Vi var 4 der fik stjerneskud og halvdelen af os ku ik spise op det var så lækkert. Ik meget ventetid god service og kvalitet og kvantitet var ikke til at brokke sig overhovedet.
Consulta las opiniones de los clientes
Vi var 5 personer, som kom kl 18.45 og fik at vide at der var ca 30 minutters ventetid på mad, da der kun er 1 kok i køkkenet. Vi bestilte 3 gange herregårdsbøf og 2 gange wienerschnitzel plus drikke... Ver más
Der har været massive problemer helt fra start. Dårlig hygiejne, meget ringe mad til meget høje priser, uprofessionel betjening, lang ventetid osv. Det er tydeligt for enhver at forpagteren ikke... Ver más
Lækker mad og venlig betjening. Vi var 6 personer til stegt flæsk. Maden og betjeningen var helt i top. Der var rigtig god stemning i restauranten og vi kan klart anbefale Gjøl kro
Información sobre la empresa
Información de contacto
Fjordgade 18, 9440, Aabybro
- www.gjoelkro.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var en rigtig hyggelig oplevelse
Det var en rigtig hyggelig oplevelse. Så god frokost.
Super lækker mad og god Service
Super lækker mad og god Service.
Det var tur vær.
Vildt aften på Gjøl Kro
Vildt aften på Gjøl Kro, med retter lavet af Masterchef kokke og krofatter selv og hans elev.
Super lækker oplevelse. 5 retter med Fantastiske smage sammensat og gode vine og special øl til hver ret. Var lidt skeptisk i starten. Men gik derfra mæt og tilfreds.
Helt fantastisk vildtaften
Helt fantastisk vildtaften, med skønne og særdeles velsmagende retter, samt dertil hørende vine. Super aften!!
Vildtaften
Temaaften - Vildt. Perfekt. Skøn mad. 5 retter lavet sf 5 forskellige kokke.
An all around great food experience
An all around great food experience! Good atmosfere and amazing food
Hej jeg er kokke elev på gjøl kro og…
Hej jeg er kokke elev på gjøl kro og jeg vil lige sige den sidste anmeldelse her på trustpilot har jeg læst og vil sige jeg er super glad for og gå på arbejde hverdag for der en masse kærlighed til hinanden og plads til og ha sygdomme og vær forskellige men hvis man hør en halv samtale kan man ikk danne hvorfor det nu var der blev talt lidt hårdt ... vil bar gerne gi mit job 5 stjerne fordi der plads til jeg må og kan lære en masse nye ting
Mvh Oli (kokkeeleven)
Skøn mad - elendig service
Skøn mad, men servicen skal man selv sørge for. Som gæst måtte vi selv spørge efter servietter, bestik, salt og peber. Når et bord mangler og spørger efter ovenstående, så kan krofatter da lige tjekke, om de andre gæster også mangler i stedet for, at alle gæster skal spørge efterhånden som maden bliver serveret.
Det var åbenbart heller ikke dagen, hvor det passede krofatter at have gæster på kroen. Aldrig har jeg hørt en kokkeelev få så meget skældud for, at han ikke kunne finde ud af at følge med i køkkenet, når der var gæster og at krofatter ikke havde tid til at hjælpe ham, da han var igang med noget på første salen, hvilket serveringerne fra krofatter også viste, da maden blev smidt ind på bordet. Lad nu være at skælde så højlydt ud, at gæsterne kan høre det, men vær i stedet vejledende overfor den stakkels kokkeelev.
Beklager at vi kom en dag, hvor det ikke passede krofatter at have betalende gæster.
Vi ville gerne feje min mands…
Vi ville gerne feje min mands fødselsdag på Gjøl kro og han havde 3 uger tidligere ringet til kroen og bestilt ål til 5 personer. De andre, som ikke ville have ål, ville bestille, når vi kom frem. Vi var 10 personer heraf 2 børn på 4 og 1 år. Bordet var bestilt til kl 17.30. Da vi ankom, kom ejeren og fortalte, at vi ikke kunne få de ål, som vi havde bestilt, fordi køkkenchefen havde sagt op i mandags (vi var der fredagen efter). Vi blev lidt paf, men bestemte, at vi selvfølgelig godt kunne spise noget andet på menukortet. Vi bestilte. Børnene fik mad, som de første, halvanden time efter bestillingen. De sidste fik maden ca. 2 timer efter bestillingen. Betjeningen virkede lidt tilfældig. Til nogen retter manglede der kartofler og til andre manglede der sovs. En af vores gæster er diabetiker og der var der udsolgt af sukkerfri sodavand. Altså helt ærlig Gjøl Kro - det kan I sgu godt gøre bedre!
Dejlig mad i hyggelige omgivelser
Vi havde en hyggelig aften på Gjøl Kro. Først og fremmest var maden rigtig god. Jeg fik dagens fangst og det var godt forberedt og de tilhørende grønsager og sauce var helt fantastiske. Kroens hyggelige spisestue og god personlig service gjorde det fuldendt. Det var en stille aften og forpagteren/kokken tog sig tid til at kigge forbi vores bord for at fortælle om dagens fangst og tilberedningen af grønsagerne. Middagen og oplevelsen var langt over forventning.
Lækkert smørrebrød
Mig og kæresten fik nogen lækker smørrebrød kom enlig afsted og prøv det....
Kan du varmt anbefale stedet i skønne omgivelser
Værd at køre efter!
Den nye ejer har virkelig formået at nytænke maden fra klassisk kromad til en større smagsoplevelse. Vi fik en tre-retters menu, som kokken valgte. Det byggede på kvalitet, lokale råvarer og godt håndværk. Alt sammen smukt præsenteret. Vi kommer igen!
Dårligere service skal man lede længe…
Dårligere service skal man lede længe efter, kokken er meget dårlig til at modtage kritik.
Et Stjerneskud uden lige
Et Stjerneskud uden lige. En smag man slet ikke forventer. Kan stærkt anbefales og sikke nogle værter. Jeg kommer snart igen 😍
Excelent food
Excelent food, good service, nice location....
We come back !
Holger and Elke from Hamburg
Peter er den mest fantastisk vært
Peter er den mest fantastisk vært! Maden er helt igennem vanvittig god, og hans værtsskab kan ikke fåes andre steder! Jeg vil anbefale alle at tage på Gjøl kro! Vil 100% blive ved med at komme på Gjøl kro 💗
Bedste stjerneskud jeg nogensinde har…
Bedste stjerneskud jeg nogensinde har fået mums
Magen til dårlig mad skal man lede…
Magen til dårlig mad skal man lede længe efter
Usmagelig opførsel og mad
Vi havde for godt 1 år siden givet mine…
Vi havde for godt 1 år siden givet mine forældre en dags oplevelse i bryllupsgave med afslutning på Gjøl kro til stegte ål.
Oplevelse det blev det. Maden bliver serveret af en ung mand der nærmest lignede en der havde stået i opvasken hele dagen og den ene tallerken var ikke ren og blev byttet. Maden blev serveret . Efter et stykke tid spørger vi om ikke der hører sovs til retten. Den havde de lige glemt . Kartoflerne var overkogte ,ålen grov paneret og ikke gennem stegt. Så kom kokken forbi og spurgte til maden og jeg påpegede at ålen ikke var ordentligt stegt . Han tog dem med ud og kom tilbage med benene fra et stykke ål og sagde at kødet var gennem stegt ,men vi kunne ikke få kødet af benene. Vi spurgte om mere sovs forhåbentlig lidt tyndere end den første knap så klumpere . Den kom også efter vi var færdig med at spise. Kunderne rendte konstant og bankede på til køkkenet,da der manglede både det ene og det andet . Det blev åbenbart også for meget for forpagteren. Det endte med han stod og råbte og skreg af et hold kunder i alles påhør og kaldte dem både det ene og det andet. Jeg vil håbe for Gjøl by I får det cirkus stoppet heller idag end imorgen . En der ikke hang i bremsen var regningen . 2 øl en kande vand og 1 sodavand plus 4 x stegt ål lige knap 1600 kr. Men man må jo også betale lidt for showet som blev leveret .
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.