremarken 4, A1, 3650, Ølstykke
- +45 28288625
- mail@geoprof.dk
- www.geoprof.dk
Varer som beskrevet og hurtig levering
Varer som beskrevet og hurtig levering. Kan anbefales!
Hurtig og sikker service
Jeg bestilte et urmagersæt den ene dag og hentede sættet i den nærmeste pakke box dagen efter. Sættet kom straks i brug, da jeg havde et ur, hvor batteriet skulle skiftes. Ingen problemer med handelen og jeg er meget tilfreds og handler der gerne igen
Fin service og super hurtig levering.
Hurtig og professionel levering
Hurtig og professionel levering. Ingen problemer. Fin betjening ved telefonisk henvendelse.
Fantastisk hurtig og god service
Fantastisk hurtig og god service! Bestilte fredag eftermiddag via mobilen og betalte med mobilepay ( genialt ) og stod med varene i hånden lørdag formiddag :-) Bedre bliver det ikke ;-) Tak!
De 5 stjerner siger vel alt
Den bestilte vare blev afsendt på bestillingsdagen og var fremme dagen efter. (Post Nord er blevet rost for det).
Varen var som beskrevet og i orden. Det var prisen også.
Hurtig levering og fin pris 😊
God service hurtig levering
god oplevelse …
det er en god oplevelse at handle med Geoprof.
Ordren bliver ekspederet hurtigt.
jeg er godt tilfreds med Geoprof
Altid en god oplevelse med GeoProf
Altid en god oplevelse med GeoProf. Meget hurtig med afsendelser. Jeg er også meget tilfreds med hvad jeg havde bestilt :-)
Kan stærke anbefale!
Varen blev leveret til prisen og tiden.
Varen var som forventet ok betjening
Fornuftige priser
Fornuftige priser, lynhurtig ekspedition og levering, god hjemmeside; alt i alt en meget positiv oplevelse.
Håbløs leverance
Jeg bliver så utrolig irriteret, når jeg opdager, at der ligger en pakke til mig i Superbrugsen. Hvad kan jeg bruge det til ???? Jeg anfører et navn på det firma, som pakken skal leveres til og så guderne hjælpe mig om ikke den sendes til superbrugsen. Jeg bor overhovedet ikke i området, men kan jo godt få en pakke leveret til et firma. Det er simpelthen for amatøragtig, at leverandøren ikke kan finde ud af det.

Respuesta de GeoProf
Jeg må meddele. Der skal nu uddeles 5 stjerner til GEOFROF, der har gjort alt for at rette den leveringsfejl, som Postnord var sjkyld i. Vh Henning jensen, Strandvejen 103, 3700 Rønne.
Jeg må meddele, at jeg valgte at købe hos je, da postvæsenet ville levere pakken på min bopæl Strandvejen 103, 3700 Rønne, og jeg har da også modtaget SMS om, at pakken er leveret, MEN jeg har altså stadig ikke modtaget nogen pakke, OG DET MÅ VÆRE TIL JEG JEG SKAL RETTE HENVENDELSE, DA DER ER KØBT OG BETALT HOS JER TIL LEVERING PÅ MIN BOPÆL
Vh Henning Jensen, Strandvejen 103, 3700 Rønne..
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.